בין אם אני עושה את זה ב'תיאור / הערות' ובין אם בyitle זה לא נשמר לי??
מה יכולה להיות הסיבה לכך, במקומות שהגדרתי שמות בעבר הוא מראה לי אבל פתאום הגדרות חדשות הוא לא שומר לי...
לא מצליח לשמור שם לשלוחה בסוגריים
Re: לא מצליח לשמור שם לשלוחה בסוגריים
תמתין כמה דקות ותרענןבין אם אני עושה את זה ב'תיאור / הערות' ובין אם בyitle זה לא נשמר לי??
מה יכולה להיות הסיבה לכך, במקומות שהגדרתי שמות בעבר הוא מראה לי אבל פתאום הגדרות חדשות הוא לא שומר לי...
ואם זה לא עוזר אז...
תמתין עוד כמה דקות ותרענן
נ.ב. אל תשכח לעשות "שמור" במאפיינים
-
וכך הוה,תמתין כמה דקות ותרענןבין אם אני עושה את זה ב'תיאור / הערות' ובין אם בyitle זה לא נשמר לי??
ואם זה לא עוזר אז...
תמתין עוד כמה דקות ותרענן
נ.ב. אל תשכח לעשות "שמור" במאפיינים
זה הסתדר ב'תמתין כמה דקות ותרענן', ולא היה צריך להגיע ל'תמתין עוד כמה דקות ותרענן'...
זה לוקח זמן עד שזה עולה
תנסה לכתוב "title" במקום "yitle"…בין אם אני עושה את זה ב'תיאור / הערות' ובין אם בyitle זה לא נשמר לי??
-
רק כאן טעיתי, שם היה כתוב נכון.תנסה לכתוב "title" במקום "yitle"…בין אם אני עושה את זה ב'תיאור / הערות' ובין אם בyitle זה לא נשמר לי??
אבל באמת אחרי כמה דקות זה סודר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 26 אורחים