חשבתי שלפחות תתנצל על רוע מעללך,
ב. בעניין השקפתך בנושא הצינתוקים אין רצוני להתייחס, וגם אין עניין להתלהם. איש איש ודרכו, והדעות ידועות.
שליחת צנתוק היא התעללות בחסרי ישע
שאלפים וודאי לא סולחים לך
אין לך שום רשות להשתמש במספר הטלפון שלי לשלוח לי צנתוק לשום מטרה שהיא, עברה על כך הינה גזל במלוא מובן המילה
מי יתן וועדת הרבנים ומשרד התקשורת יחסמו אותך ואת כל חבריך רעי הלב (תקרא לזה "בעלי השקפה שונה בעניין הצינתוקים")
אני לא מבין מה רוצים משודד בנק , בסך הכל יש לו "השקפה שונה בעניין שדידת בנקים" , אין עניין להתלהם. איש איש ודרכו, והדעות ידועות...
אם השקפתך היא שזה בסדר, אז בבקשה תפרסם את המספר שלך כאן , ואני כבר אדאג להשיב לך כגמולך על ידי שליחת צנתוקים אליך מכל קו אפשרי
לעצם העניין של החסימות , הדבר ידוע לא מהיום ולא מאתמול , שכאשר נפתח בשנת תשס"ה המושג "קומה כשרה" ו"מכשירים כשרים" הכלל שאותו הנחו מועצת גדוה"ת היתה "מכשירים לדיבור בלבד", וכל דבר אחר הינו סוג של "בדיעבד"
וזה הכלל הבסיסי שמנחה את הוועדה עד עצם היום הזה
כלומר כברירת מחדל שום קו לא אמור להיות פתוח לקומה הכשרה
בהתאם לכך , מדיניותם היא שכל קו שמדווח כ"קו תוכן" קרי: שאתה מחייג ולא מרים לך בן אדם, אמור בעקרון להחסם מהקומה הכשרה
גם אני נתקלתי בזה מחוסר ידיעה לפני שנים שחסמו לי קו בנושא תורני בפתאומיות ואולי קצת התעצבנתי אבל גם שמחתי שיש מי ששומר עלי ועל נפשות בני ובנותי שלא יחשפו לאלפי קווים המכילים תכנים שבין גרוע מאוד לבין עוד יותר גרוע, לאחר ששוחתי ארוכות עם נציגי הוועדה , שלחתי דרך שרות הלקוחות של החברה שבה היה הקו טופס התחייבות לוועדת הרבנים , ותוך 48 שעות זה היה פתוח בכל החברות (בחלק מיד בחלק למחרת בבוקר והשאר תוך עוד יום, כנראה שיש הבדלים בין צורת העדכון והממשק כי גם להחסם זה לא נחסם בו זמנית)
האם אתה סבור שתפקיד הוועדה הוא להושיב צוות שיאזין לתוכן של כל קו וקו ויקבל החלטה בהתאם לתכנים שבו האם לחסום או לא?
אתה מוכן לממן כזה צוות?
תחשוב רק על שאלה אחת: כאשר בד"ץ 'העדה החרדית' / 'לנדא' / 'רובין' וכו' נותנים כשרות על מוצר , כמה זה עולה לחברה המייצרת? זה בכלל לא זול!…
ולך, דאגו וועדת הרבנים , ופתחו לך את הקו שלך בסופו של דבר למרות שלא פעלת בדרך הרשמית והמקובלת אלא הלכת לתקשורת , והחליטו בסופו של דבר בצעד יוצא דופן להתחשב בנסיבות המיוחדות ולאשר לך את הקו, זה עלה לך שקל?
קיבלת כשרות על המוצר שלך בחינם, ללא כל תמורה , למרות ההתנהגות הפושעת שלך בעניין הצינתוקים ומה שאתה מחזיר זה גידופים?
אתה עדיין משוכנע שאתה צודק?