אני מעוניין להשמיע למתקשר את פרטיו האישיים שקיבלתי ממנו באמצעות קבלת נתונים, (יש 13 נתונים שהוא מוסר) ולתת לו אפשרות לתקן/לעדכן אותם במידת הצורך.
דהיינו, בטבלת המשתמשים בבסיס הנתונים שלי קיימים נתוניו האישיים של המתקשר שהוא הזין (נכנסו לשם בapi) השאלה היא האם וכיצד אני יכול להשמיע כל נתון בפני עצמו, ולתת לו את האפשרות לערוך את אותו נתון או להתקדם לשמוע ולערוך את הנתון הבא. תודה מראש!
השמעת נתונים אישיים ועריכתם באותה שלוחה
Re: השמעת נתונים אישיים ועריכתם באותה שלוחה
מה הבעיה
אתה עושה שאילתא שבודקת בדאטה בייס את המספר טלפון האם הוא קיים, וכן משמיע את הפרטים
אתה עושה שאילתא שבודקת בדאטה בייס את המספר טלפון האם הוא קיים, וכן משמיע את הפרטים
אני לא רוצה רק להשמיע את הפרטים, אלא להשמיע נתון נתון, לתת לו אפשרות לתקן אותו או לעבור הלאה לשמיעת הנתון הבא ואותו לתקן או לעבור הלאה.
תודה רבה.
תודה רבה.
הנושא דחוף לי, אם יש המבינים בapi שיכולים לענות אשמח מאוד. תודה מראש.אני לא רוצה רק להשמיע את הפרטים, אלא להשמיע נתון נתון, לתת לו אפשרות לתקן אותו או לעבור הלאה לשמיעת הנתון הבא ואותו לתקן או לעבור הלאה.
תודה רבה.
אתה יכול לעשות IF על כל נתון
אם זה 1 יעבור לנתון הבא
אם זה 2 יעדכן
אחרי העדכון ישמיע שוב את הנתון ואם מקיש 1 זה ימשיך לנתון הבא
אם זה 1 יעבור לנתון הבא
אם זה 2 יעדכן
אחרי העדכון ישמיע שוב את הנתון ואם מקיש 1 זה ימשיך לנתון הבא
תודה רבה, ועוד שאלה- האם יש אפשרות בapi להגדרה הבאה כמו בקבלת נתונים הרגילה?
- הערך השמיני
ברירת מחדל רק כמות ההקשות המינימלית מאפשרת יציאה,
הבעיה היתה שיש לקוחות למשל שמקבלים מספר טלפון - מינימום 9 ספרות, אבל מצד שני רוצים להגיד ללקוח שלא חייב להקיש וניתן לדלג,
לכן בערך השמיני ניתן לכתוב Next ואז ניתן להגיד ללקוח לדוגמא "אנא הקש מספר טלפון, לדילוג הקש כוכבית וסולמית"
ואז לקוח שהקיש כוכבית וסולמית יוכל לדלג על השאלה ללא קשר לכמות ספרות המקסימלית והמינימלית
פשוט תגדיר שאם הקיש כוכבית לא נרשם כלום
המאזין בכל מקרה יעבור לשלב הבא
כי כבר הקיש משהו בשלב הנוכחי
אבל מוגדר מינימום 9 ספרות וכוכבית זו הקשה אחת. ובאמת ניסיתי להקיש כוכבית והמערכת אומרת לא הקשת את מינימום הספרות הנדרשות. האם יש צורה להגדיר שבהקשה על כוכבית יעבור הלאה?פשוט תגדיר שאם הקיש כוכבית לא נרשם כלום
תגדיר שאפשר להקיש גם סיפרה אחת
ואם הוא לא הקיש 9 ספרות יהיה לו הודעה שאתה תכתוב
לא הקשת ת.ז. תקין
ואם הוא לא הקיש 9 ספרות יהיה לו הודעה שאתה תכתוב
לא הקשת ת.ז. תקין
ההודעה שאני אכתוב היא אצלי ולא בהגדרות של ימות, נכון?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 20 אורחים