איך אני עושה שבקובץ שמגיע במייל (בשלוחת הודעה קולית ושליחתה לדוא"ל) יהיה כתוב בזיהוי את שם המתחבר ניסיתי את ההגדרות שכתובות בפורום ולא הסתדרתי איתם
תודה רבה
הוספת שם המתחבר בקבצים הנשלחים במייל
Re: הוספת שם המתחבר בקבצים הנשלחים במייל
תעלה את הקובץ record_log עם סיומת ini לאותה השלוחהאיך אני עושה שבקובץ שמגיע במייל (בשלוחת הודעה קולית ושליחתה לדוא"ל) יהיה כתוב בזיהוי את שם המתחבר ניסיתי את ההגדרות שכתובות בפורום ולא הסתדרתי איתם
תודה רבה
ותרשום בקובץ את מספר הטלפון של מקליט ההודעה ואת שמו כך:
קוד: בחירת הכל
0501234567=ישראל ישראלי
כל מספר בשורה חדשה.
בהצלחה!
בהגדרות של הפורום כתוב ב"הוספת שם המשתמש כערך במערכת" שצריך להוסיף את הפרטים עם השמות בקובץ EnterIDValName.iniתעלה את הקובץ record_log עם סיומת ini לאותה השלוחהאיך אני עושה שבקובץ שמגיע במייל (בשלוחת הודעה קולית ושליחתה לדוא"ל) יהיה כתוב בזיהוי את שם המתחבר ניסיתי את ההגדרות שכתובות בפורום ולא הסתדרתי איתם
תודה רבה
ותרשום בקובץ את מספר הטלפון של מקליט ההודעה ואת שמו כך:וכן הלאה...קוד: בחירת הכל
0501234567=ישראל ישראלי
כל מספר בשורה חדשה.
בהצלחה!
כך שלא הבנתי מה כתבת (זה במקום מה שכתוב או בנוסף לזה?)
מה שכתבתי זה משהו אחר...בהגדרות של הפורום כתוב ב"הוספת שם המשתמש כערך במערכת" שצריך להוסיף את הפרטים עם השמות בקובץ EnterIDValName.iniתעלה את הקובץ record_log עם סיומת ini לאותה השלוחהאיך אני עושה שבקובץ שמגיע במייל (בשלוחת הודעה קולית ושליחתה לדוא"ל) יהיה כתוב בזיהוי את שם המתחבר ניסיתי את ההגדרות שכתובות בפורום ולא הסתדרתי איתם
תודה רבה
ותרשום בקובץ את מספר הטלפון של מקליט ההודעה ואת שמו כך:וכן הלאה...קוד: בחירת הכל
0501234567=ישראל ישראלי
כל מספר בשורה חדשה.
בהצלחה!
כך שלא הבנתי מה כתבת (זה במקום מה שכתוב או בנוסף לזה?)
כמו שאתה מחליף את הכותרות בטבלה, אתה מחליף את המספר הטלפון לשם הלקוח.
"הוספת שם המשתמש כערך במערכת" - זה מוסיף עוד שורה בטבלה עם מספר הזיהוי.
תעשה את אחד מהאפשרויות
בהצלחה!
תודה רבה!
עזרת לי מאוד
רק עכשיו הבנתי את ההגדרה (כמו שאפשר לשנות את הכותרות של הטבלה בקובץ כך אפשר לשנות את התוכן של הטבלה ע"י הרשימה. בכל שלוחה לפי השם קובץ שלה!)
עזרת לי מאוד
רק עכשיו הבנתי את ההגדרה (כמו שאפשר לשנות את הכותרות של הטבלה בקובץ כך אפשר לשנות את התוכן של הטבלה ע"י הרשימה. בכל שלוחה לפי השם קובץ שלה!)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 51 אורחים