אני רוצה לעשות רישום לטיול והתשלום במזומן,ואני רוצה להכין כרטיסים עם ברקוד לכל כרטיס,ואז ע"י הכרטיס ירשם בקו בשלוחת קבלת נתונים,ושיגיע לתשלום לפי האישור יצטרך להקיש את מספר הברקוד שעל הכרטיס שקיבל ואז יעבור לאישור הזמנה.
ולפי כן אני יגדיר את כל הברקודים שאפשר להשתמש איתם לתשלום חד פעמי,בשביל שכל אחד ששילם יקבל.
חיבור בקבלת נתונים לתשלום ע"י ברקוד
Re: חיבור בקבלת נתונים לתשלום ע"י ברקוד
אני מניח שכניסה לפי מפתח יוכל לעזור לך אמנם יהיה לך בעיה שאם תגביל כניסה רק לפעם אחת גם אם בשיחה לא יבוצע אישור הוא כבר ייחסם כי כבר בוצע התחברותאני רוצה לעשות רישום לטיול והתשלום במזומן, ואני רוצה להכין כרטיסים עם ברקוד לכל כרטיס,ואז ע"י הכרטיס ירשם בקו בשלוחת קבלת נתונים, ושיגיע לתשלום לפי האישור יצטרך להקיש את מספר הברקוד שעל הכרטיס שקיבל ואז יעבור לאישור הזמנה.
ולפי כן אני יגדיר את כל הברקודים שאפשר להשתמש איתם לתשלום חד פעמי,בשביל שכל אחד ששילם יקבל.
לא הבנת אותי אולי,אני לא רוצה להגביל את הכניסה אלא אני רוצה שמי שנכנס לשלוחת קבלת נתונים בסוף הרישום,בשביל שיאשר את הרישום יצטרך להקיש את הברקוד של הכרטיס שיש לו,שכביכול זה במקום התשלום באשראי או משהוא כזה,ואז זה יאשר לו ויתן לו מספר אישור.
-
מה הבעיה להגדיר את מס' הברקוד כקבלת נתונים רגילה???לא הבנת אותי אולי,אני לא רוצה להגביל את הכניסה אלא אני רוצה שמי שנכנס לשלוחת קבלת נתונים בסוף הרישום,בשביל שיאשר את הרישום יצטרך להקיש את הברקוד של הכרטיס שיש לו,שכביכול זה במקום התשלום באשראי או משהוא כזה,ואז זה יאשר לו ויתן לו מספר אישור.
לא הבנתי איך,אני רוצה שאם הוא יקיש בר קוד שגוי,אז זה יגיד לו שהבר קוד שגוי נסה שוב להקיש הבר קוד ובסיום הקישו סולמית,ורק אחרי שיקיש את הבר קוד המתאים יועבר לאישור קבלת נתונים.מה הבעיה להגדיר את מס' הברקוד כקבלת נתונים רגילה???לא הבנת אותי אולי,אני לא רוצה להגביל את הכניסה אלא אני רוצה שמי שנכנס לשלוחת קבלת נתונים בסוף הרישום,בשביל שיאשר את הרישום יצטרך להקיש את הברקוד של הכרטיס שיש לו,שכביכול זה במקום התשלום באשראי או משהוא כזה,ואז זה יאשר לו ויתן לו מספר אישור.
-
תעביר את הלקוח לאחר קבלת הנתונים אל כניסה לפי מפתחלא הבנתי איך,אני רוצה שאם הוא יקיש בר קוד שגוי,אז זה יגיד לו שהבר קוד שגוי נסה שוב להקיש הבר קוד ובסיום הקישו סולמית,ורק אחרי שיקיש את הבר קוד המתאים יועבר לאישור קבלת נתונים.מה הבעיה להגדיר את מס' הברקוד כקבלת נתונים רגילה???לא הבנת אותי אולי,אני לא רוצה להגביל את הכניסה אלא אני רוצה שמי שנכנס לשלוחת קבלת נתונים בסוף הרישום,בשביל שיאשר את הרישום יצטרך להקיש את הברקוד של הכרטיס שיש לו,שכביכול זה במקום התשלום באשראי או משהוא כזה,ואז זה יאשר לו ויתן לו מספר אישור.
אני חושב שזה יעזור לך...
בברכה
משה
אז איך אני מחבר את מודל קבלת הנתונים ביחד עם המודל של כניסה לפי מפתח.תעביר את הלקוח לאחר קבלת הנתונים אל כניסה לפי מפתחלא הבנתי איך,אני רוצה שאם הוא יקיש בר קוד שגוי,אז זה יגיד לו שהבר קוד שגוי נסה שוב להקיש הבר קוד ובסיום הקישו סולמית,ורק אחרי שיקיש את הבר קוד המתאים יועבר לאישור קבלת נתונים.מה הבעיה להגדיר את מס' הברקוד כקבלת נתונים רגילה???
אני חושב שזה יעזור לך...
בברכה
משה
והאם יש עוד אפשרות ע"י קוד סוכן או משהוא כזה.
מה הבעייה תעשה שבסיום קבלת הנתונים שיעבור לכניסה לפי מפתח ובמידה ויש כזה מפתח יבוצע ההזמנה ובמידה ואין אז הוא יגיד מפתח שגוי (תוכל לעשות שכניסה לפי מפתח מעביר לשלוחת חלוקת מספרי אישור)אז איך אני מחבר את מודל קבלת הנתונים ביחד עם המודל של כניסה לפי מפתח.תעביר את הלקוח לאחר קבלת הנתונים אל כניסה לפי מפתחלא הבנתי איך,אני רוצה שאם הוא יקיש בר קוד שגוי,אז זה יגיד לו שהבר קוד שגוי נסה שוב להקיש הבר קוד ובסיום הקישו סולמית,ורק אחרי שיקיש את הבר קוד המתאים יועבר לאישור קבלת נתונים.
אני חושב שזה יעזור לך...
בברכה
משה
כלומר לשים את הקוד של המפתח בתוך שלוחת קבלת הנתונים ואז זה גם יתן לי מספר אישור.מה הבעייה תעשה שבסיום קבלת הנתונים שיעבור לכניסה לפי מפתח ובמידה ויש כזה מפתח יבוצע ההזמנה ובמידה ואין אז הוא יגיד מפתח שגוי (תוכל לעשות שכניסה לפי מפתח מעביר לשלוחת חלוקת מספרי אישור)אז איך אני מחבר את מודל קבלת הנתונים ביחד עם המודל של כניסה לפי מפתח.
לאכלומר לשים את הקוד של המפתח בתוך שלוחת קבלת הנתונים ואז זה גם יתן לי מספר אישור.מה הבעייה תעשה שבסיום קבלת הנתונים שיעבור לכניסה לפי מפתח ובמידה ויש כזה מפתח יבוצע ההזמנה ובמידה ואין אז הוא יגיד מפתח שגוי (תוכל לעשות שכניסה לפי מפתח מעביר לשלוחת חלוקת מספרי אישור)אז איך אני מחבר את מודל קבלת הנתונים ביחד עם המודל של כניסה לפי מפתח.
תעשה קבלת נתונים ובסיום תעביר לשלוחה אחרת המוגדרת ככניסה לפי מפתח, במידה ויוקש מפתח לא נכון הוא לא יוכל להתחבר את המפתחות תעביר לשלוחת חלוקת מספרי אישור אם אתה לא צריך את השמות כי כל ברקוד כבר נרשם מראש אז תוותר על הקבלת נתונים תתחיל עם כניסה לפי מפתח והעברת המפתחות הרשומים לקבלת מספר אישור
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 26 אורחים