לקוחות יקרים.
נודה לכם באם תשלחו לנו רשימת מספרים בימות המשיח, אשר חסומים לחיוג דרך טלפון בזק "קו ונקי"
נא לרשום כאן, או לשלוח לchabadphone@gmail.com
בקשת רשימת מספרים שחסומים מקו ונקי
-
- הנהלה ראשית
Re: בקשת רשימת מספרים שחסומים מקו ונקי
אני מניח שרוב משתמשי הפורום שיש להם אינטרנט גם כשר אין להם קו ונקי, הודעה זו צריכה להיות דרך מערכת טלפונית לאנשים שאין להם אינטרנט.לקוחות יקרים.
נודה לכם באם תשלחו לנו רשימת מספרים בימות המשיח, אשר חסומים לחיוג דרך טלפון בזק "קו ונקי"
בברכה
-
למה אתה חושב כך?אני מניח שרוב משתמשי הפורום שיש להם אינטרנט גם כשר אין להם קו ונקי, הודעה זו צריכה להיות דרך מערכת טלפונית לאנשים שאין להם אינטרנט.לקוחות יקרים.
בברכה
יש הרבה יהודים, ואני בתוכם, שיש ברשותם אינטרנט רק בגלל שהם נזקקים לו לפרנסתם. בשאר הדברים הם כמו שיהודי צריך להיות
הפלאפון שלי כשר 100%, לא תומך, לא תואם ולא מוגן ח"ו, והטלפון בבית מוגן ב"קו ונקי" [ב"ה אני לא צריך להאזין לקווי נייעס לצרכי פרנסה]
למה אתה חושב שכל מי שיש לו אינטרנט מוגן, הוא כבר חרדי סוג ב' בדברים אחרים, שלא קשורים לפרנסה?
אני חושב וברור לי שרוב הציבור לא הצטרף לקו ונקי אחוז שהצטרף הוא פחות מ5% מהציבור החרדי ואולי הגזמתי והאחוזים נמוכים בהרבה, אני לא סבור שמי שיש לו אינטרנט הוא סוג ב' אבל אני כן סבור שמי שעשה קו ונקי ברובו הוא מסוג האנשים שלא יכניס גם מחשב ללא אינטרנט לבית.למה אתה חושב כך?אני מניח שרוב משתמשי הפורום שיש להם אינטרנט גם כשר אין להם קו ונקי, הודעה זו צריכה להיות דרך מערכת טלפונית לאנשים שאין להם אינטרנט.לקוחות יקרים.
בברכה
יש הרבה יהודים, ואני בתוכם, שיש ברשותם אינטרנט רק בגלל שהם נזקקים לו לפרנסתם. בשאר הדברים הם כמו שיהודי צריך להיות
הפלאפון שלי כשר 100%, לא תומך, לא תואם ולא מוגן ח"ו, והטלפון בבית מוגן ב"קו ונקי" [ב"ה אני לא צריך להאזין לקווי נייעס לצרכי פרנסה]
למה אתה חושב שכל מי שיש לו אינטרנט מוגן, הוא כבר חרדי סוג ב' בדברים אחרים, שלא קשורים לפרנסה?
ובל נשכח שכל מהות שרשור זה עוסק בעובדה שקווי נייעס חסומים זה סיפור שהיה פעם, מדברים כרגע על כל קו שרק תפתח הוא חסום כבר מראש בחלק מהסדרות
כמובן שאני לא מכליל ויש הרבה יוצאי דופן אבל זה הכלל לפחות מזווית ראיית עיני
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 13 אורחים