שלום. אני רוצה להמיר את קבצי הymgr לטבלה בדיוק כמו קבצי הhtml של ימות, האם יש איזה תוכנה שעושה את זה? איך ימות ממיר את הקבצים, מישהו יודע?
כשאני מייבא את הקובץ לאקסל או וורד נוצר טבלה, אבל זה לא כמו הטבלה של ימות, לדוגמא אצלי כתוב בכל תא את הכותרת של השורה או העמודה.
תודה לעוזרים!
המרת קובץ ymgr
Re: המרת קובץ ymgr
1. אפשר להשתמש עם הקובץ אקסס ש"מאזין נלהב" פיתח עבור מערכות מכירות (צריך לעשות שנויים קטנים)שלום. אני רוצה להמיר את קבצי הymgr לטבלה בדיוק כמו קבצי הhtml של ימות, האם יש איזה תוכנה שעושה את זה? איך ימות ממיר את הקבצים, מישהו יודע?
כשאני מייבא את הקובץ לאקסל או וורד נוצר טבלה, אבל זה לא כמו הטבלה של ימות, לדוגמא אצלי כתוב בכל תא את הכותרת של השורה או העמודה.
תודה לעוזרים!
2. שמעתי לאחרונה שאפשר להחליף את הסיומת html ל csv ונפתח באקסל רגיל
1 השאלה היתה על קבצי ymgr שם זה לא מועיל
2 את הhtml אפשר לשנות שם פשוט ל xls
באקסס אז זה מייבא את הקובץ ymgr וכתבו שצריך לייבא לטבלה אז לכאורה אפשר להסתדר1 השאלה היתה על קבצי ymgr שם זה לא מועיל
2 את הhtml אפשר לשנות שם פשוט ל xls
-
אתה יכול לפרט יותר איך בדיוק?1. אפשר להשתמש עם הקובץ אקסס ש"מאזין נלהב" פיתח עבור מערכות מכירות (צריך לעשות שנויים קטנים)שלום. אני רוצה להמיר את קבצי הymgr לטבלה בדיוק כמו קבצי הhtml של ימות, האם יש איזה תוכנה שעושה את זה? איך ימות ממיר את הקבצים, מישהו יודע?
תודה לעוזרים!
-
אייך אני בכלל פותח קובץ ymgr במחשב
פתיחה באמצעות > פנקס רשימותאייך אני בכלל פותח קובץ ymgr במחשב
-
???1. אפשר להשתמש עם הקובץ אקסס ש"מאזין נלהב" פיתח עבור מערכות מכירות (צריך לעשות שנויים קטנים)שלום. אני רוצה להמיר את קבצי הymgr לטבלה בדיוק כמו קבצי הhtml של ימות, האם יש איזה תוכנה שעושה את זה? איך ימות ממיר את הקבצים, מישהו יודע?
תודה לעוזרים!
לפי הניסיון שלי [כאחד שלא יותר מידי מבין בתכנות], זה סיפור מההפטרה...
אשמח להדרכה זה חשוב לי ודחוף
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח