יש לי מערכת IVR 2 ועד לפני כחודש שמעתי את כמות הדקות שנכנסו בחיוג ישיר וממערכות אחרות אבל בחודשיים האחרונים הוא משמיע רק ממערכות אחרות חשבתי שהבעיה נמצאת אצל כולם ויסודר בהמשך אך כשפתחתי מערכת חדשה בשביל משהו אחר ראיתי שהוא משמיע שם כמות דקות מחיוג ישיר
מה הפיתרון
והאם ייתכן שהדקות האלו לא נספרים לי ?
שמיעת כמות הדקות
Re: שמיעת כמות הדקות
אצלי לעומת זאת אני שומע את כל הדקות, אך בדו"ח אקסל אני יכול לראות רק את מה שנכנס בחיוג ישיר, ואילו הדו"ח של מה שנכנס דרך מערכות אחרות ריק לחלוטיןיש לי מערכת IVR 2 ועד לפני כחודש שמעתי את כמות הדקות שנכנסו בחיוג ישיר וממערכות אחרות אבל בחודשיים האחרונים הוא משמיע רק ממערכות אחרות חשבתי שהבעיה נמצאת אצל כולם ויסודר בהמשך אך כשפתחתי מערכת חדשה בשביל משהו אחר ראיתי שהוא משמיע שם כמות דקות מחיוג ישיר
מה הפיתרון
והאם ייתכן שהדכות האלו לא נספרים לי ?
-
לא מעניין אותי הדוח באקסל מעניין אותי כמות דקות
כיום המערכת משמיעה
1. דקות בחיוג ישיר מתוכם דקות שיצאו למערכות אחרות
2. בנוסף דקות שנכנסו ממערכות אחרות
3. סך כלל הדקות בתוך המערכת
כמערכת שמוציאה הרבה דקות למערכות אחרות איך אדע את סך הדקות שנכנסו ממערכות אחרות ונשארו בתוך המערכת.
1. דקות בחיוג ישיר מתוכם דקות שיצאו למערכות אחרות
2. בנוסף דקות שנכנסו ממערכות אחרות
3. סך כלל הדקות בתוך המערכת
כמערכת שמוציאה הרבה דקות למערכות אחרות איך אדע את סך הדקות שנכנסו ממערכות אחרות ונשארו בתוך המערכת.
במערכת שלי מהבוקר לא שומעים את כמות הדקות ביומי.
האם התקלה גם אצל האחרים?
האם התקלה גם אצל האחרים?
-
אצל כולם....במערכת שלי מהבוקר לא שומעים את כמות הדקות ביומי.
האם התקלה גם אצל האחרים?
-
- הנהלה ראשית
לגבי השאלות:
1 - כידוע לרוב המשתמשים כאן, יש 2 אתרים עם שרתים של ימות המשיח - בעבר, כאשר שיחה עברה מאתר אחד לשני הדקות נספרו כ"דקות ממערכת אחרת" - משיקולים של הצוות הטכני שינו את מיקום השמעת הדקות שמגיעות מהאתר השני של ימות המשיח ל"דקות בחיוג ישיר".
2 - לגבי הבעיה שהפסיקו לשמוע את הדקות, הייתה בעיה זמנית עקב מעבר לשעון חורף - הנושא סודר
1 - כידוע לרוב המשתמשים כאן, יש 2 אתרים עם שרתים של ימות המשיח - בעבר, כאשר שיחה עברה מאתר אחד לשני הדקות נספרו כ"דקות ממערכת אחרת" - משיקולים של הצוות הטכני שינו את מיקום השמעת הדקות שמגיעות מהאתר השני של ימות המשיח ל"דקות בחיוג ישיר".
2 - לגבי הבעיה שהפסיקו לשמוע את הדקות, הייתה בעיה זמנית עקב מעבר לשעון חורף - הנושא סודר
-
יש באג רציני מאוד במונה הדקות:
במונה בשלוחת הניהול בקו נאמר סכום רציני של דקות, ובדוח שנשלח במייל עם פירוט הדקות, עשיתי סיכום של סך הכל, ויצא חצי מזה!!
למרות שבגוף המייל נכתב המספר הנכון שנאמר בקו.
למעשה כל אחד יכול לבדוק את זה, כי בכל הקווים שבדקתי זה היה כך.
במונה בשלוחת הניהול בקו נאמר סכום רציני של דקות, ובדוח שנשלח במייל עם פירוט הדקות, עשיתי סיכום של סך הכל, ויצא חצי מזה!!
למרות שבגוף המייל נכתב המספר הנכון שנאמר בקו.
למעשה כל אחד יכול לבדוק את זה, כי בכל הקווים שבדקתי זה היה כך.
גם אצלי. זה באג בדוחות באקסל?אצלי לעומת זאת אני שומע את כל הדקות, אך בדו"ח אקסל אני יכול לראות רק את מה שנכנס בחיוג ישיר, ואילו הדו"ח של מה שנכנס דרך מערכות אחרות ריק לחלוטין
וגם אצלי זה טופלגם אצלי. זה באג בדוחות באקסל?אצלי לעומת זאת אני שומע את כל הדקות, אך בדו"ח אקסל אני יכול לראות רק את מה שנכנס בחיוג ישיר, ואילו הדו"ח של מה שנכנס דרך מערכות אחרות ריק לחלוטין
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים