לפי מה שאומרים שהנושא בטיפול וכבר יש שיפורים, כדאי לחכות ולא לשלוח לו, דבר שיכול להרוס את כל העסק של הקוים הכשרים.מה קורה? האם שלחו את העצומה לשר התקשורת?
עצומה כנגד החסימות
Re: עצומה כנגד החסימות
אתמול חבר פתח שני קווים עבור עצמו, והיום נחסמו, נמשיך לעקוב, בתקווה לשיפור.
אני עברתי וגם ביקשתי מחברים להעביר ווצפונים למסר-פון ששם אין קישור לפורטל התוכן ולא לשום מקום כך שלכאורה אין סיבה לחסום, אבל פרטנר חסמו (חברות אחרות בינתיים לא שמעתי).
אז אמרתי להם אולי באמת אם חשוב לכם ווצפון שלא יחסם תלכו לקול כשר. (אני לא הייתי מחזק אותם רק בגלל הגועל של החסימות המטורפות שחוסמים את המתחרים שלהם, ואני חושש שיש להם קשר כלשהו לזה, ולמיחש מיבעי לא לחזק אותם ולא לפתוח קוים אצלם רק לצורך גדול, לא הם ולא קליאול).
אז אמרתי להם אולי באמת אם חשוב לכם ווצפון שלא יחסם תלכו לקול כשר. (אני לא הייתי מחזק אותם רק בגלל הגועל של החסימות המטורפות שחוסמים את המתחרים שלהם, ואני חושש שיש להם קשר כלשהו לזה, ולמיחש מיבעי לא לחזק אותם ולא לפתוח קוים אצלם רק לצורך גדול, לא הם ולא קליאול).
אף אחד לא פותח ווצאפפון בקול כשר. זה נותן רק ל5 אנשים להקליט הודעות, וחוץ מזה לא נכנעים לאיומים.
פותחים ווצאפ בימות המשיח, אם הוא נחסם פותחים קו וירטואלי בבזק, 17 ש''ח חד פעמי, מניידים לימות- וזהו, המספר לא נחסם לעולם.
גילוי נאות- אין לי שום קשר ל''ימות''. אני לקוח כמו כולם, רק שאנחנו לא נמושות שנכנע לעסקנים שמחליטים שקו ספורט זה כשר, וקו ווצאפפון משפחתי לא.
פותחים ווצאפ בימות המשיח, אם הוא נחסם פותחים קו וירטואלי בבזק, 17 ש''ח חד פעמי, מניידים לימות- וזהו, המספר לא נחסם לעולם.
גילוי נאות- אין לי שום קשר ל''ימות''. אני לקוח כמו כולם, רק שאנחנו לא נמושות שנכנע לעסקנים שמחליטים שקו ספורט זה כשר, וקו ווצאפפון משפחתי לא.
מאיפה הביטחון שזה לא נחסם לעולם? (במידע הקולי של ימות המשיח אומרים שזה "עם פחות סיכויים להחסם")
גם על מסרפון אמרו לי שזה לא נחסם וזה כן.
יש לי ווצפון ששיגעתי את שלוש מאות חברים במספרים אישיים כמה חודשים עד שאמרו לי שבמסר זה לא יחסם, פתחתי שם ואז חבר שלי (שעבר למסר בעקבות המלצתי) סיפר שמסר נחסם לו, ועכשיו אני פוחד איך אני הולך לשגע שלוש מאות איש אם יחסמו גם אותי...
ובאמת זה המקום לבקש גם מאלו שנמצאים בחברות אחרות לעבור לימות המשיח רק בשביל לחזק אותם שלא יכנעו לטירור. היום זה הם מחר זה אנחנו.
גם על מסרפון אמרו לי שזה לא נחסם וזה כן.
יש לי ווצפון ששיגעתי את שלוש מאות חברים במספרים אישיים כמה חודשים עד שאמרו לי שבמסר זה לא יחסם, פתחתי שם ואז חבר שלי (שעבר למסר בעקבות המלצתי) סיפר שמסר נחסם לו, ועכשיו אני פוחד איך אני הולך לשגע שלוש מאות איש אם יחסמו גם אותי...
ובאמת זה המקום לבקש גם מאלו שנמצאים בחברות אחרות לעבור לימות המשיח רק בשביל לחזק אותם שלא יכנעו לטירור. היום זה הם מחר זה אנחנו.
נאמר כך: אם זה ווצאפפון- אין סיכוי שייחסם, מהסיבה הפשוטה. הרי אף אחד מחברי הווצאפ לא ''ילשין'' לוועדה, כך שאין לה דרך בעולם לדעת ש02665767 (סתם דוגמא) הוא ווצאפפון ולא מספר פרטי של בית.
מה שימות אומרים במידע הקולי הם מתכוונים לקו תוכן, שאמנם אם תנייד מבזק אז זה לא ייחסם אוטומטית ע''י הוועדה כמו מספרי 079 שנחסמים ע''פ טווח, אבל עדיין יש סיכוי שייחסם אם מישהו ילשין לוועדה, שהרי בקו תוכן יש מאזינים שאתה לא מכיר אותם, להבדיל מווצאפ.
כך לדעתי.
מה שימות אומרים במידע הקולי הם מתכוונים לקו תוכן, שאמנם אם תנייד מבזק אז זה לא ייחסם אוטומטית ע''י הוועדה כמו מספרי 079 שנחסמים ע''פ טווח, אבל עדיין יש סיכוי שייחסם אם מישהו ילשין לוועדה, שהרי בקו תוכן יש מאזינים שאתה לא מכיר אותם, להבדיל מווצאפ.
כך לדעתי.
אולי הם יכולים לראות כמה מחוברים יש לקו ואם יש כמה עשרות מחוברים בו זמנית כנראה שזה לא המספר של הבית שלך.
"אאד" כתב פעם שנחסם לו מספר בזק, כאן.
"אאד" כתב פעם שנחסם לו מספר בזק, כאן.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים