זה יבטל לי את ההנחה של הצינטוקיםאם זה מופיע לך בכמות חריגה אולי תאריך את "זמן חיוג מקסימלי" בעוד כמה שניות אולי זה יעזורגם לי יש המון מספרים שכתוב על זה נכשל
ולקוח אחד שהוא היה ברשימת הנכשלים אמר לי שהוא עבר עכשיו לחברה אחרת ומאז הוא מקבל צינתוק ובאמת הוא כבר לא מופיע ברשימה
"נכשל" בצינתוקים
Re: "נכשל" בצינתוקים
באיזה חברת תקשורת הוא היה?גם לי יש המון מספרים שכתוב על זה נכשל
ולקוח אחד שהוא היה ברשימת הנכשלים אמר לי שהוא עבר עכשיו לחברה אחרת ומאז הוא מקבל צינתוק ובאמת הוא כבר לא מופיע ברשימה
איך אפשר לבטל את זה כלומר מי שהקיש בטעות 9 ורוצה לקבל צינתוק?יש גם אפשרות של חסימה מהקו הזה בלבד, נראה לי ע"י הקשה על 9 בעת שהלוקח מקבל קמפיין, זה מסיר אותו מקבלת צינתוקים מכל רשימות התפוצה שבקו זה ואי אפשר לראות או לבטל את זה בהגדרות הקמפיין שבאתר.
אפשר בשירות לקוחות
-
מכיר את הודעת מערכת
M1697שימו לב, לבקשתכם, נחסמתם מלקבל צינתוקים ממערכת זו. ולכן, לא ניתן לשלוח לכם כעת מספר אישי.
M1697שימו לב, לבקשתכם, נחסמתם מלקבל צינתוקים ממערכת זו. ולכן, לא ניתן לשלוח לכם כעת מספר אישי.
מה עניין שמיטה להר סיני?מכיר את הודעת מערכת
-
פעם שמעת את הודעה הזאת ? כנראה שלאמה עניין שמיטה להר סיני?מכיר את הודעת מערכת
רק אם נחסמת לקבל שיחות ממערכת מסוימת לדוג' שהקשת 9 שענית למבזק/צינטוק, אני לא מאמין שהבעיה שלו זה שהקישו 9 במבזק ולכן כתוב נכשל אני יותר מאמין שהסיבה שנכשל כי הצינטוק קצר
אני מחכה כבר כמה ימים לתגובה על זה,או שהם בגולן
מישהו בדק את עניין קבלת צינתוקים בגולן?
-
בגולן יש בעיות שהם לא קשורות דוקא לקוי תוכן לדוגמא התקשרתי למשהוא שהוא לקוח בגולן ואני שומע צליל חיוג ואחרי 10 שניות עברתי לתא קולי שלו בטלפון שלו, הוא לא ראה שום שיחה נכנסת (הוא היה לידי, והיה לו קליטה! )אני מחכה כבר כמה ימים לתגובה על זה,או שהם בגולן
מישהו בדק את עניין קבלת צינתוקים בגולן?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 16 אורחים