שימו לב, בשונה מהמודול הזה:
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=8&t=4661
המאפשר לפתוח מספר ניתוביה, המודול שיובא כאן הופך שלוחה לנתוביה ממש.
הגדרת המודול:
קוד: בחירת הכל
type=nitoviya
type=nitoviya
type=menu
digits=10
10_digits_routing_yemot=yes
נשמח אם יהיה אפשרות לשנות את הודעות המערכת.ניתן להגדיר כל שלוחה במערכת כנתוביה על ידי:
שימו לב, בשונה מהמודול הזה:
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=8&t=4661
המאפשר לפתוח מספר ניתוביה, המודול שיובא כאן הופך שלוחה לנתוביה ממש.
הגדרת המודול:
בהצלחה.קוד: בחירת הכל
type=nitoviya
אתה צודק, הרווח שאתה בוחר את הודעת המערכת.אם כבר הייתי שואל שיש את זה.ואם כבר דיברנו, ההגדרה הזו הרבה יותר יעילה כי כך אפשר להגדיר גם קיצורי מקשים, שיש אפשרות או להקיש או כל מספר מערכת, או 1 לווצאפ המשפחתי, 2 למי זה פון וכו' כל אחד לפי צרכיו. (השלוחה לקיצור מקש אחד צריכה להיקרא כך: 0000000001, וכן השאר).קוד: בחירת הכל
type=menu
digits=10
זה ממש לא דומה.מה זה שונה מזה?
type=routing_yemot
routing_yemot_number=0773137770
type=menu
digits=10
צודק, פשוט מאז שעשיתי לעצמי את הרעיון דלעיל לא השתמשתי בניתוביה, ונראה לי שאז עדיין לא היה את האפשרות לחיוגים מקוצרים בניתוביה.אתה צודק, הרווח שאתה בוחר את הודעת המערכת.אם כבר הייתי שואל שיש את זה.ואם כבר דיברנו, ההגדרה הזו הרבה יותר יעילה כי כך אפשר להגדיר גם קיצורי מקשים, שיש אפשרות או להקיש או כל מספר מערכת, או 1 לווצאפ המשפחתי, 2 למי זה פון וכו' כל אחד לפי צרכיו. (השלוחה לקיצור מקש אחד צריכה להיקרא כך: 0000000001, וכן השאר).קוד: בחירת הכל
type=menu
digits=10
אבל יותר פשוט להגדיר ניתוביה מה גם שכל משתמש יכול להגדיר לעצמו חיוגים מקוצרים.
ומרוב הערות שכחנו בכלל להודות לשמואל4 על המידע.אם כבר הייתי שואל שיש את זה.קוד: בחירת הכל
type=menu
digits=10
דווקא לי זה עובד פצצה2) בגישה דרך רחובות-YEMOT ולא בבזבל (טלזר) - YMT , הוא ישמיע "שירות זה אינו פעיל דרך מספר הגישה אותו קיבלתם אנא פנו לשירות הלקוחות".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 44 אורחים