מה הבעיה לשלב בין מערכת וואצפון ומערכת ivr, אינני מבקש שיהיו שם יותר אפשרויות ממה שיש כהיום במערכת וואצפון, ואינני מבקש שיהיה אפשריות במערכת ה-ivr, יותר ממה שיש כהיום. אלא שיהיו שניהם במספר אחד! שאוכל להשאיר הודעה לחברים עם צינתוק 'במתכונת שיש בוואצפון' במערכת ה-ivr.
לא קמפיינים ולא הודעות מנהל מערכת, ולא שום דבר, בדיוק מה שיש בוואצאפון, שיהיה במערכת ה-ivr. על מה שצריכים לשלם כהיום במערכת ה-ivr, שימשיכו לשלם, ומה שאין צריכים לשלם במערכת וואטצפון, שימשיכו לא לשלם. מה הבעיה, למה הם לא עושים את זה?
וואטצפון עם מערכת ivr במספר אחד
Re: וואטצפון עם מערכת ivr במספר אחד
כבר שאלו את זה כאןמה הבעיה לשלב בין מערכת וואצפון ומערכת ivr, אינני מבקש שיהיו שם יותר אפשרויות ממה שיש כהיום במערכת וואצפון, ואינני מבקש שיהיה אפשריות במערכת ה-ivr, יותר ממה שיש כהיום. אלא שיהיו שניהם במספר אחד! שאוכל להשאיר הודעה לחברים עם צינתוק 'במתכונת שיש בוואצפון' במערכת ה-ivr.
לא קמפיינים ולא הודעות מנהל מערכת, ולא שום דבר, בדיוק מה שיש בוואצאפון, שיהיה במערכת ה-ivr. על מה שצריכים לשלם כהיום במערכת ה-ivr, שימשיכו לשלם, ומה שאין צריכים לשלם במערכת וואטצפון, שימשיכו לא לשלם. מה הבעיה, למה הם לא עושים את זה?
לא הבנתי איך אתה רואה במה שכתוב שם, את השאלה שלי. שם נשאל שאלה טכנית ספציפית ואני שאלתי שאלה רעיונית כוללת?כבר שאלו את זה כאןמה הבעיה לשלב בין מערכת וואצפון ומערכת ivr, אינני מבקש שיהיו שם יותר אפשרויות ממה שיש כהיום במערכת וואצפון, ואינני מבקש שיהיה אפשריות במערכת ה-ivr, יותר ממה שיש כהיום. אלא שיהיו שניהם במספר אחד! שאוכל להשאיר הודעה לחברים עם צינתוק 'במתכונת שיש בוואצפון' במערכת ה-ivr.
בכותרת הנושא כתבת שיהיה אפשרות לעשות מספר אחיד לשניהםלא הבנתי איך אתה רואה במה שכתוב שם, את השאלה שלי. שם נשאל שאלה טכנית ספציפית ואני שאלתי שאלה רעיונית כוללת?
ובתוכן ההודעה כתבת שכל האופציות שיש בוצאפפון שיהיה ב ivr2
שתי הנושאים האלה כבר דנו עליהם בעבר
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 42 אורחים