זה בוודאי לא אותם עלויות, בנוסף, 1-800 תמיד חייב להיות שיחת חינם בהוראת הרגולטור ולכן ניוד לימות המשיח לא אמור לסייע לך אלא א"כ אתה מוכן לשלם על כל שיחה נכנסת גם בימות המשיחניתן גם מספר 1800??מה כזה מסובך יש לבזק שירות מספר וירטואלי זה עולה הקמה חד פעמי 19 ש"ח ו15 ש"ח לחודש אם מניידים מיידית לימות המשיח זה יעלה 19 ש"ח ההצטרפות במוקד בזק 199המספר של בזק יש לי אני רוצה לדעת איפה יכול לקבל מספר וירטאלי ב19 ש"ח
שירות FrumMail, שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון
Re: שירות FrumMail, שליחת וקבלת אימיילים דרך הטלפון
איזה קודמות יש במספר וירטואלימה כזה מסובך יש לבזק שירות מספר וירטואלי זה עולה הקמה חד פעמי 19 ש"ח ו15 ש"ח לחודש אם מניידים מיידית לימות המשיח זה יעלה 19 ש"ח ההצטרפות במוקד בזק 199
זה מסובך, כי כשאתה פונה לבזק לפתוח כזה קו, הם אומרים לך שאין אפשרות כזו!מה כזה מסובך יש לבזק שירות מספר וירטואלי זה עולה הקמה חד פעמי 19 ש"ח ו15 ש"ח לחודש אם מניידים מיידית לימות המשיח זה יעלה 19 ש"ח ההצטרפות במוקד בזק 199המספר של בזק יש לי אני רוצה לדעת איפה יכול לקבל מספר וירטאלי ב19 ש"חבזק מוקד 199
(רק לשימור מספר נייח קיים שברצונך להתנתק).
ניתן לפתוח בבזק מספר וירטואלי צריך לדעת מה לבקש.זה מסובך, כי כשאתה פונה לבזק לפתוח כזה קו, הם אומרים לך שאין אפשרות כזו!מה כזה מסובך יש לבזק שירות מספר וירטואלי זה עולה הקמה חד פעמי 19 ש"ח ו15 ש"ח לחודש אם מניידים מיידית לימות המשיח זה יעלה 19 ש"ח ההצטרפות במוקד בזק 199המספר של בזק יש לי אני רוצה לדעת איפה יכול לקבל מספר וירטאלי ב19 ש"ח
תבקש שאתה רוצה מספר טלפון וירטואלי שיהיה תא קולי שכל מי שמתקשר יגיע באופן מיידי לתא קולי, אני באופן אישי השתמשתי בשירות זה.
- קבצים מצורפים
-
- צילום חשבונית.png (12.69 KiB) נצפה 4279 פעמים
בזה אני יכול ג"כ לקבל מספר 02 או 03??ניתן לפתוח בבזק מספר וירטואלי צריך לדעת מה לבקש.זה מסובך, כי כשאתה פונה לבזק לפתוח כזה קו, הם אומרים לך שאין אפשרות כזו!מה כזה מסובך יש לבזק שירות מספר וירטואלי זה עולה הקמה חד פעמי 19 ש"ח ו15 ש"ח לחודש אם מניידים מיידית לימות המשיח זה יעלה 19 ש"ח ההצטרפות במוקד בזק 199
תבקש שאתה רוצה מספר טלפון וירטואלי שיהיה תא קולי שכל מי שמתקשר יגיע באופן מיידי לתא קולי, אני באופן אישי השתמשתי בשירות זה.
כן.בזה אני יכול ג"כ לקבל מספר 02 או 03??ניתן לפתוח בבזק מספר וירטואלי צריך לדעת מה לבקש.זה מסובך, כי כשאתה פונה לבזק לפתוח כזה קו, הם אומרים לך שאין אפשרות כזו!
זה מה ביקשתי.ניתן לפתוח בבזק מספר וירטואלי צריך לדעת מה לבקש.זה מסובך, כי כשאתה פונה לבזק לפתוח כזה קו, הם אומרים לך שאין אפשרות כזו!מה כזה מסובך יש לבזק שירות מספר וירטואלי זה עולה הקמה חד פעמי 19 ש"ח ו15 ש"ח לחודש אם מניידים מיידית לימות המשיח זה יעלה 19 ש"ח ההצטרפות במוקד בזק 199
הנציג ענה לי, שא"א לפתוח כזה קו, רק לשמר מספר קיים, כך לפני כמה שבועות.
והחשבונית היא משירות של לפני כמה שבועות, אם היה בידי הייתי נועל את הנושא, אין טעם להמשיך לדון תפנה לשירות לקוחות תקבל, לא יתנו לך לא תקבל, בהצלחהזה מה ביקשתי.ניתן לפתוח בבזק מספר וירטואלי צריך לדעת מה לבקש.זה מסובך, כי כשאתה פונה לבזק לפתוח כזה קו, הם אומרים לך שאין אפשרות כזו!
הנציג ענה לי, שא"א לפתוח כזה קו, רק לשמר מספר קיים, כך לפני כמה שבועות.
-
אכן את הנושא הזה של קו וירטואלי צריך לנעול
כיוון שנושא זה הוא המערכת המיוחדת של מייל בטלפון
לכן הודעה שלא תהיה קשורה לנושא, תימחק.
בתקווה להבנה
כיוון שנושא זה הוא המערכת המיוחדת של מייל בטלפון
לכן הודעה שלא תהיה קשורה לנושא, תימחק.
בתקווה להבנה
מתי הצפי לסיום הפיתוח? עבד שבוע ועכשיו אומר "המערכת בפיתוח....
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 11 אורחים