השמעת קבצים למאזין מההודעה האחרונה ששמע והלאה
השמעת קבצים למאזין מההודעה האחרונה ששמע והלאה
מישהו יודע האם אפשר להגדיר שכשהמאזין יבנס לשלוחת השמעת קבצים זה ישמיע לו מההודעה האחרונה ששמע ואילך כלומר שאת ההודעות החדשות שלא שמע ישמיע בסדר הפוך מהישנה ביותר שלאר שמע לחדשה, ימות המשיח אמרו לי שיש ואני לא מוצא את זה אשמח לעזרה
Re: השמעת קבצים למאזין מההודעה האחרונה ששמע והלאה
מי אמר לך שיש?מישהו יודע האם אפשר להגדיר שכשהמאזין יבנס לשלוחת השמעת קבצים זה ישמיע לו מההודעה האחרונה ששמע ואילך כלומר שאת ההודעות החדשות שלא שמע ישמיע בסדר הפוך מהישנה ביותר שלאר שמע לחדשה, ימות המשיח אמרו לי שיש ואני לא מוצא את זה אשמח לעזרה
עד כמה ידוע לי שאין וזה עלה כבר כמה פעמים לבקשת פיתוח.
בשירות לקוחות היום בבוקרמי אמר לך שיש?מישהו יודע האם אפשר להגדיר שכשהמאזין יבנס לשלוחת השמעת קבצים זה ישמיע לו מההודעה האחרונה ששמע ואילך כלומר שאת ההודעות החדשות שלא שמע ישמיע בסדר הפוך מהישנה ביותר שלאר שמע לחדשה, ימות המשיח אמרו לי שיש ואני לא מוצא את זה אשמח לעזרה
מוזר ביותר!!בשירות לקוחות היום בבוקרמי אמר לך שיש?מישהו יודע האם אפשר להגדיר שכשהמאזין יבנס לשלוחת השמעת קבצים זה ישמיע לו מההודעה האחרונה ששמע ואילך כלומר שאת ההודעות החדשות שלא שמע ישמיע בסדר הפוך מהישנה ביותר שלאר שמע לחדשה, ימות המשיח אמרו לי שיש ואני לא מוצא את זה אשמח לעזרה
אני אומר לך באופן נחרץ שאין אפשרות כזאת
אם אין אז חבל זה מאוד שימושי לקווי חדשות ועידכונים וקוי ואצאפ' הפועלים על מערכת תכנים ששם ההודעות קשורות בד"כ אחת לשניה וא"כ המאזין מעדיף לשמוע את זה בסדר הפוך מההודעה הישנה שלא שמע לחדשהמוזר ביותר!!בשירות לקוחות היום בבוקרמי אמר לך שיש?
אני אומר לך באופן נחרץ שאין אפשרות כזאת
מחכה לתגובת ימות המשיח או שצריך להעביר גם את זה לבקשה לפיתוח
דיברתי ממש עכשיו (14:40) עם נציג של ימות והוא אומר לי שיש,
מחכה לתגובת ימות המשיח בנושא באופן דחוף
כתבתי כאן פיתרון לזהדיברתי ממש עכשיו (14:40) עם נציג של ימות והוא אומר לי שיש,
האם זה עובד?תודה רבה
לא בדקתי.