אסביר את הבעיה, אני מאמין שעוד סובלים מזה.
בן אדם רגיל כשמנסה לבחור קובץ להשמעה, אצלו קובץ הראשון הוא 1, כך שיוצא שכולם מדלגים ומפספסים את קובץ הראשון בשלוחה שזה 000.
יש למישהו איזה רעיון שקובץ הראשון יהיה כבר בשם 001?
שלוחה חדשה אין שום בעיה להקליט קובץ 000 ועליו להוסיף ואח"כ למחוק את קובץ 000, ואז הראשון יהיה 001.
הבעיה היא שיש לי הרבה שלוחות קיימות ואני לא יכול להוסיף קובץ אחר ל000.
הפתרון להעביר את הכל לשלוחה זמנית אחרת ואז להוסיף כאן קובץ חדש 000 ואח"כ להחזיר את כולם לכאן, זה בלתי אפשרי, כי כשאני מעביר את כל ההשמעות לשלוחה אחרת הם מתערבים לגמרי ונאבד הסדר של המספור (שלכאו' זה באג בפני עצמו), ולהעביר אחד אחד אני יגמור בעוד שנה...
מקווה שהובנתי, ואשמח אם יש למישהו רעיון
תודה
השמעת קבצים עם תפריט בחירה, ניתן לעשות שקובץ הראשון יהיה 001 ולא 000?
Re: השמעת קבצים עם תפריט בחירה, ניתן לעשות שקובץ הראשון יהיה 001 ולא 000?
אתה יכול לשנות את שם הקובץ לאסביר את הבעיה, אני מאמין שעוד סובלים מזה.
בן אדם רגיל כשמנסה לבחור קובץ להשמעה, אצלו קובץ הראשון הוא 1, כך שיוצא שכולם מדלגים ומפספסים את קובץ הראשון בשלוחה שזה 000.
יש למישהו איזה רעיון שקובץ הראשון יהיה כבר בשם 001?
מקווה שהובנתי, ואשמח אם יש למישהו רעיון
תודה
קוד: בחירת הכל
001-Title.wav
זה באמת רעיון נחמד, נסיתי את זה עכשיו, אך מה שקורה במקרה כזה, שאם הוא לוחץ לדוג' 6 לעבור 5 דקות קדימה הוא מדלג ישירות לקובץ הבא שזה 001 (יכול גם להיות שקובץ כותרת מוגבל לדקות בודדות ואז הוא יעבור אחרי כמה דקות אוטומטי ל001)אתה יכול לשנות את שם הקובץ לואז מי שיקיש על 001 ישמע גם את הודעה זו לפני הודעה 001קוד: בחירת הכל
001-Title.wav
בעקרון זה אמור לעבוד, כשמסמנים שיציג את הקבצים בסדר הפוך, ואז גוזרים ומדביקים, תנסה לשחק עם זה בשלוחה אחרת.הפתרון להעביר את הכל לשלוחה זמנית אחרת ואז להוסיף כאן קובץ חדש 000 ואח"כ להחזיר את כולם לכאן, זה בלתי אפשרי, כי כשאני מעביר את כל ההשמעות לשלוחה אחרת הם מתערבים לגמרי ונאבד הסדר של המספור (שלכאו' זה באג בפני עצמו), ולהעביר אחד אחד אני יגמור בעוד שנה...
רעיון נוסף קצת יותר מורכבזה באמת רעיון נחמד, נסיתי את זה עכשיו, אך מה שקורה במקרה כזה, שאם הוא לוחץ לדוג' 6 לעבור 5 דקות קדימה הוא מדלג ישירות לקובץ הבא שזה 001 (יכול גם להיות שקובץ כותרת מוגבל לדקות בודדות ואז הוא יעבור אחרי כמה דקות אוטומטי ל001)אתה יכול לשנות את שם הקובץ לואז מי שיקיש על 001 ישמע גם את הודעה זו לפני הודעה 001קוד: בחירת הכל
001-Title.wav
לפתוח תיקייה בתוך השלוחה המבוקשת בשם 001, ולהעביר לשם את הודעה000,
ובקובץ ext.ini של השלוחה המקורית (לא החדשה) להוסיף את הקוד
קוד: בחירת הכל
playfile_say_replies=yes
M1307
M1308
להסבר מלא על הפונקציות ראה כאן
אני נהנה מהרעיונות, יצירתי!רעיון נוסף קצת יותר מורכבזה באמת רעיון נחמד, נסיתי את זה עכשיו, אך מה שקורה במקרה כזה, שאם הוא לוחץ לדוג' 6 לעבור 5 דקות קדימה הוא מדלג ישירות לקובץ הבא שזה 001 (יכול גם להיות שקובץ כותרת מוגבל לדקות בודדות ואז הוא יעבור אחרי כמה דקות אוטומטי ל001)אתה יכול לשנות את שם הקובץ לואז מי שיקיש על 001 ישמע גם את הודעה זו לפני הודעה 001קוד: בחירת הכל
001-Title.wav
ובקובץ ext.ini של השלוחה המקורית (לא החדשה) להוסיף את הקודולזכור להקליט חלקיק שקט עבור הודעות מערכתקוד: בחירת הכל
playfile_say_replies=yes
M1307
M1308
אך בצורה תקנית של השמעת תגובות הוא משמיע אותו "אחרי" הקובץ, כך שאז הרי ישמיע את קובץ 000 רק אחרי שישמיע קובץ 001, לא?
נסיתי גם את זה, וזה עשה סלט שלם בשלוחהבעקרון זה אמור לעבוד, כשמסמנים שיציג את הקבצים בסדר הפוך, ואז גוזרים ומדביקים, תנסה לשחק עם זה בשלוחה אחרת.הפתרון להעביר את הכל לשלוחה זמנית אחרת ואז להוסיף כאן קובץ חדש 000 ואח"כ להחזיר את כולם לכאן, זה בלתי אפשרי, כי כשאני מעביר את כל ההשמעות לשלוחה אחרת הם מתערבים לגמרי ונאבד הסדר של המספור (שלכאו' זה באג בפני עצמו), ולהעביר אחד אחד אני יגמור בעוד שנה...
ממש תודה לכלם על הנכונות לעזור
עוד רעיונות?
רעיון נוסף קצת יותר מורכבזה באמת רעיון נחמד, נסיתי את זה עכשיו, אך מה שקורה במקרה כזה, שאם הוא לוחץ לדוג' 6 לעבור 5 דקות קדימה הוא מדלג ישירות לקובץ הבא שזה 001 (יכול גם להיות שקובץ כותרת מוגבל לדקות בודדות ואז הוא יעבור אחרי כמה דקות אוטומטי ל001)אתה יכול לשנות את שם הקובץ לואז מי שיקיש על 001 ישמע גם את הודעה זו לפני הודעה 001קוד: בחירת הכל
001-Title.wav
ובקובץ ext.ini של השלוחה המקורית (לא החדשה) להוסיף את הקודולזכור להקליט חלקיק שקט עבור הודעות מערכתקוד: בחירת הכל
playfile_say_replies=yes
M1307
M1308
אז תעביר לתגובות את קובץ 001אך בצורה תקנית של השמעת תגובות הוא משמיע אותו "אחרי" הקובץ, כך שאז הרי ישמיע את קובץ 000 רק אחרי שישמיע קובץ 001, לא?
ואת 000 תשנה ל 001
אך בצורה תקנית של השמעת תגובות הוא משמיע אותו "אחרי" הקובץ, כך שאז הרי ישמיע את קובץ 000 רק אחרי שישמיע קובץ 001, לא?
כנראה למדת בישיבה יותר טוב ממני , אכן עובד מצויין!אז תעביר לתגובות את קובץ 001
ואת 000 תשנה ל 001
נשאר רק עוקץ קטן, כשלוחצים 8 למעבר לשיעור הבא או אפי' 6 עד לסיום השיעור הוא מדלג על התגובות וקופץ לשיעור הבא
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 16 אורחים