עצומה כנגד החסימות
Re: עצומה כנגד החסימות
אז אני מבין את כל הענין, כל אלו שרצו שיפתחו להם קוים ולא פתחו. פשוט טעו! הם הלכו לאיזה לבקוביץ או דואק עלומים, הם היו צריכים לפנות אלי........................הרב zxc אני מבין לפי דבריך שאתה או יהונתן לבקוביץ, או יהודה דואק, או חיים לנג, תחת השם zxc פה בפורום,
אז ממילא אין עניין להתייחס לדבריך שחסרי שחר, בעניין החסימות הפראיות של עסקני הוועדה
והרב KOL זה תועלת לכל החיים, בכל מקום שיש ויכוח, להבין שיש צד שני למטבע, אפילו אם הינך משוכנע במליון אחוז. ועכ"פ אפילו אם אין צד שני, אבל מי שטען את הצד שני וודאי שהוא נמצא.... ודו"ק
חוות דעת, החסימות הלא מוצדקות והלא הגיוניות הם גזל גמור לכל דבר, והעושה אותם (ככל הנראה לצורך רווחים ממוניים) הרי הוא פסול לעדות.
לעומת זאת מי שנותן פלטפורמה שבה אפשר להשתמש לצרכים שונים, ובין לקוחותיו יש אנשים שמשתמשים בה גם לדברים לא טובים, הרי הוא בדיוק כמו חברת חשמל שמספקת חשמל גם לבתי תועבה ולא מנתקת להם את החשמל, ובדיוק כמו חברת בזק שמספקת שירותי טלפון לכל אדם, גם לגרועים ביותר. גם ימות המשיח אינם מפעילים קוי נייעס אלא נותנים שירות מערכות טלפוניות לכל אדם שמזמין.
בנוסף מי שאשם בכל המצב הזה הוא לא ימות המשיח שלא עליהם מוטל העול להכין קריטריונים ולהחליט את מי לחסום, אלא הועדה שפועלת בחוסר צדק ובחוסר שקיפות וללא שום קריטריונים, למרות שהם הוקמו בשביל זה בדיוק. אז מה אתה רוצה עכשיו? שימות המשיח יהפכו לפוסקי הלכה ויחליטו למי אסור להם לתת שירות ולמי מותר?
אם אתה מוכר למישהו פלאפון אתה שואל אותו קודם אם הוא הולך לדבר לשון הרע או להאזין לקוי נייעס??
לעומת זאת מי שנותן פלטפורמה שבה אפשר להשתמש לצרכים שונים, ובין לקוחותיו יש אנשים שמשתמשים בה גם לדברים לא טובים, הרי הוא בדיוק כמו חברת חשמל שמספקת חשמל גם לבתי תועבה ולא מנתקת להם את החשמל, ובדיוק כמו חברת בזק שמספקת שירותי טלפון לכל אדם, גם לגרועים ביותר. גם ימות המשיח אינם מפעילים קוי נייעס אלא נותנים שירות מערכות טלפוניות לכל אדם שמזמין.
בנוסף מי שאשם בכל המצב הזה הוא לא ימות המשיח שלא עליהם מוטל העול להכין קריטריונים ולהחליט את מי לחסום, אלא הועדה שפועלת בחוסר צדק ובחוסר שקיפות וללא שום קריטריונים, למרות שהם הוקמו בשביל זה בדיוק. אז מה אתה רוצה עכשיו? שימות המשיח יהפכו לפוסקי הלכה ויחליטו למי אסור להם לתת שירות ולמי מותר?
אם אתה מוכר למישהו פלאפון אתה שואל אותו קודם אם הוא הולך לדבר לשון הרע או להאזין לקוי נייעס??
מדהים
פשוט מדהים לראות איך יש כאן כאן אחד שפשוט מזלזל בציבור של 52,000 איש
אבל מה?
הוא יושב מאחורי מקלדת וחושב שיש לו את הסמכות לחנך את כל הציבור החרדי ויכתיב לו מה לעשות ומה לשמוע.
אז זהו שממש לא. ממש ממש לא.
אין צורך שתחנך אותנו אנחנו יודעים לחנך את עצמנו מצוין גם בלעדיך. (כן, אני שומע קווי נייעס והרבה ואני אמשיך לשמוע עד נשמת אפי האחרונה. ואתה לא תחנך אותי, לא אתה ולא לבקוביץ דואק ולנג)
תודה רבה
נ.ב. גם אני הייתי פעם מהתמימים שחשבו שהוועדה היא גוף טוב. אבל התפכחתי.
פשוט מדהים לראות איך יש כאן כאן אחד שפשוט מזלזל בציבור של 52,000 איש
אבל מה?
הוא יושב מאחורי מקלדת וחושב שיש לו את הסמכות לחנך את כל הציבור החרדי ויכתיב לו מה לעשות ומה לשמוע.
אז זהו שממש לא. ממש ממש לא.
אין צורך שתחנך אותנו אנחנו יודעים לחנך את עצמנו מצוין גם בלעדיך. (כן, אני שומע קווי נייעס והרבה ואני אמשיך לשמוע עד נשמת אפי האחרונה. ואתה לא תחנך אותי, לא אתה ולא לבקוביץ דואק ולנג)
תודה רבה
נ.ב. גם אני הייתי פעם מהתמימים שחשבו שהוועדה היא גוף טוב. אבל התפכחתי.
במלחמת העולם בין הועדה לימות אין לי מושג מי התחיל, אך כאן בפורום אין מה לפנות לועדה, כאן המקום לפנות לימות, גם (אם) הועדה עושה עוולות, עדיין זה לא מתיר לכם לעשות עוולות, כולנו יודעים שקווי הנייעס וכדומה רוב הציבור לא מעוניין שילדיהם יקשיבו להם, וחלק גדול מהם גם לא רוצה בעצמו אך הוא מכור, אנא מכם, בטלו את קווי הנייעס, ואת הקווים שברור לכולם שהם מזיקים, וכך באמת כולנו נוכל להצטרף לעצומה, שתופנה כראוי לגדולי הדור ולא לאלו שקווים כשרים לא מעניינים אותם, עם בקשה להקמת ועדת חדשה [או שינוי בסיסי בועדה הקיימת], שתפעל לפי קריטריונים ברורים, ויהיו לה הרשאות גישה לכל הקווים. [לטוענים שא"א להאזין לכ"כ הרבה קוים,אם הועדה לא היתה מוותרת על התשלום מחברות הסלולר, הם יכלו לשכור מספיק אנשים להאזין להם. לחילופין אם ימות ירצו יוכלו להושיב מפקח מהוועדה עם ידע בתכנות במשרדי ימות, כמו שיש נאמן כשרות בחברות המזון, כמובן עם פיקוח חיצוני מעליו]
תפנה גם לבזק שיבדקו במרכזיה שלהם מי מדבר לשון הרע בטלפון ויחסמו לו את הקו...במלחמת העולם בין הועדה לימות אין לי מושג מי התחיל, אך כאן בפורום אין מה לפנות לועדה, כאן המקום לפנות לימות, גם (אם) הועדה עושה עוולות, עדיין זה לא מתיר לכם לעשות עוולות, כולנו יודעים שקווי הנייעס וכדומה רוב הציבור לא מעוניין שילדיהם יקשיבו להם, וחלק גדול מהם גם לא רוצה בעצמו אך הוא מכור, אנא מכם, בטלו את קווי הנייעס, ואת הקווים שברור לכולם שהם מזיקים, וכך באמת כולנו נוכל להצטרף לעצומה, שתופנה כראוי לגדולי הדור ולא לאלו שקווים כשרים לא מעניינים אותם, עם בקשה להקמת ועדת חדשה [או שינוי בסיסי בועדה הקיימת], שתפעל לפי קריטריונים ברורים, ויהיו לה הרשאות גישה לכל הקווים. [לטוענים שא"א להאזין לכ"כ הרבה קוים,אם הועדה לא היתה מוותרת על התשלום מחברות הסלולר, הם יכלו לשכור מספיק אנשים להאזין להם. לחילופין אם ימות ירצו יוכלו להושיב מפקח מהוועדה עם ידע בתכנות במשרדי ימות, כמו שיש נאמן כשרות בחברות המזון, כמובן עם פיקוח חיצוני מעליו]
אם הם היו נותנים במה לחיזבאללה, המדינה היתה מכניסה אותם לכלא או את בזק? קווי הרכילות יותר גרועים מהחיזבאללה.תפנה גם לבזק שיבדקו במרכזיה שלהם מי מדבר לשון הרע בטלפון ויחסמו לו את הקו...במלחמת העולם בין הועדה לימות אין לי מושג מי התחיל, אך כאן בפורום אין מה לפנות לועדה, כאן המקום לפנות לימות, גם (אם) הועדה עושה עוולות, עדיין זה לא מתיר לכם לעשות עוולות, כולנו יודעים שקווי הנייעס וכדומה רוב הציבור לא מעוניין שילדיהם יקשיבו להם, וחלק גדול מהם גם לא רוצה בעצמו אך הוא מכור, אנא מכם, בטלו את קווי הנייעס, ואת הקווים שברור לכולם שהם מזיקים, וכך באמת כולנו נוכל להצטרף לעצומה, שתופנה כראוי לגדולי הדור ולא לאלו שקווים כשרים לא מעניינים אותם, עם בקשה להקמת ועדת חדשה [או שינוי בסיסי בועדה הקיימת], שתפעל לפי קריטריונים ברורים, ויהיו לה הרשאות גישה לכל הקווים. [לטוענים שא"א להאזין לכ"כ הרבה קוים,אם הועדה לא היתה מוותרת על התשלום מחברות הסלולר, הם יכלו לשכור מספיק אנשים להאזין להם. לחילופין אם ימות ירצו יוכלו להושיב מפקח מהוועדה עם ידע בתכנות במשרדי ימות, כמו שיש נאמן כשרות בחברות המזון, כמובן עם פיקוח חיצוני מעליו]
זה נשמע כטענת החילונים שטוענים שחברי הכנסת החרדים מציקים להם, ויורדים לחייהם, וכפיה דתית וכו', גוזלים מהם תחבורה ציבורית בשבת, מסכנים האלו שאין להם אפשרות לבלות בים, ולנסוע למשחקים. מסכנים שלא מרשים להם לפתוח חנויות בשבת. מה אתה עונה להם?חוות דעת, החסימות הלא מוצדקות והלא הגיוניות הם גזל גמור לכל דבר, והעושה אותם (ככל הנראה לצורך רווחים ממוניים) הרי הוא פסול לעדות.
הכל תלוי מהו נקודת המוצא שלך, וזה מה שכתבתי למעלה. אם אתה יוצא מנקודת הנחה שקווי הנייעס למיניהן הם הרסניים לדור, ואתה יוצא מנקודת הנחה שועדת הרבנים פנה ל'ימות המשיח' לסדר קרטריוניים והם סרבו והתחמקו בתואנה של 'תנאים דרקוניים' מידי, איזה מקום יש להתקרבנות ולתלונות, לא רק שהם עושים מלאכתם נאמנה, ולא רק שהם לא 'גזלנים' ו'פסולי עדות', אלא גם אתה הייתי צריך להצטרף אליהם, וכולנו צריכים להיות מוכנים ומזומנים 'להפקיר' הנוחות והשכלול שלנו, כדי להציל הנוער שלנו.
אלא מה שאתה פשוט יוצא מנקודת הנחה, שהוועדה משקר, ופועל מאינטרסים, ואתה מאמין ל'ימות המשיח'.
אוקיי, אני לא יכול להפריך אותך, כי אני בעצמי אינו יודע האמת. אבל גם אתה לא יודע האמת, אז איך אתה טוען כ"כ בלהט נגד מה שאתה לא יודע בברירות.
זהו טענת חסרת כל בסיס, והיתממות, וכמו שהסברת כבר למעלה:לעומת זאת מי שנותן פלטפורמה שבה אפשר להשתמש לצרכים שונים, ובין לקוחותיו יש אנשים שמשתמשים בה גם לדברים לא טובים, הרי הוא בדיוק כמו חברת חשמל שמספקת חשמל גם לבתי תועבה ולא מנתקת להם את החשמל, ובדיוק כמו חברת בזק שמספקת שירותי טלפון לכל אדם, גם לגרועים ביותר. גם ימות המשיח אינם מפעילים קוי נייעס אלא נותנים שירות מערכות טלפוניות לכל אדם שמזמין.
רק מה, גם כאן התשובה בדיוק כמו שכתבתי מקודם, תלוי אם אתה רואה את הפצת הקווים האלו כסכנה רוחנית קיומית, או סתם משהו לא נעים.האם הייתם מעלים על דעתכם לשתוק אם למשל 'מסיונרים נוצרים' היו פותחים מערכת ומצנתקים (אוי.. שכחתי שזה לא "חוקי", לכן צריך לצאת למלחמה...), או נגיד שחמאס היה פותח מערכת (אוי... לא שמתי לב שזה לא "חוקי" כי זה תמיכה בטרור, אז צריך לצאת למלחמה...)? כן כן, הסכנה בקווים מסויימים שנפתחים, לא נופלים מכל הנ"ל!!!!
אף אחד אינו בא בטענות על דברים 'אפורים', שלא ברורים. יש מספיק קווים שברור שהם פירצה נוראה שזה פתוח, ושכל ילד וילדה בחור ובתולה, יכול להיחשף אליו. לפני כמה שנים לא היה שום אפשרות להיחשף לרדיו חרדי, שיש שם דו שיח עם נשים, יש שם צחוקים של נשים, מעלים שם מרואיינים חילונים, ובדו שיח איתת מוחדר קלות ולעג לדברי גדולי ישראל (כמובן מצד המרואיינים החילונים, לא מהשדרן החרדי), ומעלים שם 'נושאים' עם מה שאמר גדול פלוני 'נכון' או לא, וכו' וכו'.בנוסף מי שאשם בכל המצב הזה הוא לא ימות המשיח שלא עליהם מוטל העול להכין קריטריונים ולהחליט את מי לחסום, אלא הועדה שפועלת בחוסר צדק ובחוסר שקיפות וללא שום קריטריונים, למרות שהם הוקמו בשביל זה בדיוק. אז מה אתה רוצה עכשיו? שימות המשיח יהפכו לפוסקי הלכה ויחליטו למי אסור להם לתת שירות ולמי מותר?
מי שבתוך ביתו מדליק הרדיו, זה על אחריותו, אבל המציאות שאלפי אנשים יכולים להיחשף במחשכים - כאשר אף אחד אינו רואה - לדברים שלא היה מעלה על דעתו לעשותו ברבים, זה פירצה נוראה. וכנ"ל, אם מי שמסכים לנקודת המוצא הזה, אסור שישתוק.
זה השוואה מזעזעת, ועניתי על זה מקודם. כי אף אחד אינו בא 'לחנך' לאף אחד, אנחנו רוצים למגן את עצמנו לא להיחשף לדברים שליליים והרסניים. כל חילונים מבינים שדברים שיכולים להרוס ל'אמונות' שלהם, הם פועלים נגדם בדיוק כמו שאנחנו עושים כשמגיע לדברים רוחניים. המדינה שומרת שלא יהיה אפשרות להיכנס לאתרים שמסבירים איך מייצרים פצצות בבית, ולאתרי הסתה נגד המדינה, וכדו'.תפנה גם לבזק שיבדקו במרכזיה שלהם מי מדבר לשון הרע בטלפון ויחסמו לו את הקו...
אבל כבר כתבו כאן מליון פעמים, שקווים הנוגדים את ההלכה או החוק, יש אפשרות לדווח בימות המשיח בשלוחה 10, והקו נחסם !אם הם היו נותנים במה לחיזבאללה, המדינה היתה מכניסה אותם לכלא או את בזק? קווי הרכילות יותר גרועים מהחיזבאללה.תפנה גם לבזק שיבדקו במרכזיה שלהם מי מדבר לשון הרע בטלפון ויחסמו לו את הקו...במלחמת העולם בין הועדה לימות אין לי מושג מי התחיל, אך כאן בפורום אין מה לפנות לועדה, כאן המקום לפנות לימות, גם (אם) הועדה עושה עוולות, עדיין זה לא מתיר לכם לעשות עוולות, כולנו יודעים שקווי הנייעס וכדומה רוב הציבור לא מעוניין שילדיהם יקשיבו להם, וחלק גדול מהם גם לא רוצה בעצמו אך הוא מכור, אנא מכם, בטלו את קווי הנייעס, ואת הקווים שברור לכולם שהם מזיקים, וכך באמת כולנו נוכל להצטרף לעצומה, שתופנה כראוי לגדולי הדור ולא לאלו שקווים כשרים לא מעניינים אותם, עם בקשה להקמת ועדת חדשה [או שינוי בסיסי בועדה הקיימת], שתפעל לפי קריטריונים ברורים, ויהיו לה הרשאות גישה לכל הקווים. [לטוענים שא"א להאזין לכ"כ הרבה קוים,אם הועדה לא היתה מוותרת על התשלום מחברות הסלולר, הם יכלו לשכור מספיק אנשים להאזין להם. לחילופין אם ימות ירצו יוכלו להושיב מפקח מהוועדה עם ידע בתכנות במשרדי ימות, כמו שיש נאמן כשרות בחברות המזון, כמובן עם פיקוח חיצוני מעליו]
הקווים שמדברים הוא רק מקווים שלא מתאימים לציבור שלנו, (וא"כ זה אולי רק בשבילינו (אבל רק בשבילינו) גרוע מהחיזבאלה...), אבל מה לעשות שימות משרתים את כל סוגי הציבור, ולא רק את הציבור האדוק שלנו (בדר"כ משתמשי המכשירים הכשרים).
ולגבי הנושא שלא יהיו הפניות לקווים האלו (שלא מתאימים לנו), אז גם על זה כתבו כבר הרבה פעמים, שאת זה צריך הוועדה לתאם מול לימות, זאת אומרת שצריך להיות הסכם שהוועדה מפסיקה לחסום את הקווים, וימות מפסיקה להפנות לקווים שאינם עומדים בדרישות הוועדה, אבל מצב, שימות מפסיקה להפנות, מבלי שהוועדה תפסיק לחסום, זה הרי הסכם חד צדדי....
אם עשירית מהציבור החרדי היה צועק: הח"כים פועלים בניגוד לרצוננו. האם לא היו מחליפים ח"כים?זה נשמע כטענת החילונים שטוענים שחברי הכנסת החרדים מציקים להם
איזה "מלאכה נאמנה" יש בלחסום את בחינות הרבנות ואת משמרת השלום????הם עושים מלאכתם נאמנה
והיום אפשר להיחשף לרדיו חרדי בחסות ועדת הרבנים. תתקשר מהפלאפון הכשר שלך למספר 039039039 ותאזין להנאתך לרדיו קול חי.לפני כמה שנים לא היה שום אפשרות להיחשף לרדיו חרדי,
(אם הייתי מעתיק לכאן מס' של קו שיעורי הרב מוצפי, תוך חמש דקות היו חוסמים אותו, אבל לקול חי איני דואג, סמוכני ובטוחני שהקו לא יחסם, כי הוא "באישור הועדה" והרב מוצפי הוא "לא מאושר" על ידי הועדה).
מזעזע או לא מזעזע, לא הסברת מה ההבדל בין ימות המשיח לבזק. אם שניהם מספקים קוים פסולים.זה השוואה מזעזעת, ועניתי על זה מקודם. כי אף אחד אינו בא 'לחנך' לאף אחד, אנחנו רוצים למגן את עצמנו לא להיחשף לדברים שליליים והרסניים. כל חילונים מבינים שדברים שיכולים להרוס ל'אמונות' שלהם, הם פועלים נגדם בדיוק כמו שאנחנו עושים כשמגיע לדברים רוחניים. המדינה שומרת שלא יהיה אפשרות להיכנס לאתרים שמסבירים איך מייצרים פצצות בבית, ולאתרי הסתה נגד המדינה, וכדו'.
ואם הועדה תחליט ממחר להאזין לשיחות שלנו וכל מי שיתפס מדבר לשון הרע יחסם לו הקו ליומיים כעונש. אני מבין שאתה בעד.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 4 אורחים