הגבלת זמן ניתוב שיחה
הגבלת זמן ניתוב שיחה
אני הגדרתי שלוחה מסויימת ניתוב שיחה אלי לפלאפון אני רוצה להגביל את ההמתנה ל-30 שניות ואם לא יהיה מענה שיעבור להשארת הודעה בתא קולי איך אני מגדיר זאת?
Re: הגבלת זמן ניתוב שיחה
תא קולי במערכת? תגדדיר בסיום ללכת לשלוחה שמוגדרת תא קולי, רצוי לבטל תא קולי במכשיר שלך אחרת עוד לפני 30 שניות זה כבר ייענה ע"י התא קוליאני הגדרתי שלוחה מסויימת ניתוב שיחה אלי לפלאפון אני רוצה להגביל את ההמתנה ל-30 שניות ואם לא יהיה מענה שיעבור להשארת הודעה בתא קולי איך אני מגדיר זאת?
אולי לא הסברתי את עצמיתא קולי במערכת? תגדדיר בסיום ללכת לשלוחה שמוגדרת תא קולי, רצוי לבטל תא קולי במכשיר שלך אחרת עוד לפני 30 שניות זה כבר ייענה ע"י התא קוליאני הגדרתי שלוחה מסויימת ניתוב שיחה אלי לפלאפון אני רוצה להגביל את ההמתנה ל-30 שניות ואם לא יהיה מענה שיעבור להשארת הודעה בתא קולי איך אני מגדיר זאת?
אני הגדרתי שלוחה שנקראת ניתוב שיחה type=routing ואני רוצה שכשהמערכת מתקשרת אלי אם אני לא עונה אחרי 30 שניות שיאמר אין מענה הינך מועבר להשארת הודעה ושיעבור לתא קולי שבמערכת איזה מודול אני צריך להזין בהגדרות מתקדמות.
אולי לא הסברתי את עצמיתא קולי במערכת? תגדדיר בסיום ללכת לשלוחה שמוגדרת תא קולי, רצוי לבטל תא קולי במכשיר שלך אחרת עוד לפני 30 שניות זה כבר ייענה ע"י התא קוליאני הגדרתי שלוחה מסויימת ניתוב שיחה אלי לפלאפון אני רוצה להגביל את ההמתנה ל-30 שניות ואם לא יהיה מענה שיעבור להשארת הודעה בתא קולי איך אני מגדיר זאת?
אני הגדרתי שלוחה שנקראת ניתוב שיחה type=routing ואני רוצה שכשהמערכת מתקשרת אלי אם אני לא עונה אחרי 30 שניות שיאמר אין מענה הינך מועבר להשארת הודעה ושיעבור לתא קולי שבמערכת איזה מודול אני צריך להזין בהגדרות מתקדמות.
קוד: בחירת הכל
;ברירת מחדל החיוג מתבצע באורך 23 שניות ניתן לשנות את אורך החיוג לפי הצורך בערך
routing_end_time=23
;מעבר בסיום החיוג אם השיחה לא נענתה וכד'
;ניתן להגדיר לעבור עם סיום התיקיה - לתיקיה אחרת, לדוגמא
routing_end_goto=/8
תודה רבה. הסברת בצורה ברורה מאוד.אולי לא הסברתי את עצמיתא קולי במערכת? תגדדיר בסיום ללכת לשלוחה שמוגדרת תא קולי, רצוי לבטל תא קולי במכשיר שלך אחרת עוד לפני 30 שניות זה כבר ייענה ע"י התא קולי
אני הגדרתי שלוחה שנקראת ניתוב שיחה type=routing ואני רוצה שכשהמערכת מתקשרת אלי אם אני לא עונה אחרי 30 שניות שיאמר אין מענה הינך מועבר להשארת הודעה ושיעבור לתא קולי שבמערכת איזה מודול אני צריך להזין בהגדרות מתקדמות.שלוחת המעבר (כאן 8) תהיה תא קוליקוד: בחירת הכל
routing_end_time=23
routing_end_goto=/8
אבל אני רוצה שלפני שהמערכת תעבור לתא קולי שהמאזין ישמע אין מענה בשלוחה המבוקשת השיחה מועברת להשארת הודעה ואז יעבור לשלוחה אחרת
אז תשים בשלוחת התא קולי הודעת M00000 עם ההקלטה הנ"לתודה רבה. הסברת בצורה ברורה מאוד.אולי לא הסברתי את עצמי
אני הגדרתי שלוחה שנקראת ניתוב שיחה type=routing ואני רוצה שכשהמערכת מתקשרת אלי אם אני לא עונה אחרי 30 שניות שיאמר אין מענה הינך מועבר להשארת הודעה ושיעבור לתא קולי שבמערכת איזה מודול אני צריך להזין בהגדרות מתקדמות.שלוחת המעבר (כאן 8) תהיה תא קוליקוד: בחירת הכל
routing_end_time=23
routing_end_goto=/8
אבל אני רוצה שלפני שהמערכת תעבור לתא קולי שהמאזין ישמע אין מענה בשלוחה המבוקשת השיחה מועברת להשארת הודעה ואז יעבור לשלוחה אחרת
תודה רבה עזרת לי מאודאז תשים בשלוחת התא קולי הודעת M00000 עם ההקלטה הנ"לתודה רבה. הסברת בצורה ברורה מאוד.שלוחת המעבר (כאן 8) תהיה תא קוליקוד: בחירת הכל
routing_end_time=23
routing_end_goto=/8
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 58 אורחים