אם הגדרתי שהכניסה לשלוחה תהיה עם סיסמא, האם שייך שמי שלא יודע את הסיסמא [והקיש סיסמא שגויה] יועבר לשלוחה מסויימת?
כגון שלוחה לבקשת סיסמא עם השארת נתונים וכו'.
העברה לשלוחה אחרת כשהסיסמא אינה נכונה
-
-
- הנהלה ראשית
Re: העברה לשלוחה אחרת כשהסיסמא אינה נכונה
ניתן להשמיע לו הודעה מיוחדת
-
זה נצרך למשל יש לי שלוחת נשים ולכן אני רוצה של מי שאין את הססמה יפנה להשרת הודעה לבקשת ססמה
תודה
תודה
תבנה את רשימת השלוחות שלך בתיקיה 1 ותוסיף סיסמה לכניסה לשלוחה כך שמיש אין לו את הסיסמה יחזור לתפריט הראשי ושם תפנה אותו להקלטת הודעה
-
זה רעיון, אבל אני לא רוצה להסתבך עם זה שכל המערכת נמצאת בשלוחה אחתתבנה את רשימת השלוחות שלך בתיקיה 1 ותוסיף סיסמה לכניסה לשלוחה כך שמיש אין לו את הסיסמה יחזור לתפריט הראשי ושם תפנה אותו להקלטת הודעה
במיוחד שלהקלטות דרך הטלפון יש משהו אוטו' אז אני מברר על אופציה שגם דרך האתר יהיה אוטו'
-
אבל יש לי מערכת עם הרבה שעורים גם לגברים וגם לנשים אז זה לא אפשרי!!!!!
הפתרון הוא די פשוט, אם לדוגמא אתה עושה ססמא בשלוחה 1/1, אתה עושה הקלטה בכניסה לשלוחה - אם הנך רשום הקש 1 (1/1) ואם לא הקש 2 (1/2)
ואז במקרה שהוא לא מצליח להיכנס הוא חוזר לשלוחה הזו (1), ואז הוא שומע שוב את ההודעה הנ"ל 'אם הנך רשום הקש 1 ואם לא הקש 2'
ואז במקרה שהוא לא מצליח להיכנס הוא חוזר לשלוחה הזו (1), ואז הוא שומע שוב את ההודעה הנ"ל 'אם הנך רשום הקש 1 ואם לא הקש 2'
-
העניין שעשיתי סיסמא בשלוחה הראשית...הפתרון הוא די פשוט, אם לדוגמא אתה עושה ססמא בשלוחה 1/1, אתה עושה הקלטה בכניסה לשלוחה - אם הנך רשום הקש 1 (1/1) ואם לא הקש 2 (1/2)
כך שאין גישה כלל למערכת בלי סיסמא
אם ממילא צריך ססמא בהמשך, אז למה צריך ססמא גם בתיקיה ראשית?
תוכל לנסות לפתוח מערכת אחרת ולהגדיר שכאשר יוצאים משלוחה הראשית מועברים למערכת אחרת ושם תוכל להגדיר את הבקשה לקבלת סיסמא.
תגדיר
playfile_end_goto=routing_yemot
routing_yemot_number=0773137770
רק שאני לא יודע אם יש אפשרות לעשות כזה דבר לניתוב חיצוני.
תגדיר
playfile_end_goto=routing_yemot
routing_yemot_number=0773137770
רק שאני לא יודע אם יש אפשרות לעשות כזה דבר לניתוב חיצוני.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 10 אורחים