הכנסתי בPHP שיקריא מה שמקבל בAPI וזה עובד רק בקבלת מספרים או אותיות באנגלית ולא במילים בעברית. (אני עדיין לומד את המערכת)
זה הPHP
<?php
$a = $_GET['a'];
header('Content-Type: text/html;charset=utf-8');
print "id_list_message=t-";
print " אמרתם ";
print "$a";
print " ";
?>
השורה של header('Content-Type: text/html;charset=utf-8'); הכנסתי כי הבנתי במקום אחר שזה אמור להועיל, אך גם לפני זה זה לא עבד.
קבלת טקסט שיקריא בAPI
Re: קבלת טקסט שיקריא בAPI
תנסה לשמור את הקובץ PHP בקידוד utf-8הכנסתי בPHP שיקריא מה שמקבל בAPI וזה עובד רק בקבלת מספרים או אותיות באנגלית ולא במילים בעברית. (אני עדיין לומד את המערכת)
זה הPHP
<?php
$a = $_GET['a'];
print " אמרתם ";
print "$a";
print " ";
?>
השורה של header('Content-Type: text/html;charset=utf-8'); הכנסתי כי הבנתי במקום אחר שזה אמור להועיל, אך גם לפני זה זה לא עבד.
כמובן שמרתי כך (בקידוד UTF-8 ללא BOM כפי שאמרו לי), אם לא, גם את המילה אמרתם הוא לא היה מקריא.תנסה לשמור את הקובץ PHP בקידוד utf-8הכנסתי בPHP שיקריא מה שמקבל בAPI וזה עובד רק בקבלת מספרים או אותיות באנגלית ולא במילים בעברית. (אני עדיין לומד את המערכת)
זה הPHP
<?php
$a = $_GET['a'];
print " אמרתם ";
print "$a";
print " ";
?>
בניסוי נוסף שעשיתי גיליתי שבהוספת משתנה להקראה זה כן עובד print "$b,$a";, אך רק אם המשתנה השני (B) בעברית ולא אם A בעברית, אפי' שהם נמצאים יחד להקראה, למישהו יש הסבר?
תמיר ל UTF-8.כמובן שמרתי כך (בקידוד UTF-8 ללא BOM כפי שאמרו לי), אם לא, גם את המילה אמרתם הוא לא היה מקריא.תנסה לשמור את הקובץ PHP בקידוד utf-8הכנסתי בPHP שיקריא מה שמקבל בAPI וזה עובד רק בקבלת מספרים או אותיות באנגלית ולא במילים בעברית. (אני עדיין לומד את המערכת)
זה הPHP
<?php
$a = $_GET['a'];
print " אמרתם ";
print "$a";
print " ";
?>
בניסוי נוסף שעשיתי גיליתי שבהוספת משתנה להקראה זה כן עובד print "$b,$a";, אך רק אם המשתנה השני (B) בעברית ולא אם A בעברית, אפי' שהם נמצאים יחד להקראה, למישהו יש הסבר?
כשאתה מנסה לפתוח את הסקריפט בדפדפן זה כן מופיע?הכנסתי בPHP שיקריא מה שמקבל בAPI וזה עובד רק בקבלת מספרים או אותיות באנגלית ולא במילים בעברית. (אני עדיין לומד את המערכת)
זה הPHP
<?php
$a = $_GET['a'];
print " אמרתם ";
print "$a";
print " ";
?>
כן. עכשיו הוספתי בשורה של אמרתם את הA והB וזה אומר אותם, ורק בשורה אח"כ שכתוב אותם לבד בלי אמרתם לפני, הוא אומר רק את השני והשלישי (שם הוספתי שוב שיאמר את A).כשאתה מנסה לפתוח את הסקריפט בדפדפן זה כן מופיע?הכנסתי בPHP שיקריא מה שמקבל בAPI וזה עובד רק בקבלת מספרים או אותיות באנגלית ולא במילים בעברית. (אני עדיין לומד את המערכת)
זה הPHP
<?php
$a = $_GET['a'];
print " אמרתם ";
print "$a";
print " ";
?>
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 25 אורחים