למנחם.
בגלל שמשתמשים בחדר הוועידה, אולי לא תוכל לבדוק את העניין...
אז שמתי את אותו הגדרות גם בשלוחה אחרת: 6/8
תודה רבה
פיתוח - מה חדש
Re: פיתוח - מה חדש
ב"ה
סודר שמהיום ניתן להפעיל שידור חי דרך סיסמת הקלטות
סודר שמהיום ניתן להפעיל שידור חי דרך סיסמת הקלטות
תודה רבה.
אבל משום מה זה עדיין לא עובד.
הוא אמנם מודיע בהתחלה "הקלטת הודעות והפעלת שידור חי", אבל בפועל כשאני מקיש על מקש שלוחת השידור חי, הוא מכניס אותי לשלוחה כמאזין רגיל, וללא כל אפשרות להקליט.
לטיפולכם המסור
הוא אמנם מודיע בהתחלה "הקלטת הודעות והפעלת שידור חי", אבל בפועל כשאני מקיש על מקש שלוחת השידור חי, הוא מכניס אותי לשלוחה כמאזין רגיל, וללא כל אפשרות להקליט.
לטיפולכם המסור
-
מצטרף להנ"ל
קופת הקהל צודק
קופת הקהל צודק
אני לא בא להכחיש את קודמיי, רק לציין שכנראה יש מערכות שזה עובד ויש שלא, במערכת שלי זה עובד.
-
גם אצלי זה עבר היום מצויין
סודר לשביעות רצונינו ב"ה
תודה
תודה
-
גם אותי זה מעביר או להאזנה לשידור או להמתנה...תודה רבה.
לטיפולכם המסור
אגב תודה על החזרת האופציה של סיסמת הקלטות עצמה...!
למי ששמח על החזרת הסיסמת הקלטות.
ובכן הסיבה שהורידו את הסיסמת הקלטות היתה בגלל שפיתחו הגדרה חדשה במערכת IVR2, שבשלוחת הקלטות ניתן גם להגדיר שהמאזין יבחר לבד לאיפה להקליט, וזה בעצם ממש כמו סיסמת הקלטות אך יש בזה יתרון שאתה יכול להגדיר כמה כאלה שלוחות וכן לכל שלוחה שלוחה אתה יכול לשים סיסמה אחרת, ועכשיו שחידשו את סיסמת ההקלטות הרגילה היתרון בזה הוא הפעלת שידור וכדו'.
ובכן הסיבה שהורידו את הסיסמת הקלטות היתה בגלל שפיתחו הגדרה חדשה במערכת IVR2, שבשלוחת הקלטות ניתן גם להגדיר שהמאזין יבחר לבד לאיפה להקליט, וזה בעצם ממש כמו סיסמת הקלטות אך יש בזה יתרון שאתה יכול להגדיר כמה כאלה שלוחות וכן לכל שלוחה שלוחה אתה יכול לשים סיסמה אחרת, ועכשיו שחידשו את סיסמת ההקלטות הרגילה היתרון בזה הוא הפעלת שידור וכדו'.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים