אני רק אמרתי את דעתי, ואת מה שחשבתי ואני חושב שאמור להיות.אתה ממש מדבר כמו בוס...אני לא חושב שזה נקרא פינוק, בלי אופציה זו, לדעתי האינדקס לא שווה כ"כ, עד הרגע היה ברור לי שזה בבניה ובשלבים.
והייתי מבקש עוד דבר - אבל זה כבר ממש פינוק: שגם תת הכותרות באינדקס יהיו 'לינקים', ולא סתם רשימה של דברים.
היה הו"א להשאירו ככה? נראה לי שממש חייבים את זה !
תודה בכל אופן
זמן עריכת האינדקס ערך למעלה מ8 שעות אינטנסיביות.....
כעת לרעיון עצמו, לי אישית אין מידע איך ניתן לעשות קישור לקטע מסויים באמצע ההודעה, מה שאני יודע שאפשר לעשות קישור לשרשור (נושא) או להודעה חדשה אבל לא לקטע מסויים באמצע הנושא. מי שיודע שיועיל בטובו להסביר ואולי אני או אחד מחברי הפורום יעשה זאת.
גם אני מצטרף לברכות לאאד על השקעתו בפורום ללא לאות, כעת לאחר עבודתי אני מאריך אותו הרבה יותר !! ואכן מגיע לו אשכול נפרד עם ברכות ואיחולים
במאמר מוסגר בעת עריכת האינדקס מטבע הדברים עברתי על כל הפורום ועל הנושאים וראיתי שישנם נושאים שהסדר בהם נעדר, כמו למשל במדור הזמנת מוצרים, בשולי המודול מובא הגדרות קבלת אימייל ולאחמ"כ עובר להגדרת דילוג הקראות ולאח"כ חוזר לנושא אימייל (להעלים חלק מהעמודות הנשלחות למייל)
עולה בדעתי כעת רעיון לפתוח נושא שבו החדשים והישנים ידווח על אי הבנה בכתוב או על סדר הנכתב, בכדי שיבוא על תיקונו.
אך זה כמובן לא גורע במאום מההערכה העצומה שיש לי אליך ולכל מי שעוזר בעניינים אלו, יישר כוחך !!!