השירות של הקלטת שיחות ע"י ימות המשיח ושליחה למייל חסום לי ע"י ועדת הר(ע)בנים.
יש איך לפתוח את זה?
הקלטת שיחות חסום בקומה הכשרה
Re: הקלטת שיחות חסום בקומה הכשרה
ניתן לפתוח מספר אישי למערכת אחרת חפש בפורום.השירות של הקלטת שיחות ע"י ימות המשיח ושליחה למייל חסום לי ע"י ועדת הר(ע)בנים.
יש איך לפתוח את זה?
כמו כן רצוי לשלוח פניות למשרד התקשורת מבקר המדינה חברות התקשורת ועוד.
כל פנייה חשובה
-
תפתח מערכת ובשלוחה הראשית תגדיר הקלטת הודעה ושליחה לדוא"ל.השירות של הקלטת שיחות ע"י ימות המשיח ושליחה למייל חסום לי ע"י ועדת הר(ע)בנים.
יש איך לפתוח את זה?
ותחליף את הודעת המערכת המתאימה לשקט.
והכל בא על מקומו בשלום
-
- הנהלה ראשית
תנסה דרך המספר 033077751
אם לא חסמו גם אותו.
אם אתה חושב שהחסימה איננה מוצדקת, ושרות הקלטת שיחות איננו נגד רוח ההלכה, תפנה לחברת התקשורת שלך ותדרוש לפתוח את החסימה, ותסביר מדוע אתה סבור שהמספר צריך להיות פתוח למרות שועדת הרבנים החליטה לסגור אותו.
אם עדיין לא פתחו לך, תפנה למשרד התקשורת בכתובת Pnyot@moc.gov.il ותסביר מדוע אתה חושב על החסימות מהסוג הזה, ומה אתה מבקש ממשרד התקשורת לעשות בנושא.
אם לא חסמו גם אותו.
אם אתה חושב שהחסימה איננה מוצדקת, ושרות הקלטת שיחות איננו נגד רוח ההלכה, תפנה לחברת התקשורת שלך ותדרוש לפתוח את החסימה, ותסביר מדוע אתה סבור שהמספר צריך להיות פתוח למרות שועדת הרבנים החליטה לסגור אותו.
אם עדיין לא פתחו לך, תפנה למשרד התקשורת בכתובת Pnyot@moc.gov.il ותסביר מדוע אתה חושב על החסימות מהסוג הזה, ומה אתה מבקש ממשרד התקשורת לעשות בנושא.
-
הבנתיתפתח מערכת ובשלוחה הראשית תגדיר הקלטת הודעה ושליחה לדוא"ל.השירות של הקלטת שיחות ע"י ימות המשיח ושליחה למייל חסום לי ע"י ועדת הר(ע)בנים.
יש איך לפתוח את זה?
והכל בא על מקומו בשלום
אין עליכם
-
1. מהי ההודעה המתאימה?תפתח מערכת ובשלוחה הראשית תגדיר הקלטת הודעה ושליחה לדוא"ל.השירות של הקלטת שיחות ע"י ימות המשיח ושליחה למייל חסום לי ע"י ועדת הר(ע)בנים.
יש איך לפתוח את זה?
והכל בא על מקומו בשלום
2. איך עושים שניה של שקט?
-
בלשונית ההודעות זה בשורה עשירית. שם הכי קל להעלות הודעת מערכת.1. מהי ההודעה המתאימה?תפתח מערכת ובשלוחה הראשית תגדיר הקלטת הודעה ושליחה לדוא"ל.
והכל בא על מקומו בשלום
2. איך עושים שניה של שקט?
או להעלות קובץ שקט ולהחליף שם ל-M1060
אני מצרף את הקובץ של אלפית שניה שקט. יש לי אותו מאחד החברים כאן ואיני זוכר מי.
אז התודה רבה מגיעה אליו.
אברהם
- קבצים מצורפים
-
- אלפית שניה שקט.rar
- (138 Bytes) הורד 163 פעמים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 61 אורחים