העתקת שלוחה שלמה מקו לקו גם בכמות של 1400 שיעורים
העתקת שלוחה שלמה מקו לקו גם בכמות של 1400 שיעורים
האם מישו יודע איך אני מעתיק שלוחה שלמה מקו לקו (ימות המשיח לא רוצים לעשות זאת)
-
Re: העתקת שלוחה שלמה מקו לקו גם בכמות של 1400 שיעורים
בקש משירות הלקוחות גישה ל-FTP, למידע נוסף תוכל לבדוק בפורום כאן או לחפש לבד
מעניין מאד, למה הם לא רוצים לעשות את זה.האם מישו יודע איך אני מעתיק שלוחה שלמה מקו לקו (ימות המשיח לא רוצים לעשות זאת)
צריכים לבקש פיתוח מיוחד בשביל זה? זה יכול לעזור להרבה מצבים, ובמיוחד אלו שכבר בנו מערכת, או חלקי מערכת, ולא מפריע להם לשכפל את זה לצורך הרבים.
לדוגמה מישהוא בנה שלוחה שלימה בתוך מערכת שלו, ע"פ מודול 'טיימר', שכל תת שלוחה זה טיימר לזמן שונה, שלוחה 1 עשר דקות, שלוחה 2 רבע שעה, וכן הלאה, אז הוא יוכל להעתיק את השלוחה לרבים אחרים, ולחסוך זמן להרבה אנשים. ובדרך זה עוד הרבה אופנים.
נערך לאחרונה על ידי חוות דעת ב 01:59 13/12/2018, נערך פעם 1 בסך הכל.
הם כבר כתבו בעבר, שכל קובץ המועלה, לוקח להם חלק בשרתים, ולכן הם לא רוצים שיוכלו לשפכל תקיות מדי גדולות
הם פה כדי להרוויח כסף, לא? אז כל קובץ המוכנס זה פונטציאל לעוד כסף לא?הם כבר כתבו בעבר, שכל קובץ המועלה, לוקח להם חלק בשרתים, ולכן הם לא רוצים שיוכלו לשפכל תקיות מדי גדולות
זה נשמע לי, כמו בעל מכולת שאינו רוצה להביא הרבה דברים למכולת כי זה לוקח לו מקום....
לא נשמע מוזר?
ועכ"פ, בדוגמה שלמעלה, אני לא רוצה להעתיק שלוחות עם קבצים, אלא שלוחות בנויים בהגדרות מסויימות, אז אתה אומר שזה הם כן מעתיקים?
לפי ידיעתי, זה הם כן מסכימים.
החילוק בין המכלת לנידון דידן, שבמכלת כל מוצר שמובא, משמש לעוד בן אדם. וכל מוצר נצרך ע"י בן אדם אחד בלבד. משא"כ הכא, לפעמים השלוחות הם סתם כפל, ואותם שומעים היו יכולים לשמוע בשלוחה זו.
עכ"פ בא נמתין אולי ימות יענו בעצמם
החילוק בין המכלת לנידון דידן, שבמכלת כל מוצר שמובא, משמש לעוד בן אדם. וכל מוצר נצרך ע"י בן אדם אחד בלבד. משא"כ הכא, לפעמים השלוחות הם סתם כפל, ואותם שומעים היו יכולים לשמוע בשלוחה זו.
אולי זה מה ש'ימות' חושבים, אבל בעניי אני חושב, שאם בן אדם טורח לפתוח עוד מערכת, בדרך כלל זה מיועד לאנשים אחרים שלא היו מתקשרים למערכת הראשונה. אחרת למה שלא יעשה ניתוב ממערכת למערכת, אלא מסתמא אינו רוצה שאנשים אחרים שאין מקומם במערכת הראשונה יגיעו ויכנסו לשם.לפי ידיעתי, זה הם כן מסכימים.
יש למישהו פתרון בנושא איך אני מעתיק קבצים בסך גודל של 1400 קבצים?
-
..
נערך לאחרונה על ידי משתמש חדשש ב 12:17 23/12/2018, נערך פעם 1 בסך הכל.
וזה התגובה שלהם (ימות המשיח)
לצערי קיבלתי מהמחלקה הרלוונטית תשובה שלא ניתן לאשר לך כרגע FTP.
לצערי קיבלתי מהמחלקה הרלוונטית תשובה שלא ניתן לאשר לך כרגע FTP.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 9 אורחים