כפי שמופיע על הפורום מטרתו היא
"פורום זה נועד לשאלות של משתמשים שכבר יודעים לתפעל בצורה בסיסית את ההגדרות המתקדמות, אבל יש להם שאלות נוספות. "
אולי זה לא מספיק ידוע, אבל מטרת פורום זה ספציפי הוא על שאלות שקשורות לקודים של ההגדרות מתקדמות בלבד, כל השאר בעזרה הדדית [או אם יש פורום אחר שתואם את ייעוד הנושא]
נא לשמור על הסדר
כמו כן נראה לי שצריך להסדיר את עניין ה"פרסומות" לכל מיני קווים, לכאורה אין לזה מקום כפורומים כאן.
הבהרה: ריענון מטרת הפורום הזה
-
Re: הבהרה: ריענון מטרת הפורום הזה
אולי תפריד את שני הנושאים לשתי פורומים נפרדים (ולא ש'עזרה הדדית' תהיה תת פורום). ותשנה השם של הפורומים לשמות ברורים. 'שאלות משתמשים מנוסים' 'עזרה הדדית ונושאים כלליים למשתמשים חדשים'.כפי שמופיע על הפורום מטרתו היא
"פורום זה נועד לשאלות של משתמשים שכבר יודעים לתפעל בצורה בסיסית את ההגדרות המתקדמות, אבל יש להם שאלות נוספות. "
אולי זה לא מספיק ידוע, אבל מטרת פורום זה ספציפי הוא על שאלות שקשורות לקודים של ההגדרות מתקדמות בלבד, כל השאר בעזרה הדדית [או אם יש פורום אחר שתואם את ייעוד הנושא]
נא לשמור על הסדר
מענין לענין: אולי תקבלו פרסומת בתוך הפורום בתשלום, ובאמצעות ההכנסה, לדרבן משתמשים שהם פעילים ועוזרים ועונים לאחרים. (אני יודע מפורום אחר שיש אפשרות להכניס פרסומות)כמו כן נראה לי שצריך להסדיר את עניין ה"פרסומות" לכל מיני קווים, לכאורה אין לזה מקום כפורומים כאן.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 31 אורחים