שאלה אודות מודול חזרה להאזנה האחרונה

דוב

Re: שאלה אודות מודול חזרה להאזנה האחרונה

שליחהעל ידי דוב » 15:35 06/01/2020

הפיתרון ממש פשוט,
הרעיון כמו שכתבת, שההפניה לשלוחה פנימית יותר, רק תוסיף עוד שלוחה לחזרה לתפריט ראשי.
ואסביר, שלוחה 1 היא מעבר למערכת אחרת, ואז חוזר לשלוחה הראשית שמפנה ע"י קובץ Did Go To לשלוחה 1/1/1, ושם תוכן השלוחה. אם הוא יקיש סולמית הוא יחזור לשלוחה 1/1 שהיא תהיה חזרה לתפריט ראשי.
(אגב זה משמש בהמון קומבינות וגם ברעיון שכתבתי לעיל צריך את זה, בשלוחת כוכבית 3 שבתוכה שלוש שלוחות אחת בתוך השניה, ואם אין לו האזנה אחרונה בשום שלוחה הוא ישמע בשלוחה החיצונית אין נתונים על האזנה אחרונה ויחזור אחד אחורה שם צריך להיות שלוחה נוספת שתחזיר אותו לשלוחת כוכבית כי אם יחזור לכוכבית 3 זה עוד פעם יכניס אותו לשלוחה הכי פנימית לבדיקת האזנות אחרונות)

מה שכתבתי זה שתבין את הרעיון, אבל וכדי שזה יסבך אותך פחות בתפעול המערכת לפתוח כל פעם את סדרת השלוחות, תוכל לסדר את זה קצת שונה, כך שיראה בדיוק כמו ששומעים במערכת. שלוחה 1 היא מעבר למערכת אחרת, ואז חוזר לשלוחה הראשית שמפנה ע"י קובץ Did Go To לשלוחה 91 (למשל), ושם תכניס את הקובץ עם תפריט השלוחה, ובתוך זה תפתח שלוחות כמספר השלוחות הפנימיות שבתוך שלוחה 1 האמיתית, וכל אחד מפנה לשלוחה המקורית, דהיינו שלוחה 91/1 מפנה לשלוחה 1/1. (ותוך כדי הכתיבה אני שם לב שזה פותר בצורה שונה את הבעיה של החזרה לתפריט ראשי אם מקיש סולמית כי הוא באמת בשלוחה שתחת התפריט הראשי, והבונוס השני בזה שהמערכת נוחה יותר לתפעול).

אם קשה לך להבין את הרעיון שכתבתי בארוכה לעיל, אשמח לפשט אותו כך שתראה שהוא נחמד ובכלל לא כזה מסובך אם יסודר בלי כל הררי המחשבות שבאמצע. זה פעם אחת להכין בסיס ולהעתיק את זה לכל שלוחה וזהו (היום מסתמא לא יהיה לי פנאי אבל אולי מחר או מחרתיים בעזה"י).

חיבור

שליחהעל ידי חיבור » 15:52 06/01/2020

מה יקרה שאני ירצה לחזור לתפריט הראשי ויקיש * או # ואז אני מגיע לשלוחה הראשית ששם מוגדר הפניה לשלוחה פנימית 1/1 ואז אני נקלע למעגל כזה...

הפיתרון האפשרי להגדיר בשלוחה הראשית הפניה רק פעם אחת בשיחה.
אבל אז- אם נכנסתי לשלוחה 1 ואח"כ יצאתי ושוטטתי בשאר השלוחות, ואח"כ שוב הקשתי על שלוחה 1, כאן המערכת לא תפנה אותי לשלוחה 1/1 כי היא עושה את זה רק פעם אחת... ואז אני נשאר בתפריט הראשי...
דוב, שוב תודה.
אבל איך הפיתרון שכתבת עכשיו פותר את הציטוט הנ''ל?

דוב

שליחהעל ידי דוב » 15:58 06/01/2020

הפיתרון האפשרי הוא, להגדיר בקובץ Did Go To הפניה לשלוחה 1/.... זאת אומרת שאת התוכן של שלוחה 1 אני יניח בתוך שלוחה 1/1 ואז ההפניה של קובץ Did Go To תעקוף את שלוחת הניתוב.
אבל אז - מה יקרה שאני ירצה לחזור לתפריט הראשי ויקיש * או # ואז אני מגיע לשלוחה הראשית ששם מוגדר הפניה לשלוחה פנימית 1/1 ואז אני שוב נקלע למעגל כזה..
באמת היה משהו לא בדיוק ברור, אני התייחסתי לקטע הראשון שלך, שזה יפנה לשלוחה פנימית יותר, ולא לקטע השני שלך לשנות להפנייה חד פעמית (ואני הוספתי פנימית בתוך פנימית לפי הפיתרון הראשון, ולפי הפיתרון השני המומלץ יותר זה פשוט מפנה לשלוחה אחרת).
לא פירטתי מספיק, אני חייב לזוז עכשיו, אולי בלילה או מחר אהיה זמין.
בהצלחה.

חיבור

שליחהעל ידי חיבור » 11:18 07/01/2020

תודה. כשתוכל אחכה לתשובתך

דוב

שליחהעל ידי דוב » 00:27 09/01/2020

אני רואה שבאמת ממש לא זכרתי מה ביקשת במקור אי אז פעם פעם, ולצערי לא התעמקתי בבקשה המקורית שלך, רק עכשיו שאני באמצע לעבוד על הרעיון אני מגלה שעשיתי כזה סלט רציני והסתבכתי וסיבכתי לריק, (ואלי עוד כמה טעויות תוך כדי :? ).
אז אני מאוד מבין למה אתה (וכנראה כל השאר) לא הבנת אותי.
למעשה מסתמא מה שרצית לא כזה מסובך כמו שעשיתי, רק אשמח שתפרט לי בדיוק את כל האפשרויות שרצית, איך התכוונת שתהיה צורת החזרה למיקום אחרון, תתאר לי כלפי המאזין, באיזה שלוחה, מה מקיש המאזין, מה הוא שומע וכו'.

חיבור

שליחהעל ידי חיבור » 10:57 09/01/2020

אוקיי. אתאר שלב שלב איך נראה מבנה המערכת כיום בעני המאזין ומה שאני רוצה לשנות.

המאזין מתקשר ושומע "ברוכים הבאים לקו שלנו. לשלוחה המקצועית הקישו 1, לקורס המלא הקישו 2, לשלוחה התורנית הקישו 3"
בתוך השלוחות הראשיות יש שלוחות פנימיות של תפריט שמחלקות לפי קטגוריות ונושאים, כשבקצה, יש שלוחות השמעת קבצים.

עד כאן המבנה.

ועכשיו לבעיה:
רוב המאזינים כיום מקשיבים רק לשלוחה 2 של הקורס (ששם התוכן הכי חשוב) ונמנעים מלהיכנס לשלוחות הנוספות.
ביררתי אצלם מדוע, והם אומרים שברגע שהם יכנסו לשלוחה אחרת, (מקצועי או תורני) אז המיקום האחרון של היכן שאחזו בקורס ימחק להם, ואז פעם הבאה שירצו לחזור להקשיב לקורס הם יהיו צריכים לחפש איזה שיעור אחזו, וגם להריץ עם המקשים עד לדקה בה אחזו קדימה ואחורה...

כאן אני מנסה למצוא פיתרון.
המודול של ימות המשיח לא נותן פיתרון - בגלל:

1. לבנות שלוחה בה הם יצטרכו להקיש את הניתוב המלא של השלוחה:

קוד: בחירת הכל

last_play_of=1/1
לא רלוונטי כי המאזינים לא יזכרו. במיוחד שיש שלוחות עם שתי ספרות ואז הם גם יהיו צריכים לדעת לכתוב לדוג'- 1/2/01 והם לא יידעו את זה...
2. להוסיף בתחילת השלוחות הראשיות (מקצועי, קורס ותורני) את ההגדרה:

קוד: בחירת הכל

last_play_tfr=yes
גם לא רלוונטי כי זה מיועד לשלוחת השמעת קבצים עם הרבה קבצים בתוכה ולא לתפריט.

קיצער מחפש פיתרון.

שלחתי בקשה לימות, שיבדקו אפשרות לפיתוח מודול שישמור השמעה אחרונה שתחת שלוחת תפריט מסויימת. הם עדיין לא החזירו לי תשובה.

אם יש לך ולכם רעיון לפיתרון אשמח מאוד לשמוע!

תודה על הכל

דוב

שליחהעל ידי דוב » 14:27 09/01/2020

אני שואל איך אתה מעוניין שיהיה האפשרויות לחזרה.
בתוך כל שלוחה יהיה אפשרות לחזרה לאותה שלוחה, או שלוחה אחת שבה תפריט לחזרה למיקום אחרון בשלוחה אחת, הקש 1 וכו',
והשאלה העיקרית האם אתה רוצה חוץ מזה, אפשרות למקש שיחזיר אותך מיד למיקום האחרון בלי לשאול לאיזה שלוחה, כמו שעובד תמיד כוכבית 3. (בעזה"י אני מקווה בקרוב לפרסם את שני הדרכים).

חיבור

שליחהעל ידי חיבור » 14:48 09/01/2020

אני שואל איך אתה מעוניין שיהיה האפשרויות לחזרה.
בתוך כל שלוחה יהיה אפשרות לחזרה לאותה שלוחה, או שלוחה אחת שבה תפריט לחזרה למיקום אחרון בשלוחה אחת, הקש 1 וכו',
מעדיף את האפשרות הראשונה. שבתוך כל שלוחה ראשית יהיה "לחזרה למיקום האחרון אליו האזנתם בשלוחה זו הקישו x"
נראה לי שזה יהיה יותר נוח למאזינים.
והשאלה העיקרית האם אתה רוצה חוץ מזה, אפשרות למקש שיחזיר אותך מיד למיקום האחרון בלי לשאול לאיזה שלוחה, כמו שעובד תמיד כוכבית 3. (בעזה"י אני מקווה בקרוב לפרסם את שני הדרכים).
ברור שאם זה אפשרי אני מעדיף להשאיר בנוסף את כוכבית 3 שיחזיר למיקום האחרון מכל המערכת.

דוב

שליחהעל ידי דוב » 14:55 09/01/2020

טוב אז הרגע גיליתי עוד תגלית כ"כ פשוטה, שזה מאכזב עד כמה אפשר לעבוד ולחשבן ולראות שהכל היה מוכן מראש. (אני מדבר שכל הקומבינה שעשיתי הייתה כדי שיהיה גם כוכבית 3 כרגיל שיחזיר מיד למיקום האחרון כולל הכל, ועכשיו אני מגלה שפשוט לא צריך לעשות כלום כדי שזה יעבוד).

ואם אתה רוצה שיהיה בכל שלוחה בנפרד חזרה לאותה שלוחה (דהיינו אחרי שאני מקיש 1 לשלוחה המקצועית יהיה לי בתפריט הפנימי אפשרות לחזרה למיקום אחרון שכולל את כל התתי שלוחות שבתוך אחד), אז זה בכלל עוד הרבה פחות מסובך. בעזה"י תכף אעלה את ההגדרות.(אם לא הבנתי נכון תתקן אותי)

חיבור

שליחהעל ידי חיבור » 15:16 09/01/2020

הבנת נכון.
מעריך את העזרה!

חזור אל “שאלות משתמשים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 73 אורחים