כתבתי על זה בבאגים
בקישור הזה
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=10&t=2683
למישהו יש פתרון לבעיה?
Re: למישהו יש פתרון לבעיה?
אולי תנסה למחוק את התיקייה ותיצור תיקייה באותו שם עם מקף אמצעי, אולי יועיל שלא יפתח תיקייה חדשה, סיכוי נמוך.
אי אפשר לשנות שם?אולי תנסה למחוק את התיקייה ותיצור תיקייה באותו שם עם מקף אמצעי,.
סלח לי שאני חוזר פעם שניה תקרא ולאחמ"כ תגיב.אי אפשר לשנות שם?אולי תנסה למחוק את התיקייה ותיצור תיקייה באותו שם עם מקף אמצעי,.
011371 צירף קישור קודם כל תקרא
סליחה, קראתי אך לא ראיתי את ההודעה השנייה שם - שהוא ניסה לשנות שםסלח לי שאני חוזר פעם שניה תקרא ולאחמ"כ תגיב.אי אפשר לשנות שם?
אולי תנסה למחוק את התיקייה ותיצור תיקייה באותו שם עם מקף אמצעי,.
אין צורך להתנצל כל פעם, רק ניתן לייתר את חצי מההתכתבויות באמצעות קריאה והתבוננותסליחה, קראתי אך לא ראיתי את ההודעה השנייה שם - שהוא ניסה לשנות שםסלח לי שאני חוזר פעם שניה תקרא ולאחמ"כ תגיב.אי אפשר לשנות שם?
בתקווה להבנה
אולי תנסה למחוק את התיקייה ותיצור תיקייה באותו שם עם מקף אמצעי, אולי יועיל שלא יפתח תיקייה חדשה, סיכוי נמוך.[/quote]
מה זה יעזור למחוק ?
ההקלטות נמצאות בתיקייה הנ"ל ולא אוכל לשמוע אותם לאחר המחיקה!?
מה זה יעזור למחוק ?
אולי תנסה למחוק את התיקייה ותיצור תיקייה באותו שם עם מקף אמצעי, אולי יועיל שלא יפתח תיקייה חדשה, סיכוי נמוך.
מה זה יעזור למחוק ?
ההקלטות נמצאות בתיקייה הנ"ל ולא אוכל לשמוע אותם לאחר המחיקה!?[/quote]
אולי יעזור הקלטות העתיד
אולי יעזור הקלטות העתיד[/quote]אולי תנסה למחוק את התיקייה ותיצור תיקייה באותו שם עם מקף אמצעי, אולי יועיל שלא יפתח תיקייה חדשה, סיכוי נמוך.
מה זה יעזור למחוק ?
שורש הבעיה במודול של ימות שמוגדר לשמור ההקלטות בתיקייה בשם זה ואין סיכוח שתיקייה שאני יפתח תהיה קשורה לענין
שורש הבעיה במודול של ימות שמוגדר לשמור ההקלטות בתיקייה בשם זה ואין סיכוח שתיקייה שאני יפתח תהיה קשורה לענין[/quote]אולי יעזור הקלטות העתידאולי תנסה למחוק את התיקייה ותיצור תיקייה באותו שם עם מקף אמצעי, אולי יועיל שלא יפתח תיקייה חדשה, סיכוי נמוך.
מה זה יעזור למחוק ?
אם אתה משוכנע שאין תקנה תישאר עם המסקנא הזו יחד עם התקלה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים