שלום. אני מעוניין להשמיע את התאריך והשעה בקבלת נתונים, הכוונה שהלקוח יקיש תאריך בארבע ספרות והמערכת ישמיע נגיד 'אחד בינואר לאישור...' וכן שיקיש שעה בארבע ספרות והמערכת ישמיע את השעה לדוגמא ' עשר וחמש עשרה' במקום אלף וחמש עשרה, זה בטוח משהו שקיים בימות מישהו יודע את ההגדרה איך?
(אני יודע שאפשר להשתמש ב sayfile אבל זה כמעט בלתי אפשרי להקליט את כל התאריכים והשעות האפשריים..)
השמעת תאריך ושעה בקבלת נתונים
Re: השמעת תאריך ושעה בקבלת נתונים
לכאורה זה שייך להצעות פיתוח שבנוסף לאפשרויות הקיימות יהיה אפשרות של date ו timeשלום. אני מעוניין להשמיע את התאריך והשעה בקבלת נתונים, הכוונה שהלקוח יקיש תאריך בארבע ספרות והמערכת ישמיע נגיד 'אחד בינואר לאישור...' וכן שיקיש שעה בארבע ספרות והמערכת ישמיע את השעה לדוגמא ' עשר וחמש עשרה' במקום אלף וחמש עשרה, זה בטוח משהו שקיים בימות מישהו יודע את ההגדרה איך?
(אני יודע שאפשר להשתמש ב sayfile אבל זה כמעט בלתי אפשרי להקליט את כל התאריכים והשעות האפשריים..)
לבינתיים תוכל לעשות זאת בשלבים נפרדים 2 ספרות ליום בשלב אחד ו 2 לחודש בשלב הבא
כנ"ל שעות כנ"ל דקות
או לפתח בapi
אבל זה משהו שכבר קיים בימות המשיח, ואין צורך לפתחו, ימות משתמשים בזה לצרכיהם
גם לעשות "העתק הדבק" ממודול אחד לשני זה נקרא פיתוחאבל זה משהו שכבר קיים בימות המשיח, ואין צורך לפתחו, ימות משתמשים בזה לצרכיהם
מישהו יכול לעזור לי לפתח את זה בapi?לבינתיים תוכל לעשות זאת בשלבים נפרדים 2 ספרות ליום בשלב אחד ו 2 לחודש בשלב הבאשלום. אני מעוניין להשמיע את התאריך והשעה בקבלת נתונים, הכוונה שהלקוח יקיש תאריך בארבע ספרות והמערכת ישמיע נגיד 'אחד בינואר לאישור...' וכן שיקיש שעה בארבע ספרות והמערכת ישמיע את השעה לדוגמא ' עשר וחמש עשרה' במקום אלף וחמש עשרה, זה בטוח משהו שקיים בימות מישהו יודע את ההגדרה איך?
כנ"ל שעות כנ"ל דקות
או לפתח בapi
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 31 אורחים