אני עושה מבצע לבחורים לצבירת שעות לימוד
אני רוצה לעשות שכל בחור ירשום לבד את מספר השעות שעשה וכן יוכל לבדוק במערכת כמה צבר כבר ,
וזה צריך להיות מחולק לפי שבועות דהיינו בשבוע פ' בראשית הקש 1 וישמע כמה צבר וכן הלאה וכן שאני יוכל אח"כ להוריד את הנתונים לצורך שמירה,
איך אני עושה שכל אחד יקבל מס' אישי עם סיסמה, ובתוכו להגדיר שלכל אחד יהיו שמונה מס' של 8 שבועות נפרדים ובתוכם יוכל גם לעדכן כמה שעות צבר וכן לשמוע כמה צבר בשבוע זה וכו'
והאם אני יוכל להגדיר דרך המערכת לכל אחד כמה צבר
ייש"כ אם אפשר לפרט מא' עד ת' איך עושים את זה כי באשכול של צבירת נתונים לא הבנתי כ"כ
מערכת צבירת נתונים של שעות
-
- מיקום: 770 EASTERN PKWY, BROOKLYN NY, 11213. NEY YORK, USA.
Re: מערכת צבירת נתונים של שעות
אפשרי. קצת מורכב. צריך להשתמש במודול קבלת הקלטות ונתונים - recording_ and_entering_data, ובמודול השמעת נתונים והודעות אישיות - id_ message, כשבתפריט הראשי מוגדר enter_id=yes.
תנסה לקרוא באשכולים המתאימים (בנוגע לenter_id עיין בהגדרות כלליות התקפות לכל השלוחות בקטע המתחיל 'כניסה לפי זמנים'), אם לא תבין - תוכל לבקש משירות לקוחות שיעשו לך את זה (בתשלום).
תנסה לקרוא באשכולים המתאימים (בנוגע לenter_id עיין בהגדרות כלליות התקפות לכל השלוחות בקטע המתחיל 'כניסה לפי זמנים'), אם לא תבין - תוכל לבקש משירות לקוחות שיעשו לך את זה (בתשלום).
תודה אבל לכן שאלתי כי אין שם כזו אופציה לכן שאלתי אם אפשר להגדיר כזה דבר לבד
-
- מיקום: 770 EASTERN PKWY, BROOKLYN NY, 11213. NEY YORK, USA.
זה מה שכתבתי:
אפשרי. קצת מורכב.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים