האם שייך שאני מכניס רשימה של מספרי פלאפון עם השמות של בעלי המספרים
וכשהם שולחים נתונים אז זה יגיע לי בקובץ כתוב השם - ולא שהמאזין יצטרך כל פעם להקליט את שמו
קבלת נתונים והקלטות - עם שם המקליט
Re: קבלת נתונים והקלטות - עם שם המקליט
למיטב ידיעתי לא.האם שייך שאני מכניס רשימה של מספרי פלאפון עם השמות של בעלי המספרים
וכשהם שולחים נתונים אז זה יגיע לי בקובץ כתוב השם - ולא שהמאזין יצטרך כל פעם להקליט את שמו
יש איזה קובץ באקסס של מאזין נלהב לקבלת נתונים תבדוק שם האם יש גם את הפונקצייה של שמירת אנשי קשר כמו בדו"ח דקות
לא הסתדרתי עם האקססלמיטב ידיעתי לא.האם שייך שאני מכניס רשימה של מספרי פלאפון עם השמות של בעלי המספרים
יש איזה קובץ באקסס של מאזין נלהב לקבלת נתונים תבדוק שם האם יש גם את הפונקצייה של שמירת אנשי קשר כמו בדו"ח דקות
אפשריהאם שייך שאני מכניס רשימה של מספרי פלאפון עם השמות של בעלי המספרים
ב"ה
הוספת שם המשתמש כערך במערכת
לאחר התחברות בהצלחה
בשביל שהמערכת תטען את השם יש להכניס את הערך הבא בתקיית ההתחברותובנוסף באותה שלוחה להכניסקוד: בחירת הכל
login_add_val_name=yes
קובץ עם השםבתוך הקובץ יש להכניס את כל המספרי ההתחברות והשמות בפורמט הבאקוד: בחירת הכל
EnterIDValName.ini
כרגע המקום שבו הערך המלא עם השם יופיע זה בקובץ LogEnterID.iniקוד: בחירת הכל
123456=יעקב לוי
089493770=נחייג ונשמע
שנמצא בתיקית ה Log
בהמשך בעז"ה נוסיף זאת בכלל המקומות הכוללים התחברות ונשמר LOG שיופיע בו גם השם במידה וקיים
אבל זה לא עובד לי יתכן שלא הגדרתי טוב משהו, אך אני לא יודע מה,
או שלא הבנתי נכון -
מה הכוונה "תיקיית התחברות"?
או שלא הבנתי נכון -
השלוחה שבה אתה מעוניין לקבל את השם.אבל זה לא עובד לי יתכן שלא הגדרתי טוב משהו, אך אני לא יודע מה,
או שלא הבנתי נכון -
שים לב שאם יש התחברות בתיקיה קודמת, צריך שהוספת השם תהיה באותה תיקיה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 17 אורחים