הסרה מרשימת תפוצה במספר חסום

י123

הסרה מרשימת תפוצה במספר חסום

שליחהעל ידי י123 » 13:45 27/05/2018

לכל אלו שמצנתקים

ב"ה תוקן החוק למניעת צינתוקים ואכן רמת הצינתוקים ירד באופן משמעותי. וכולנו (כן... גם אלו שמצנתקים לא אוהבים לקבל צינתוקים מאחרים... ולא עוד אלא שמתרגזים איך בדיוק המתחרה שלהם הצליח לעשות פתיח כה מעניין (שלא מעניין אף אחד חוץ מלהלחיץ את המתחרה ומיד שולח עוד צנתוק כדי לא להפסיד את התחרות...))מקוים שהדבר יפסק לגמרי לגמרי במהרה בימינו (כנראה אחרי ביאת המשיח לא יקבלו צינתוקים...)

אבל לצערי הרב עד כניסת החוק קיבלתי בממוצע כ-15 צינתוקים ביום (מיכון שרוב היום אין לי קליטה) לפעמים חזרתי למספר לכמה שניות בודדות ומאז אני מקבל צינתוקים תמידים כסדרם ובד"כ אני מותר על התלונות והשארת הודעות וכו' שממילא לא עוזר ואני מסיר את עצמי מרשימת התפוצה
אך מה עושים כשוועד הרבנים חוסם את המספר?

(והמצנתקים לא מבנים שאחרי כמה צינצקים שלא חוזרים למספר כנראה שלא מעניין או שנחסם)
אם זה ממספר הראשי של המערכת אפשר לעשות שלוחה במערכת שלך כדי לקבל מספר אישי אך למיטב ידיעתי אין דבר כזה במספר אישי

מכאן יצא הקריאה לכל אלו שמצנתקים - שאפי' אם מישהו חזר לכמה שניות למספר שלכם ומאז אתם מטרידם אותו בצנתוקים, אם אחרי כמה צינתוקים הוא לא חוזר למספר שלכם (כדי להסיר את המספר שלו מרשימת התפוצה)כנראה המספר שלו חסום ותשלחו אליו מספר חדש או תסירו אותו אוטומטית מהרשימה שלכם
(מי שבאמת רוצה להגיע לקו שלכם בד"כ מסתדר לבסוף)

חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 17 אורחים