יש חברה שמפעילה שירות כזה בתשלום, אפשר לנתב מהמערכת של ימות המשיח אליה, נדמה לי שניתן לעבור אליהם בניתוב חינםמה קורה עם זה?למה שלא תעשו משהו יותר פשוט שליחה דרך מי פקס וכדומה, המאזין יקיש מספר פקס והמערכת תוסיף לזה סיומת myfax.co.il@ ותשלח את זה בדוא"ל הפקס ישלח דרך חברה חיצונית והעלות מבחינת פיתוח יהיה הרבה יותר נמוך, מבחינת עלויות שליחה ייתכן וזה יהיה יותר יקר. אבל אולי יש אפשרות שהשליחה לחברה חיצונית תיעשה דרך כתובת דוא"ל של מנהל המערכת ואז מחירי הפקס יהיו תלויים בו לפי החבילות שירכוש, וכמו"כ יהיה לו מעקב עם קבלת הודעה לדוא"ל כשהפקס נשלח.
לחלק מאתרי שליחת הפקסים יש גם API שזה לא חייב לעבור דרך שליחת הודעה לדוא"ל אלא בהתממשקות אליהם
שליחת קובץ בפקס
Re: שליחת קובץ בפקס
-
איזה חברה?יש חברה שמפעילה שירות כזה בתשלום, אפשר לנתב מהמערכת של ימות המשיח אליה, נדמה לי שניתן לעבור אליהם בניתוב חינםמה קורה עם זה?למה שלא תעשו משהו יותר פשוט שליחה דרך מי פקס וכדומה, המאזין יקיש מספר פקס והמערכת תוסיף לזה סיומת myfax.co.il@ ותשלח את זה בדוא"ל הפקס ישלח דרך חברה חיצונית והעלות מבחינת פיתוח יהיה הרבה יותר נמוך, מבחינת עלויות שליחה ייתכן וזה יהיה יותר יקר. אבל אולי יש אפשרות שהשליחה לחברה חיצונית תיעשה דרך כתובת דוא"ל של מנהל המערכת ואז מחירי הפקס יהיו תלויים בו לפי החבילות שירכוש, וכמו"כ יהיה לו מעקב עם קבלת הודעה לדוא"ל כשהפקס נשלח.
לחלק מאתרי שליחת הפקסים יש גם API שזה לא חייב לעבור דרך שליחת הודעה לדוא"ל אלא בהתממשקות אליהם
הקפצהאיזה חברה?יש חברה שמפעילה שירות כזה בתשלום, אפשר לנתב מהמערכת של ימות המשיח אליה, נדמה לי שניתן לעבור אליהם בניתוב חינםמה קורה עם זה?
-
איך מנתבים אליה בחינם מהמערכת?????
ומה זה השרוט הזה ?
אפשר לשלוח דרך המערכת פקסים?
לא כל כך הבנתי
ומה זה השרוט הזה ?
לא כל כך הבנתי
-
אם לא הבנת כנראה שבאמת עדיין אין הגדרה קיימת או הגדרה שעובדת.
ודו"ק
ודו"ק
-
אני עוד לא שמעתי על אפשרות כזות
אם זה רלוונטי עבורך תוכל ליצור קשר איתם phone2fax@gmail.com ניתן להפנות שיחות חינם מימות המשיח אולם השירות של שליחת הפקסים והמיילים דרכם הוא בתשלום.איך מנתבים אליה בחינם מהמערכת?????
ומה זה השרוט הזה ?
לא כל כך הבנתי
אני אישית פיתחתי כזה דבר במערכת משפחתית באמצעות המודול API.
בצד השרת שלי השתמשתי עם API של INTERFAX עלות משלוח כל עמוד היא 0.5 ש"ח
אבל אין לך אפשרות לקבל למערכת פקסים, או לשלוח דרך המערכת, נכון?אני אישית פיתחתי כזה דבר במערכת משפחתית באמצעות המודול API.
יש גיליון מסויים שמבוקש ע"י משתמשי המערכת, העליתי את הגיליון לשרת אישי שלי.אבל אין לך אפשרות לקבל למערכת פקסים, או לשלוח דרך המערכת, נכון?אני אישית פיתחתי כזה דבר במערכת משפחתית באמצעות המודול API.
ובאמצעות המודול API שהגדרתי באחת השלוחות במערכת, יכולים המשתמשים להזמין את הגיליון למספר פקס שהם מקישים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים