שלום
האם יש אפשרות שכל משתמש יוכל להפעיל את השידור החי, או לחילופין כיצד אני מוסיף מספר טלפון נוסף למערכת שגם הוא יוכל להפעיל את השידור החי
תודה מראש
שידור חי - הפעלה ללא מנהל
-
Re: שידור חי - הפעלה ללא מנהל
בעבר היה ניתן אך כעת צריך לעשות זאת רק דרך שירות הלקוחות ע''י שליחת טופס התחייבות שאתה אחראי לכל השיחות הנאמרות בחדר הועידה
אין קשר
למיטב ידיעתי יש מודול שידור חי ויש מודול חדר ועידה, שידור חי כל אחד יכול להפעיל
למיטב ידיעתי יש מודול שידור חי ויש מודול חדר ועידה, שידור חי כל אחד יכול להפעיל
-
איך מפעילים שידור חי?
איך מפעילים שידור חי?
הגדרתי בתפריט שידור חי, ועכשיו?
הגדרתי בתפריט שידור חי, ועכשיו?
תגדיר את השלוחה ככניסת מנהל לשידור החי, וכל אחד יכול להכנס ולפתוח את השידור. (אני רק מקוה שהם לא ינתקו את האופציה בגללי).שלום
האם יש אפשרות שכל משתמש יוכל להפעיל את השידור החי, או לחילופין כיצד אני מוסיף מספר טלפון נוסף למערכת שגם הוא יוכל להפעיל את השידור החי
תודה מראש
אבל חשוב מאוד - אם אתה רוצה שישאר הקלטה מהשידור, שמי שפתח את השידור, הוא יהיה זה שיסיים - דהיינו שמי שנכנס ראשון הוא יצא אחרון אחרי שכל האחרים כבר יצאו.
הקלטה תמיד נשארת רק מגיעה לסל המיחזור.תגדיר את השלוחה ככניסת מנהל לשידור החי, וכל אחד יכול להכנס ולפתוח את השידור. (אני רק מקוה שהם לא ינתקו את האופציה בגללי).שלום
תודה מראש
אבל חשוב מאוד - אם אתה רוצה שישאר הקלטה מהשידור, שמי שפתח את השידור, הוא יהיה זה שיסיים - דהיינו שמי שנכנס ראשון הוא יצא אחרון אחרי שכל האחרים כבר יצאו.
מי מחובר
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח