האם יש אפשרות להעתיק קובץ ממערכת AVR לווטסאפון
בבקשה לפרט ברור אם יש תשובה
העתק והדבק לקוו אחר
Re: העתק והדבק לקוו אחר
תעשה הורדה מהמערכת ותעלה לוואצפוןהאם יש אפשרות להעתיק קובץ ממערכת AVR לווטסאפון
Re: העתק והדבק לקו אחר
אפשר בהחלט, *3 במהלך ההשמעה.האם יש אפשרות להעתיק קובץ ממערכת IVR לווטסאפון
כדי לבטל את האפשרות, ניתן להוסיף את הקוד copy_link=no לתוך קובץ ההגדרות בתיקיה, או לקובץ ivr.ext בתיקיה הראשית.
דרך אגב
היה לי לאחרונה כמה פעמים שעשיתי שיתוף ואף נאמר לי בסוף "השיתוף הסתיים בהצלחה" אך בקו המשותף אין יותר מאשר ביפ קצר
היה לי לאחרונה כמה פעמים שעשיתי שיתוף ואף נאמר לי בסוף "השיתוף הסתיים בהצלחה" אך בקו המשותף אין יותר מאשר ביפ קצר
אולי במערכת המקורית נמחק הקובץ או הועבר ?דרך אגב
ולכן מה?אולי במערכת המקורית נמחק הקובץ או הועבר ?דרך אגב
המערכת לא מעתיקה בפועל את הקובץ, אלא יוצרת לינק למיקום המקורי.ולכן מה?אולי במערכת המקורית נמחק הקובץ או הועבר ?דרך אגב
באמת?המערכת לא מעתיקה בפועל את הקובץ, אלא יוצרת לינק למיקום המקורי.ולכן מה?אולי במערכת המקורית נמחק הקובץ או הועבר ?
כך זה בוואצאפ השאלה אם גם בקוי תוכןבאמת?המערכת לא מעתיקה בפועל את הקובץ, אלא יוצרת לינק למיקום המקורי.ולכן מה?
אכןכך זה בוואצאפ השאלה אם גם בקוי תוכןבאמת?המערכת לא מעתיקה בפועל את הקובץ, אלא יוצרת לינק למיקום המקורי.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] | 37 אורחים