שלום רב
על מנת שכל מי שנכנס לשלוחה מסוימת ישמר, הגדרתי שהוא עובר קודם דרך שלוחת הוספת משתמש לרשימת תפוצה, ורק אח"כ ממשיך לשלוחה שרציתי,
הכל עובד תקין ב"ה, אבל אם הוא מתקשר מחסום, הוא שומע את ההודעה שהמספר לא מזוהה (אני אחליף אותה בשקטה) ואז חוזר אחורה !
איך אפשר להגדיר שגם חסוי ימשיך הלאה לשלוחה שאני רוצה ?
(אלו ההגדרות שיש כרגע
type=template_add_number
template_to_add=2
template_add_ok_no_say_number=yes
enter_id=yes
enter_id_type=phone
record_name=no
end_goto=1)
תזכו למצוות
מעבר לשלוחה בסיום הוספת מספר לרשימת תפוצה אם המספר לא מזוהה
Re: מעבר לשלוחה בסיום הוספת מספר לרשימת תפוצה אם המספר לא מזוהה
שלום רב
על מנת שכל מי שנכנס לשלוחה מסוימת ישמר, הגדרתי שהוא עובר קודם דרך שלוחת הוספת משתמש לרשימת תפוצה, ורק אח"כ ממשיך לשלוחה שרציתי,
הכל עובד תקין ב"ה, אבל אם הוא מתקשר מחסום, הוא שומע את ההודעה שהמספר לא מזוהה (אני אחליף אותה בשקטה) ואז חוזר אחורה !
איך אפשר להגדיר שגם חסוי ימשיך הלאה לשלוחה שאני רוצה ?
(אלו ההגדרות שיש כרגע
type=template_add_number
template_to_add=2
template_add_ok_no_say_number=yes
enter_id=yes
enter_id_type=phone
record_name=no
end_goto=1)
תזכו למצוות
את שלוחה 1 תגדיר כמעבר לשלוחה הרלוונטית, התוצאה שתקרה היא שכולם יעברו ל1/1 ומי שיעבור אחורה יעבור לשלוחה המתאימה ג"כ
סליחה לא הבנתי.
כרגע המבנה הוא
1. תפריט ראשי (נקרא לו א') -> 1. הוספת מספר לרשימת תפוצה (נקרא לו ב') -> 1. תפריט משני לשלוחות שונות. (נקרא לו ג')
כשהמספר חסום הוא מגיע בחזרה לא' במקום להמשיך הלאה לב' ?
מה כוונתכם להגדיר את שלוחה 1 כמעבר לשלוחה הרלוונטית. האם הכוונה להגדיר את שלוחה א' למעבר לשלוחה ג' ?!? זה ודאי לא הגיוני... ואם כוונתכם להגדיר את שלוחה ב' כמעבר לשלוחה ג', זה בדיוק מה שעשיתי שבסיום ב' יעבור לג'...
ילמדנו רבינו
כרגע המבנה הוא
1. תפריט ראשי (נקרא לו א') -> 1. הוספת מספר לרשימת תפוצה (נקרא לו ב') -> 1. תפריט משני לשלוחות שונות. (נקרא לו ג')
מה כוונתכם להגדיר את שלוחה 1 כמעבר לשלוחה הרלוונטית. האם הכוונה להגדיר את שלוחה א' למעבר לשלוחה ג' ?!? זה ודאי לא הגיוני... ואם כוונתכם להגדיר את שלוחה ב' כמעבר לשלוחה ג', זה בדיוק מה שעשיתי שבסיום ב' יעבור לג'...
ילמדנו רבינו
על מנת לפשט את הענין אסביר בלי להכנס למבנה השלוחות שלך.סליחה לא הבנתי.
כרגע המבנה הוא
ילמדנו רבינו
תפריט ראשי יפנה במקום לשלוחה 1 לשלוחה 1/1 שלוחה 1/1 יהיה מוגדר כפילטר מי שברשימה יעבור לשלוחה המתאימה מי שלא יעבור להרשמה. בסיום ההרשמה הוא יופנה לשלוחה המתאימה.
התוצאה שתקרה שמי שחסום יחזור שלב אחורה לא לתפריט הראשי אלא לשלוחה 1 כי הוא השלב הקודם באמת ואת השלוחה הזו תוכל להגדיר להפנייה לשלוחה המתאימה
תודה רבה
זה נשמע ממש מצויין,
רק שאלה בסיסית קטנה, איך אני מגדיר ששלוחה 1 תפנה אוטומטית לשלוחה 1/1/1 ?
שוב תודה על העזרה
זה נשמע ממש מצויין,
שוב תודה על העזרה
הפעלת שלוחה אחרתתודה רבה
זה נשמע ממש מצויין,
שוב תודה על העזרה
קוד: בחירת הכל
type=go_to_folder
go_to_folder=/1/1/1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים