חסימה אוטומטית של שלוחה
Re: חסימה אוטומטית של שלוחה
אם היה אפשרות של חלוקת קופונים בעברית זה יהיה הפתרון
-
תודה לכל העוזרים והמסייעים.
אני עכשיו רק פותח את המחשב ורואה את הדיון הפורה.
אני בעז"ה ינסה את העצה של 371 וכו', ויעדכן אותכם מה יצא.
אם לא יצליח אעשה את מודול חלוקת מספרי אישורים. וישמעו כל הכבוד הגעת לפתרון, הנך הפותר מס' 1 אח"כ 2 וכן הלאה.
ואוטומטי אותו אחד שיפתור ראשון יבין שההתלהבות אצלו זה יותר אמיתי.
ואולי אחרי שיהיו עשר פותרים אז באופן ידני אני ישנה את ההודעה המקדימה למס' האישור - להודעה רגועה יותר ופחות נלהבת...
שבוע טוב
איברהים
אני עכשיו רק פותח את המחשב ורואה את הדיון הפורה.
אני בעז"ה ינסה את העצה של 371 וכו', ויעדכן אותכם מה יצא.
אם לא יצליח אעשה את מודול חלוקת מספרי אישורים. וישמעו כל הכבוד הגעת לפתרון, הנך הפותר מס' 1 אח"כ 2 וכן הלאה.
ואוטומטי אותו אחד שיפתור ראשון יבין שההתלהבות אצלו זה יותר אמיתי.
ואולי אחרי שיהיו עשר פותרים אז באופן ידני אני ישנה את ההודעה המקדימה למס' האישור - להודעה רגועה יותר ופחות נלהבת...
שבוע טוב
איברהים
חזק ביותר!שדרוג קל לרעיון של "BY6199":...שהפותר הראשון שומע קובץ ומקיש מקש כלשהו ברכות הגעת למקום הראשון הקש שבע לשמירת התוצאה, (למחיקת הקובץ או להעברה לשלוחה אחרת), הבא אחריו ייכנס לשלוחה ריקה ויחזור אחורה לא לפני שישמע שגיאה תלוי באיזה פונקצייה תשתמש, א"כ תחליף הודעת מערכת בשלוחות אלו לחצי שניה שקט.הבו עצה!
לחכמי הקו - אני מעוניין שמי שהגיע ראשון ליעד - ישמע הודעה אתה הפותר הראשון!!! ולאחמ"כ תתבטל או תחסם השלוחה הזאת, והבא אחריו שייחסם יילך שלב אחד אחורה וישמע "אתה הפותר השני!" וכן הלאה.
כל מה שחיפשתי כאן בהגדרות הוא הגבלות לפי מספרים מסויימים, לא באופן כזה שייחסם אוטומטי אחרי כל מספר שיהיה שנכנס פעם אחת בלבד.
תנו לי רעיון בבקשה
בתודה מראש
אבי
תעשה השמעת קבצים רגילה
בקובץ 999 תשים הקלטה "הינך הראשון " תוסיף תפריט לאחר ההשמעה "לאישור/שמירת-התוצאה הקש 1"
בקובץ 998 "הינך השני וכו"
וכן הלאה
את מקש 1 בתפריט afttr play תשנה לאפשרויות הניהול כאשר מוגדר שאפשר רק למחוק
תוסיף הגדרה בשלוחה שישמיע רק קובץ אחד כל פעם (יש את זה גם דרך הטלפון "אחרי ההשמעה הראשונה חוזר לתפריט")
וכך הראשון ישמע רק את קובץ 999 השני רק את 998 וכו'
אהבתי...
מחיקת הקובץ לא תועיל במקרה שהפותר השני הגיע אחרי שלוש שניות מה שיקרה שיהיה שתיים שלוש פותרים ראשונים
בשים לב שיש באותו רגע נתון כמויות על הקו נמצאים באותו תהליך בדיוק, ויודעים את התשובה הנכונהמחיקת הקובץ לא תועיל במקרה שהפותר השני הגיע אחרי שלוש שניות מה שיקרה שיהיה שתיים שלוש פותרים ראשונים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 30 אורחים