שלום
יש אפשרות שיהיה הקלטה בהתחלה שאפילו מי שלא ברשימה הלבנה יוכל לשמוע ואת התוכן של הקו יוכלו לשמוע רק מי שברשימה הלבנה
רשימה לבנה
-
Re: רשימה לבנה
אתה יכול להגדיר באיזה שלוחה שאתה רוצה ששם יהיה הרשימה הלבנה,
תשים הרשימה לבנה על כל השלוחות,
תשים הרשימה לבנה על כל השלוחות,
תודה על ההתיחסות
אך איך אני עושה רשימה לבנה
אך איך אני עושה רשימה לבנה
-
תיצור קובץ txt על שלחן העבודה שלך, שם תכתוב בכל שורה מספר אחד שאתה רוצה שיהיה בתוך הרשימה הלבנה, כגון אם אתה רוצה שרק אתה תוכל להיכנס אל שלוחה תכניס שם רק מספרך בשורה אחת,
אח"כ תשנה שם הקובץ ל WhiteList.ini ותעלה הקובץ בתוך השלוחה שאתה רוצה להגדיר בה הרשימה לבנה, (אתה יכול לשכפל את אותה הקובץ לכל מקום שתרצה) אם אתה רוצה להוסיף או לגרוע מספר, אתה יכול לעשות זאת אצל ההגדרות מתקדמות, תבחור שם תחת ext ה whitelist ותעשה ככל אות נפשך, מקוה שהבנת, הצלחה מרובה
אח"כ תשנה שם הקובץ ל WhiteList.ini ותעלה הקובץ בתוך השלוחה שאתה רוצה להגדיר בה הרשימה לבנה, (אתה יכול לשכפל את אותה הקובץ לכל מקום שתרצה) אם אתה רוצה להוסיף או לגרוע מספר, אתה יכול לעשות זאת אצל ההגדרות מתקדמות, תבחור שם תחת ext ה whitelist ותעשה ככל אות נפשך, מקוה שהבנת, הצלחה מרובה
לא הבנתי איך אני מגדיר בהגדרות המערכת שיהיה פתוח רק לwhitelist
בפרט שאני לא יכול לערוך חיפוש כי זה 'מדי נפוץ'...
בפרט שאני לא יכול לערוך חיפוש כי זה 'מדי נפוץ'...
-
אם אתה מבין אידיש אוכל להסביר לך באידיש אם לאו תמתין עד שמשתמש אחר ירחם להסביר לך, בעצם אני בעל הסבר (עכ"פ כשמגיע לתוספות קשה או לסתירות הרמב"ם), אבל היות שהשפה שאני יודע הוא רק אידיש או קצת ענגליש, ממילא...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 11 אורחים