אני משתמש מאוד הרבה בפורום אך רק דרך הטלפון, ולכן תשובות שקשורות להעתקה של קודים אני לא יכול לענות, למחשב אין לי כמעט זמן לגישה במשך היום, ע"כ אני מתאר לעצמי שהעבודה בסינון והעברה של שרשורים דורשת אפשרויות שמהנייד אין לי. אחרת אולי הייתי מציע את עצמי (לפחות חלקי).אני גם מוגבל מאד בזמן אבל אולי נמצא כמה מוגבלים שביחד יעשו את העבודה ענקית הזאתרק שזה אחריות לא קטן, לא לכל משתמש בפורום ייתנו גישה כמנהל...
אני אישית מוגבל מאוד בזמן שאני יכול לתת לכך אבל אולי יש משתמש מסור אחראי ומבין שימות המשיח יסמכו עליו לעשות זאת, שישלח מייל לחבדפון להציע את עצמו, ובכך יועיל לכל המשתמשים.
בקשת ברכה מהרבי מלובאוויש
Re: בקשת ברכה מהרבי מלובאוויש
לא יודע איך השיחה הזאת הגיעה לפה זה אמור להיות בנושא בפני עצמו
בכל מקרה למישהו יש הצעה מעשית לפי מה ואיך לערוך את הנושאים
אולי צריך לפתוח לזה נושא מיוחד של הצעות איך לסדר את הפורום והעיקר איך זה יסתדר מבחינת ימות המשיח
לא נראה שיסכימו שיהיה פה עשר עורכים שלא יודעים באמת מי הם
אולי אפשר לפתוח פורום חדש ואז להעתיק אותו או משהו כזה
בכל מקרה למישהו יש הצעה מעשית לפי מה ואיך לערוך את הנושאים
אולי צריך לפתוח לזה נושא מיוחד של הצעות איך לסדר את הפורום והעיקר איך זה יסתדר מבחינת ימות המשיח
לא נראה שיסכימו שיהיה פה עשר עורכים שלא יודעים באמת מי הם
אולי אפשר לפתוח פורום חדש ואז להעתיק אותו או משהו כזה
-
אני מוכן להתנדב.אם אין זמן לימות לסדר את המערכת אולי יש מתנדבים שיכולים לעשות את זהלמשל בשביל זה אני חושב שכדאי היה לחדש את הפורום ולהכניס את כל החידושים בצורה מסודרת עם תפריטים ועוד...
ואני מוכן להתנדב לסדר קצת את הפורום מבחינה טכנית, כמו: חיפוש, תודות, ועוד מודים וכו', כמו שכבר כתבתי כמה פעמים בפורום, רק שזה דורש הרשאות מנהל ראשי, ואין סיבה שהמנהלים יסמכו עלי...אני מוכן להתנדב.אם אין זמן לימות לסדר את המערכת אולי יש מתנדבים שיכולים לעשות את זהלמשל בשביל זה אני חושב שכדאי היה לחדש את הפורום ולהכניס את כל החידושים בצורה מסודרת עם תפריטים ועוד...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 15 אורחים