למה אתה אומר 'מפעילי הזעקה יהיו קומץ מצומצם של אנשים, ביחס לכלל הציבור', איזה אינטרס יש 'לכלל הציבור' שיחסמו קווים באופן סיטונאי. כמעט כל אדם שני יש לו איזה קו שהוא מאזין אליו, אם קו משפחתי אם קו קהילתי וכדו'. אין שום סיבה לחסום כלל הקווים בגלל כמה קווי נייעס, ואין שום הגיון שאנשים ירצו בכך. הסיבה היחידה היא שהם עושים כן, זה - במקרה הטוב - משום שלא רוצים להתעסק בלבדוק ולרדוף אחרי קווי הנייעס שמשנים את המספרים מיד אחרי כל חסימה ולכן חוסמים הכל ביחד, ובמקרה הרע - זה מחמת סיבות שחיתויות למיניהם, כפי שדברו כבר באשכול הזה.עם איזה כתובת מייל תקשרת איתם?שכחתי לעדכן...
היום בצהריים הם פתחו את המספר
שלחתי להם מייל והם החזירו לי "איפה חסום?"
פירטתי את חברות הסלולר בהם המערכת חסומה
ולאחר זמן מה - הם פתחו
וכן שלחתי את ה"טופס" הצהרה על קו התוכן
ובעניין ימות, זה ברור, ואינו צריך שום ראיה, שקווי הניעעס הם הכסף הגדול של ימות, ואין בכלל מה לנסות לגשר.
בעניין הוועדה, זה רק לפנות לגדולי ישראל, מה שג"כ לא אקטואלי, אא"כ יקום קול זעקה אדירה, וזה ג"כ לא נראה לי שיקרה, כי מפעילי הזעקה יהיו קומץ מצומצם של אנשים, ביחס לכלל הציבור (וכבר היו נגדם הכל, פשקווילים, פרסומים, מודעות וכו', וזה לא ממש מזיז להם, ולמה שזה יזיז להם...)
ע"כ, על פניו אין מה לעשות.
מקומם, אך זהו המצב.
סוף דבר, זה מכונה משומנת של אנשים בודדים - יחסית, ולא של הציבור השלם.
ולכן אני חושב שצריך לפנות לאחד מערוצי הרדיו 'החרדיים', ולבקש מהם להעלות את הנושא על סדר היום, בדרך כלל כשהם מתחילים לטפל, נוצר לחץ אדיר על כל מיני אנשים, הם יכולים ללחוץ 'נציגי' ועד הרבנים, הם יכולים להזמין לראיון את שר התקשרות את מנכ"ל חברת בזק, וכדו'.
רק שהם בטח יבקשו לראיין את 'הנפגעים' לתאר הבעיה וכדו', ובכן צריך מישהו שיתנדב להציג מעומדות, לדבר אתם כשהם יבקשו זאת (אפשר גם בעילום שם).
אם יש מישהו שמוכן לקחת את החלק הזה, ננסה לפנות לערוצי התקשורת.
ואגב הייתי רוצה לדעת: האם הם חוסמים גם מספרים רגילים שם בזק, האם המספר שלך (אאד) הייתה מספר רגיל? (אני יודע שהתייחסו לזה כבר בפורום, ואני לא מוצא את המקום.)