חדש!
עדכון חשוב!!
ב02/2020 המודול יפסיק לעבוד.
ניתן להגדיר ברוב המקומות בהם קיים אופציית זיהוי דיבור, הגדרה שמאפשרת את הזיהוי בחינם, וזאת מפני שהזיהוי מתבצע על ידי מנוע זיהוי דיבור ניסיוני חדש.
ההגדרה היא:
קוד: בחירת הכל
speech_recognize_free=yes
type=record
say_record_number=no
say_record_menu=no
send_message_to=****
option_record=-1-
type=record
say_record_number=no
say_record_menu=no
send_message_to=****
option_record=-1-
במודול record זה עדיין לא עובד.יש באג.
כשמגדירים ככה:לא משנה מה יקליטו זה יגיד "ההודעה קצרה מידי" ויחזור להקלטה שנית.קוד: בחירת הכל
type=record
say_record_number=no
say_record_menu=no
send_message_to=****
option_record=-1-
וכשמגדירים ככה:בלי הקוד: בחירת הכל
type=record
say_record_number=no
say_record_menu=no
send_message_to=****
option_record=-1-אז זה משמיע "ההודעה שנקלטה היא" "אין מספיק יחידות לשימוש בזיהוי דיבור"קוד: בחירת הכל
נשמח לתיקון
תודה
זה חינם לתמיד, או רק לתקופת הניסיון? [אני לא אשנה הגדרות לתקופה קצרה]ב"ה
חדש!
ניתן להגדיר ברוב המקומות בהם קיים אופציית זיהוי דיבור, הגדרה שמאפשרת את הזיהוי בחינם, וזאת מפני שהזיהוי מתבצע על ידי מנוע זיהוי דיבור ניסיוני חדש.
ההגדרה היא:קוד: בחירת הכל
גם בapi הוא אומר "דיבור לא ברור", ובLog הוא גם לא מזהה וכן בApi בלוג הוא לא מזההבמודול record זה עדיין לא עובד.יש באג.
כשמגדירים ככה:לא משנה מה יקליטו זה יגיד "ההודעה קצרה מידי" ויחזור להקלטה שנית.קוד: בחירת הכל
type=record
say_record_number=no
say_record_menu=no
send_message_to=****
option_record=-1-
וכשמגדירים ככה:בלי הקוד: בחירת הכל
type=record
say_record_number=no
say_record_menu=no
send_message_to=****
option_record=-1-אז זה משמיע "ההודעה שנקלטה היא" "אין מספיק יחידות לשימוש בזיהוי דיבור"קוד: בחירת הכל
נשמח לתיקון
תודה
אני יכול לענות לך גם בכן וגם בלא בו זמניתאפשר להגדיר את זה בקובץ ivr ולשנות את כל המערכת??
תודה רבה רבה חסכת לי המון זמן של בדיקות וכו'.אני יכול לענות לך גם בכן וגם בלא בו זמניתאפשר להגדיר את זה בקובץ ivr ולשנות את כל המערכת??
למה???
כי כמו שראית בתגובה שלי שהמודול לא עובד (מחכה לתשובת ימות), אז ניסיתי להגדיר זאת בivr.ini ולא בשלוחה הספציפית {בכל אופן מיד שראיתי את זה "נדלקתי" והתאכזבתי שזה עדיין לא עובד בכל המודולים.... אז התחלתי לעשות ניסויים בכל הדרכים האפשרויות וכך בסוף כאמור בivr.ini}, ואז הוא נתן את אותה תשובה כאילו זה בסצפציפי.
לסיכום... זה כן עובד בivr.ini ו... לא עובד בכלל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 26 אורחים