אני מעוניין ליצור שלוחה שבה יוכלו לשמוע כמה דקות שנכנסו למערכת, מבלי לתת הרשאה לתיבת הניהול.
מישהו יודע איך עושים זאת?
תודה רבה
שלוחה לפירוט כמות דקות
Re: שלוחה לפירוט כמות דקות
CRON שבודק כל עשר שניות (שש פעמים בדקה) את השיחות הנכנסות.
ואידך זיל גמור.
ואידך זיל גמור.
ושהשרת יחזיק מעמד, לי קרס כשהפעלתי כל חצי דקה CRON, גם זה צריך קמבינות כי אף אחד שאני מכיר לא נותן פחות מדקה, צריך להפעיל השהייה וכדו' בשביל לקבל תכל'ס כל 10 שניותCRON שבודק כל עשר שניות (שש פעמים בדקה) את השיחות הנכנסות.
ואידך זיל גמור.
אצלי עובד כבר שלש או ארבע חודשים רצוף יומם ולילה
אני התכוונתי למשהו אחר.
יש בתיבת הניהול במקש 4, אפשרות לשמוע את כמות הדקות הנכנסות לאותו יום או לאותו חודש.
השאלה שלי: אם אני רוצה לשמוע את זה לא דרך תיבת הניהול, אלא לפתוח שלוחה עם סיסמה ושם יוכלו לשמוע את הפירוט.
האם זה אפשרי, ואיך עושים את זה.
תודה
יש בתיבת הניהול במקש 4, אפשרות לשמוע את כמות הדקות הנכנסות לאותו יום או לאותו חודש.
השאלה שלי: אם אני רוצה לשמוע את זה לא דרך תיבת הניהול, אלא לפתוח שלוחה עם סיסמה ושם יוכלו לשמוע את הפירוט.
תודה
וענו לך על זה...אני התכוונתי למשהו אחר.
תודה
זה אפשרי ע"י תכנות כמתואר לעיל
השאלה מה ניסית לעשות עם הCRON...ושהשרת יחזיק מעמד, לי קרס כשהפעלתי כל חצי דקה CRON, גם זה צריך קמבינות כי אף אחד שאני מכיר לא נותן פחות מדקה, צריך להפעיל השהייה וכדו' בשביל לקבל תכל'ס כל 10 שניותCRON שבודק כל עשר שניות (שש פעמים בדקה) את השיחות הנכנסות.
ואידך זיל גמור.
מה זה CRON? ומאיפה שולפים את זה?השאלה מה ניסית לעשות עם הCRON...ושהשרת יחזיק מעמד, לי קרס כשהפעלתי כל חצי דקה CRON, גם זה צריך קמבינות כי אף אחד שאני מכיר לא נותן פחות מדקה, צריך להפעיל השהייה וכדו' בשביל לקבל תכל'ס כל 10 שניותCRON שבודק כל עשר שניות (שש פעמים בדקה) את השיחות הנכנסות.
ואידך זיל גמור.
יש על זה מבצע עכשיו בברכל...
זה פקודה מסוימת בלינוקס, שמאפשרת להפעיל סקריפטים כל מספר דקות מסוים
זה פקודה מסוימת בלינוקס, שמאפשרת להפעיל סקריפטים כל מספר דקות מסוים
משהו מסובך...השאלה מה ניסית לעשות עם הCRON...ושהשרת יחזיק מעמד, לי קרס כשהפעלתי כל חצי דקה CRON, גם זה צריך קמבינות כי אף אחד שאני מכיר לא נותן פחות מדקה, צריך להפעיל השהייה וכדו' בשביל לקבל תכל'ס כל 10 שניותCRON שבודק כל עשר שניות (שש פעמים בדקה) את השיחות הנכנסות.
ואידך זיל גמור.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים