מכיוון שאי אפשר לערוך ולמחוק את ההזמנות דרך הממשק הרי שחשבתי על פיתרון אחר שאני ימחוק את ההזמנות הכפולות לפני שאני מוציא את הדוחות אצלי במסד הנתונים הנפלא שכאן.
אבל אני יודע כיצד לעשות שאילתת כפילויות שתמצא את כל מה שאותו מספר זיהוי הזמין אבל איני יודע איך לעשות שיימחקו כל ההזמנות הישנות ותישאר רק האחרונה.
האם מישהו יודע לפתח שאילתת מחיקה באקסס שתמחוק באופן אוטומטי (או בלחיצה והפעלתה) את השורות הכפולות בטבלת ההזמנות ויישאר כמובן השורה האחרונה?
תודה רבה וישר כח לכל אחד כאן על חלקו
קובץ אקסס לבעלי מערכות מכירות
-
Re: קובץ אקסס לבעלי מערכות מכירות
תפארת, רלוונטי ליצור איתך קשר?
-
מה הכתובת?
משום מה גם כשהV לא מסומן ב"יבא הזמנות קודמות" הקובץ מייבא לי הזמנות קודמותמצורף עדכון שאני עשיתי
1. ברירת מחדל מייבא רק הזמנות חדשות
2. בדוח מוצרים כל מוצר בעמוד חדש כמו"כ שיחקתי קצת עם העיצוב
3. השם משתמש והסיסמה נשארים שמורים במערכת. (אולי בעדכון הבא אני יסמן V ע"מ לבחור האם לשמור או לא)
אני אישית הייתי צריך את אותם שינויים, בקשר לשינויים האחרים שכותב מוסמך ביקש אני חושב שזה צריך לבנות את זה בהתאמה אישית לכל אחד
לפרטים צור קשר במייל 6196552
ובהזמנות זו אני נותן את הקרדיט כולו למאזין נלהב שבנה את הקובץ כראוי לתועלת כלל הציבור
יש למישהו מושג למה זה? או איך מתגברים על זה
תודה
מה זה אמור להביע
[/img]מה זה אמור להביע
-
לי עובד תקין, גם לגבי השאלה הקודמתמשום מה גם כשהV לא מסומן ב"יבא הזמנות קודמות" הקובץ מייבא לי הזמנות קודמותמצורף עדכון שאני עשיתי
1. ברירת מחדל מייבא רק הזמנות חדשות
2. בדוח מוצרים כל מוצר בעמוד חדש כמו"כ שיחקתי קצת עם העיצוב
3. השם משתמש והסיסמה נשארים שמורים במערכת. (אולי בעדכון הבא אני יסמן V ע"מ לבחור האם לשמור או לא)
אני אישית הייתי צריך את אותם שינויים, בקשר לשינויים האחרים שכותב מוסמך ביקש אני חושב שזה צריך לבנות את זה בהתאמה אישית לכל אחד
לפרטים צור קשר במייל 6196552
ובהזמנות זו אני נותן את הקרדיט כולו למאזין נלהב שבנה את הקובץ כראוי לתועלת כלל הציבור
יש למישהו מושג למה זה? או איך מתגברים על זה
תודה
למה הוא לא שולח לי את שם המוצר (הוא בעברית) רק את המספרים של שמות המוצרים
נ.ב. באתר הניהול הכול רשום בסדר בדוחות שלהם
נ.ב. באתר הניהול הכול רשום בסדר בדוחות שלהם
מכיוון שאי אפשר לערוך ולמחוק את ההזמנות דרך הממשק הרי שחשבתי על פיתרון אחר שאני ימחוק את ההזמנות הכפולות לפני שאני מוציא את הדוחות אצלי במסד הנתונים הנפלא שכאן.
אבל אני יודע כיצד לעשות שאילתת כפילויות שתמצא את כל מה שאותו מספר זיהוי הזמין אבל איני יודע איך לעשות שיימחקו כל ההזמנות הישנות ותישאר רק האחרונה.
האם מישהו יודע לפתח שאילתת מחיקה באקסס שתמחוק באופן אוטומטי (או בלחיצה והפעלתה) את השורות הכפולות בטבלת ההזמנות ויישאר כמובן השורה האחרונה?
תודה רבה וישר כח לכל אחד כאן על חלקו
אם אתה יודע להשתמש עם הVBA של האקסס זה ממש פשוט אך נראה לי שאפשר גם בלי זה
אשמח לעזור לך אך לא כעת אני עסוק אולי אח"כ אכתוב לך קוד
מי מחובר
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח