חדש! מידע , חדשות ועדכונים ממערכות ימות המשיח☀
היכנסו לקישור זה כדי להצטרף לקבוצת ה-WhatsApp : https://chat.whatsapp.com/IBM2aCBLiI54eCUp71g4Uc
חדש! מידע , חדשות ועדכונים ממערכות ימות המשיח☀
-
- הנהלה ראשית
-
Re: חדש! מידע , חדשות ועדכונים ממערכות ימות המשיח☀
חשבתי איזה קו מידע
אתם שוכחים שרוב הציבור שלכם לא מכיר אינטרנט ועוד יותר לא מכיר וואטסאפ
(ואם תגיד לו שישלח לך בוואטסאפ הוא יענה בתמימות שזה נחסם לו על ידי ועדת הרבנים )
(ואם תגיד לו שישלח לך בוואטסאפ הוא יענה בתמימות שזה נחסם לו על ידי ועדת הרבנים )
-
אני יכול לתכנת בהתנדבות ממשק לקבוצה דרך האינטרנט עם ימות המשיח רוצים.חשבתי איזה קו מידע
-
לוואטסאפ ???
נראה לי שאין להם API
נראה לי שאין להם API
-
אני קיבלתי גישה.לוואטסאפ ???
נראה לי שאין להם API
פריצה או רשמי?אני קיבלתי גישה.לוואטסאפ ???
נראה לי שאין להם API
אם זה רשמי כנראה אתה ראשון בעולם
-
יש עוד הרבה שירותי שעובדים על API של ווטסאפ (יש חסימה בשם דלתא, שיש להם סמרטפונים מוגנים והווטסאפ מוגבל להתחברות ל2 קבוצות, לא רואים תמונות פרופיל, לא רואים סטטוסים, הבנתי שהם עובדים על API של ווטסאפ)
בס"ד
מנחם אם אתה כבר בונה כזה דבר אולי תבנה משהו דומה שיוכלו לקבל וואטספים למייל או לטלפון בהקראה אוטמטית ולשלוח מהמייל או מהטלפון כמו בSMS ופוסט פון או לראות באתר שלך ע"י שם משתמש וכדומה מכיוון שאין אפשרות גישה לשליחת וקבלת וואטספים בדרך הרגילה (כמובן שיהיה בצורה מסוננת)
תודה רבה
מנחם אם אתה כבר בונה כזה דבר אולי תבנה משהו דומה שיוכלו לקבל וואטספים למייל או לטלפון בהקראה אוטמטית ולשלוח מהמייל או מהטלפון כמו בSMS ופוסט פון או לראות באתר שלך ע"י שם משתמש וכדומה מכיוון שאין אפשרות גישה לשליחת וקבלת וואטספים בדרך הרגילה (כמובן שיהיה בצורה מסוננת)
תודה רבה
-
כידוע, לפני כחודש, וואצאפ חסמו את דלתא.יש עוד הרבה שירותי שעובדים על API של ווטסאפ (יש חסימה בשם דלתא, שיש להם סמרטפונים מוגנים והווטסאפ מוגבל להתחברות ל2 קבוצות, לא רואים תמונות פרופיל, לא רואים סטטוסים, הבנתי שהם עובדים על API של ווטסאפ)
ההאקרים שלהם (מהגדולים בעולם - מספר 26 בדירוג מתכנתי גוגל...) עובדים על פיתרון אחר כרגע...
-
מי הם האקרים שלהם???
והיכן אפשר לראות את הדירוג??
מה יש לדלתא כרגע??
הבנתי שזה חסימה שזה לא כ"כ בעיה לפרוץ והיו הרבה שכבר פרצו וכל החסימה שלהם מתבססת על זה שהם רואים מי פרץ.., אז איך אתה מסביר את זה שהם ה-26 ברשימה??
והיכן אפשר לראות את הדירוג??
מה יש לדלתא כרגע??
הבנתי שזה חסימה שזה לא כ"כ בעיה לפרוץ והיו הרבה שכבר פרצו וכל החסימה שלהם מתבססת על זה שהם רואים מי פרץ.., אז איך אתה מסביר את זה שהם ה-26 ברשימה??
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 20 אורחים