האם ישנה אפשרות של כניסה להפעלת שידור חי (בשלוחה מסוימת) בסיסמא מיוחדת שהיא איננה סיסמת הניהול?
היתרון בכך שאני מעונין שאנשים ינהלו את השידור חי ויקליטו את השיעורים אבל שלא תהיה להם גישה לניהול המערכת.
סיסמא ספציפית לשידור חי
Re: סיסמא ספציפית לשידור חי
יש אפשרות של 'סיסמת הקלטות ושידור חי'
(שאלה כזאת שואלים ב'עזרה הדדית ונושאים כללים')
(שאלה כזאת שואלים ב'עזרה הדדית ונושאים כללים')
הועבר(שאלה כזאת שואלים ב'עזרה הדדית ונושאים כללים')
האם אפשר לעשות שזה יהיה סיסמא לשלוחה ספציפית בלבד ולא לכל השלוחות?
יכול להיות שאפשר לעשות כך: תפתח עוד מערכת ותגדיר סיסמא לשידור חי ותעשה הפנייה מהמערכת שלך לשםהאם אפשר לעשות שזה יהיה סיסמא לשלוחה ספציפית בלבד ולא לכל השלוחות?
ואלי בצירוף האפשרות של הפיכת שלוחה למספר מערכת (שאפשר להפנות ממערכת לשלוחה בתוך מערכת ע"י הגדרת מספר לשלוחה דרך שירות הלקוחות)
שתהיה שלוחת הקלטות ואוטומטי יקליט לשם וכן תעשה הפנייה מהמערכת הנוכחית שלך לשלוחת ההקלטות וכך הכל יבא על מקומו בשלום מקווה שתבין ויעזור לך
(תבדוק יכול להיות שאפשר להגדיר סיסמא לשלוחה (נראה לי שאפשר לכל שלוחה סיסמא שונה) ולשים קובץ של שניה שקט ולאחר ההודעה יעבור לשלוחת ניהול שידור חי ותגדיר ניהול ללא קוד לשידור חי {תבדוק אם ההגדרות הללו אפשריות})
עזר לך???יכול להיות שאפשר לעשות כך: תפתח עוד מערכת ותגדיר סיסמא לשידור חי ותעשה הפנייה מהמערכת שלך לשםהאם אפשר לעשות שזה יהיה סיסמא לשלוחה ספציפית בלבד ולא לכל השלוחות?
ואלי בצירוף האפשרות של הפיכת שלוחה למספר מערכת (שאפשר להפנות ממערכת לשלוחה בתוך מערכת ע"י הגדרת מספר לשלוחה דרך שירות הלקוחות)
שתהיה שלוחת הקלטות ואוטומטי יקליט לשם וכן תעשה הפנייה מהמערכת הנוכחית שלך לשלוחת ההקלטות וכך הכל יבא על מקומו בשלום מקווה שתבין ויעזור לך
(תבדוק יכול להיות שאפשר להגדיר סיסמא לשלוחה (נראה לי שאפשר לכל שלוחה סיסמא שונה) ולשים קובץ של שניה שקט ולאחר ההודעה יעבור לשלוחת ניהול שידור חי ותגדיר ניהול ללא קוד לשידור חי {תבדוק אם ההגדרות הללו אפשריות})
מאוד ותודה
פשוט לא הספקתי לענות
פשוט לא הספקתי לענות
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 50 אורחים