לא הבנתי, המתקשר ישמע שהוא 12 בתור ופתאום נציג יענה לו??? [כי בעצם אין אף אחד לפניו]
תוספת יצירתית-מיקומך בתור מדומה
תוכל להשתיל במוזיקה שאתה חותך פעם בחצי דקה הודעה מזויפת של "מיקומך בתור הוא" שמתקדם מפעם לפעם ונותנת אשליה של כאילו תור...
רק תדאג לעשות מוזיקה מספיק ארוכה שלא יחזור פתאום לסוף התור…
מיקומך בתור הוא...
-
Re: מיקומך בתור הוא... תוספת יצירתית
כמו שכבר הוסבר בשרשור שאם עושים לפי ההגדרות שמוצעות כאןלא הבנתי, המתקשר ישמע שהוא 12 בתור ופתאום נציג יענה לו??? [כי בעצם אין אף אחד לפניו]
תוכל להשתיל במוזיקה שאתה חותך פעם בחצי דקה הודעה מזויפת של "מיקומך בתור הוא" שמתקדם מפעם לפעם ונותנת אשליה של כאילו תור...
במקרה שיש רק משתמש אחד הוא יועבר ישר לשיחה ולא ישמע כלל את המוזיקה וההודעות שהגדרנו
לגבי המשתמש השני והלאה אפשר לשחק שבהתחלה יגיד "מספרך 19 זמן המתנה ממוצע 5 דקות" ואחרי חצי דקה יגיד "מספרך 15" ואחרי עוד חצי דקה "מספרך 9" ואחרי זה 7 ואז להתחיל לרדת אחד אחד, וב 2 אפשר לחזור על זה עוד פעמיים
ו"הנך ראשון בתור" יחזור שוב ושוב ולאחר 3 דקות אפשר להוסיף הודעת התנצלות "עקב העומס הרב זמן המענה ארוך מהרגיל".. וכו'
זה גם עושה רושם שיש לכם הרבה לקוחות , גם שההתקדמות מהירה, וגם אם זה ארך זמן רב כללתם הודעת התנצלות.
נערך לאחרונה על ידי 011371 ב 21:52 02/01/2018, נערך פעם 1 בסך הכל.
תקוותי שחיוג לכל מוקד שירות לא מפעיל שטיקים מסוג זה אלא נותן מידע אמיתיכמו שכבר הוסבר בשרשור שאם עושים לפי ההגדרות שמוצעות כאןלא הבנתי, המתקשר ישמע שהוא 12 בתור ופתאום נציג יענה לו??? [כי בעצם אין אף אחד לפניו]
במקרה שיש רק משתמש אחד הוא יועבר ישר לשיחה ולא ישמע כלל את המוזיקה וההודעות שהגדרנו
לגבי המשתמש השני והלאה אפשר לשחק שבהתחלה יגיד "מספרך 19 זמן המתנה ממוצע 5 דקות" ואחרי חצי דקה יגיד "מספרך 15" ואחרי עוד חצי דקה "מספרך 9" ואחרי זה 7 ואז להתחיל לרדת אחד אחד, וב 2 אפשר לחזור על זה עוד פעמיים
ו"הנך ראשון בתור" יחזור שוב ושוב ולאחר 3 דקות אפשר להוסיף הודעת התנצלות "עקב העומס הרב זמן המענה ארוך מהרגיל".. וכו'
זה גם עושה רושם שיש לכם הרבה לקוחות , גם שההתקדמות מהירה, וגם אם זה ארך זמן רב כללתם הודעת התנצלות.
-
Re: מיקומך בתור הוא...
לדעתי יותר חמור עצם העניין שבמערכות המשוכללות האלה אין אופציה קיימת כזו
אני באמת לא מבין למה ימות לא מגיבים כאן כלום
זה משהו מאוד מאוד קריטי
אולי הם מכינים הפתעה
לא יודע
זה משהו מאוד מאוד קריטי
אולי הם מכינים הפתעה
לא יודע
לדעתי יותר חמור עצם העניין שבמערכות המשוכללות האלה אין אופציה קיימת כזו
יש ויש, הדבר האמיתי זה: "מערכת לניתוב לפי תור"אני באמת לא מבין למה ימות לא מגיבים כאן כלום
זה משהו מאוד מאוד קריטי
אולי הם מכינים הפתעה
לא יודע
זה 500 ₪ + מע"מ בשירות הלקוחות
השאלה רק מה הסיפור של זה שזה כזה יקר?
וכמה פרייארים משלמים ולא מסתפקים במה שיש בחינם…
ועוד שאלה איך המנהל "כותב מוסמך" לא שמע על זה עד היום?
מאוד קשה עם מה שיש כרגע בחינםלדעתי יותר חמור עצם העניין שבמערכות המשוכללות האלה אין אופציה קיימת כזויש ויש, הדבר האמיתי זה: "מערכת לניתוב לפי תור"אני באמת לא מבין למה ימות לא מגיבים כאן כלום
זה משהו מאוד מאוד קריטי
אולי הם מכינים הפתעה
לא יודע
וכמה פרייארים משלמים ולא מסתפקים במה שיש בחינם
המנהלים כבר מזמן לא מנהלים הפורום כבר לא כ"כ בשליטה קפדנית כפי שהייתה בעברלדעתי יותר חמור עצם העניין שבמערכות המשוכללות האלה אין אופציה קיימת כזוועוד שאלה איך המנהל "כותב מוסמך" לא שמע על זה עד היום?אני באמת לא מבין למה ימות לא מגיבים כאן כלום
זה משהו מאוד מאוד קריטי
אולי הם מכינים הפתעה
לא יודע
[חוץ מזה שניהל כאן לאחרונה את כל הזבל - רוב תודות]
אני שאלתי אותם כמה פעמים אם יש משהו אפילו בתשלום ולא קיבלתי מענהלדעתי יותר חמור עצם העניין שבמערכות המשוכללות האלה אין אופציה קיימת כזויש ויש, הדבר האמיתי זה: "מערכת לניתוב לפי תור"אני באמת לא מבין למה ימות לא מגיבים כאן כלום
זה משהו מאוד מאוד קריטי
אולי הם מכינים הפתעה
לא יודע
-
אני מקווה שאני לא מגלה סוד, או מברך רעהו בקול,
מסתמא יש כאלה שיודעים על זה בלעדי, וגם לי אמרו את זה בלי פריווילגיה, ובעצם כתבו על זה למעלה.
יש מערכת תור.
אולי כיום לא מפעילים כזה דבר, אבל בעבר עשו לי מערכת חדשה [בלי הגדרות מתקדמות] נתתי להם מספרים והם סידרו את זה
זה מעביר אחד אחרי השני, בלי לנדנד לאף אחר, אם אחד תפוס/מנותק/מכובה/תא קולי/לא עונה/ זה ממשיך לשני, וכל הזמן יש מנגינה בהמתנה, גם אם כולם תפוסים.
בקיצור תור אמיתי...
חבר שלא פותחים את זה לציבור
זה פיתוח קיים, אין לי מושג אם זה הגדרות סודיות או משהו.
מסתמא בשירות לקוחות מבצעים כזה דבר.
כל זה לגבי תור, לא לגבי מיקומך בתור...
שזה כבר הציעו למעלה לשלם...
מסתמא יש כאלה שיודעים על זה בלעדי, וגם לי אמרו את זה בלי פריווילגיה, ובעצם כתבו על זה למעלה.
יש מערכת תור.
אולי כיום לא מפעילים כזה דבר, אבל בעבר עשו לי מערכת חדשה [בלי הגדרות מתקדמות] נתתי להם מספרים והם סידרו את זה
זה מעביר אחד אחרי השני, בלי לנדנד לאף אחר, אם אחד תפוס/מנותק/מכובה/תא קולי/לא עונה/ זה ממשיך לשני, וכל הזמן יש מנגינה בהמתנה, גם אם כולם תפוסים.
בקיצור תור אמיתי...
חבר שלא פותחים את זה לציבור
זה פיתוח קיים, אין לי מושג אם זה הגדרות סודיות או משהו.
מסתמא בשירות לקוחות מבצעים כזה דבר.
כל זה לגבי תור, לא לגבי מיקומך בתור...
שזה כבר הציעו למעלה לשלם...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 46 אורחים