האם שייך להגדיר שלוחה של מספרים מסוימים תהיה כניסה ללא סיסמא ולשאר המספרים רק בסיסמא?
משהו כמו רשימה לבנה אבל רק לענין שמי שאני אכניס ברשימה יוכל להכנס ללא סיסמא והשאר יוכלו גם כן אבל בסיסמא
כניסה לשלוחה עם/בלי סיסמא
Re: כניסה לשלוחה עם/בלי סיסמא
מצטרף לשאלה
אך מדגיש, ישנה אפשרות פשוטה ע"י חלוקת השלוחה ל-2 ואלו שברשימה יעברו ל-1, ואלו שלא, יעברו ל-2 שיבקש סיסמה.
אבל האם יש אפשרות, ללא מעבר לשלוחה אחרת
אך מדגיש, ישנה אפשרות פשוטה ע"י חלוקת השלוחה ל-2 ואלו שברשימה יעברו ל-1, ואלו שלא, יעברו ל-2 שיבקש סיסמה.
אבל האם יש אפשרות, ללא מעבר לשלוחה אחרת
-
השלוחה תהיה נפרדת, למשל "שיעורי הרב יאקאבאוויטש"האם שייך להגדיר שלוחה של מספרים מסוימים תהיה כניסה ללא סיסמא ולשאר המספרים רק בסיסמא?
משהו כמו רשימה לבנה אבל רק לענין שמי שאני אכניס ברשימה יוכל להכנס ללא סיסמא והשאר יוכלו גם כן אבל בסיסמא
ובשלוחה 1 יכנסו רק הרשימ"ת שלא צריכים סיסמא, ושם יהיה הפעלת שלוחה אחרת:
קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
go_to_folder=/שיעורי הרב יאקאבאוויטש
לא הבנתי מה לעשותהשלוחה תהיה נפרדת, למשל "שיעורי הרב יאקאבאוויטש"האם שייך להגדיר שלוחה של מספרים מסוימים תהיה כניסה ללא סיסמא ולשאר המספרים רק בסיסמא?
ובשלוחה 1 יכנסו רק הרשימ"ת שלא צריכים סיסמא, ושם יהיה הפעלת שלוחה אחרת:ובשלוחה 2 יכנסו כולם רק עם סיסמא, וגם שלוחה זו תהיה הפעלת שלוחה אחרת כנ"ל.קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
go_to_folder=/שיעורי הרב יאקאבאוויטש
אני רוצה שלא כל אחד יקיש משהו אחר, אלא שכולם יקישו בכניסה למערכת לדוג' 1, ואז מי שברשימה יכנס מיד לשלוחה בלי סיסמא ומי שלא ברשימה יצטרך סיסמא
שלוחה 1 מוגדרת
שלוחה 1/1 מוגדרת
שלוחה 1/2 מוגדרת
בדוגמה הסיסמה 1234
את כל ההשמעות תכניס בשלוחה 1/3
type=template_filter
template_filter=1
template_filter_active_go_to=1/1
template_filter_none_go_to=/1/2