גישת API למפתחים

לומד

Re: גישת API למפתחים

שליחהעל ידי לומד » 20:50 14/03/2017

האם יש בפורום מפתחים שיכולים ורוצים ליצור אפליקציה/יישום ‏J2ME‏/תוכנה ‏exe‏ לצורך הקלת הנושא של שיגור קמפיינים? אולי ניתן ליצור פרוייקט שיתופי עבור זה, לפי הנראה זה לא אמור להיות משהו מסובך, יש לי נסיון בפיתוח, אך לא בתחום שמקושר לשימוש ברשת, כך שאוכל לעזור (אם יהיה לי זמן) אך לא לפתח לגמרי.
תודה
אני יכול לעזור קצת באקסס, נדמה לי שהכי קל זה לבנות משהו באקסס מכיון שלא נראה שיש פה הרבה מפתחים שמסתובבים כאן בפורום.
דווקא יש כאן אחד חזק בתיכנות, שהופיע כאן לאחרונה, אבל הוא נראה לי עסוק מידי, אבל אולי בכל זאת.

חוקר

שליחהעל ידי חוקר » 21:02 14/03/2017

השאלה היא מה נוכל להרוויח מכל זה. ללא סיבה מיוחדת חבל להשקיע זמן ומרץ, אני חשבתי יותר על כיוון של אפליקציה/יישום ‏J2ME‏ (למכשירים שאינם סמארטפונים), שאז זה עוזר בשיגור הודעה כאשר אינך ליד מחשב, וגישה מהדפדפן של הנייד אינה הכי נוחה, אז אפליקציה ייחודית תוכל לעזור, אך על אקסס הוא בין כך על המחשב, השאלה אם יש למישהו רעיון של משהו שייקל על השיגור באמצעות זה. תודה

לומד

שליחהעל ידי לומד » 21:14 14/03/2017

השאלה היא מה נוכל להרוויח מכל זה. ללא סיבה מיוחדת חבל להשקיע זמן ומרץ, אני חשבתי יותר על כיוון של אפליקציה/יישום ‏J2ME‏ (למכשירים שאינם סמארטפונים), שאז זה עוזר בשיגור הודעה כאשר אינך ליד מחשב, וגישה מהדפדפן של הנייד אינה הכי נוחה, אז אפליקציה ייחודית תוכל לעזור, אך על אקסס הוא בין כך על המחשב, השאלה אם יש למישהו רעיון של משהו שייקל על השיגור באמצעות זה. תודה
לאיזה קהל יעד אתה פונה?
לרוב המשתמשים בשירותי הטלפוניה, אין מכשירים ניידים המחוברים לאינטרנט.

לומד

שליחהעל ידי לומד » 21:17 14/03/2017

ובאקסס יש רווח גדול, שזה יוכל להשתלב עם כל מיני 'יצירות' באקסס. (לדוגמה: ארגון שעורך מבחנים, ורוצה להודיע לכל הנבחנים את הציון והתגמול, ע"י מערכת של ימות המשיח, ועוד כהנה וכהנה).

מאזין נלהב

שליחהעל ידי מאזין נלהב » 01:54 15/03/2017

אני בעד אקסס.
אם מישהו יתן הדרכה בסיסית איך נוגעים בAPI.
וגם איך מפנים באקסס (בAPI של ווינדוס) לAPI של ימות.
מה שאני חושב כרגע, זה על קובץ אקסס שייתן להוציא קמפיינים למספר שרשום בטבלה באקסס
(סוג של תזכורת אישית)
אם מישהו יעזור, תודה רבה

Chaim

שליחהעל ידי Chaim » 02:09 15/03/2017

שלא נראה שיש פה הרבה מפתחים שמסתובבים כאן בפורום.
למה אתה אומר כך ?
אני מפתח אבל ב NET.

מאזין נלהב

שליחהעל ידי מאזין נלהב » 02:22 15/03/2017

נו, אז בא תחכים אותנו.
תן הדרכה איך מעלים רשימת תפוצה לקמפיין מספר 1
אני מאמין שגם בורים כמוני יקלטו עם כמה דוגמאות.
ואגב, הבנתי נכון שאין אפשרות להעלות קבצי INI אלא רק שמע?

חזור אל “חדש במערכת”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 11 אורחים