עדכנו את מערכת הצינטוקים וההתראות של הוצאפון והבלוג פון (בנתיים לקבוצות בקידומת 079 בלבד).
במידה ולא חזרו למספר, המערכת לא תמשיך לחייג שוב ושוב, אלא תכניס אוטומטית ל"השתקה", וכל פעם שלא יחזרו למספר, ההשתקה תהיה לזמן רב יותר.
אשמח שחברים בקבוצות וצאפון / בלוג פון בקידומות 079 יבדקו את ההגדרות האלו, ויתנו את ההערותיהם בנושא.
צינטוקים והתראות בקבוצות הוצאפון / בלוג פון.
-
- הנהלה ראשית
Re: צינטוקים והתראות בקבוצות הוצאפון / בלוג פון.
תודה רבה על כל ההשקעה...
בכל אופן עשיתי ברור קטן... ואמרו לי שמאז השדרוג, אנשים לא מקבלים צינתוקים...
אם אפשר לסדר את זה אנחנו מאוד נשמח...
(יש גם קבוצות כאלה שהם בשביל תזכורת, לדוגמא: "שמירת הלשון" שבכל יום בשעה מסויימת המנהל משאיר תזכורת על לשון הרע.
ולקבוצה כזאת אף אחד לא חוזר למספר כי לא צריך.)
בכל אופן עשיתי ברור קטן... ואמרו לי שמאז השדרוג, אנשים לא מקבלים צינתוקים...
אם אפשר לסדר את זה אנחנו מאוד נשמח...
(יש גם קבוצות כאלה שהם בשביל תזכורת, לדוגמא: "שמירת הלשון" שבכל יום בשעה מסויימת המנהל משאיר תזכורת על לשון הרע.
ולקבוצה כזאת אף אחד לא חוזר למספר כי לא צריך.)
גם אני מצטרף לזה זה אולי גאוני אבל יש קבוצות שחייבים את הצינתוק כל הזמן כבר שאלתי כמה אנשים וטענו שלא קיבלנו צינתוק
כי חשבו שאח''כ יתקשרו ולבסוף לא חזרו למספר ולכן לא קיבלו את הצינתוקים הבאים הדחופים
אולי שיהיה אפשר להגדיר במערכת הגרות מנהל אפשרות שישלח צינתוק
או כפי שיש במערכת אחרת שראיתי שיש אפשרות לאחר הקלטת ההודעה אפשרות שישלח צינתוק לכל החברים או שלא ישלח
כי חשבו שאח''כ יתקשרו ולבסוף לא חזרו למספר ולכן לא קיבלו את הצינתוקים הבאים הדחופים
אולי שיהיה אפשר להגדיר במערכת הגרות מנהל אפשרות שישלח צינתוק
או כפי שיש במערכת אחרת שראיתי שיש אפשרות לאחר הקלטת ההודעה אפשרות שישלח צינתוק לכל החברים או שלא ישלח
נראה לי שזה יכול להיות מוצלח אם אפשר לבטל את האפשרות הזאת
כלומר שיהיה אפשרות להגדיר קבלת צינטוקים גם אם לא חזרתי לקו כמה פעמים
ובכל מקרה זה גאוני ותודה רבה על כל ההשקעה
כלומר שיהיה אפשרות להגדיר קבלת צינטוקים גם אם לא חזרתי לקו כמה פעמים
ובכל מקרה זה גאוני ותודה רבה על כל ההשקעה
עוד באותו עניין
אם אפשר להגדיר בבלוגפון חסימה למקש של שמיעת ההודעות ושאר מקשים, ולהשאיר פתוח רק את השלוחה להקלטת הודעה וכך יהיה אפשר להעביר ממערכת IVR לשלוחת בלוג פון שהמנהל יגדיר שכולם יוכלו להיכנס ולהשאיר הודעה ורק המנהל יוכל לשמוע את ההודעות כי שאר השלוחות יהיו חסומות וכך המנהל יקבל צינתוק בכל הודעה וזה אולי פיתרון זמני למה שהעירו פה שיהיה אפשר לקבל צינתוק בהשארת הודעה בכל שלוחה,
אבל אני מאמין שימות המשיח ימצאו פתרון הרבה יותר טוב שבכל שלוחה של השארת הודעה יהיה ניתן אפשרות להגדיר צינתוק למספר בלוג פון של המנהל או כל דבר אחר תחשבו על זה ?!
אם אפשר להגדיר בבלוגפון חסימה למקש של שמיעת ההודעות ושאר מקשים, ולהשאיר פתוח רק את השלוחה להקלטת הודעה וכך יהיה אפשר להעביר ממערכת IVR לשלוחת בלוג פון שהמנהל יגדיר שכולם יוכלו להיכנס ולהשאיר הודעה ורק המנהל יוכל לשמוע את ההודעות כי שאר השלוחות יהיו חסומות וכך המנהל יקבל צינתוק בכל הודעה וזה אולי פיתרון זמני למה שהעירו פה שיהיה אפשר לקבל צינתוק בהשארת הודעה בכל שלוחה,
אבל אני מאמין שימות המשיח ימצאו פתרון הרבה יותר טוב שבכל שלוחה של השארת הודעה יהיה ניתן אפשרות להגדיר צינתוק למספר בלוג פון של המנהל או כל דבר אחר תחשבו על זה ?!
-
אכן כל הזמן אנשים מתלוננים שהם לא מקבלים צינטוקים
-
גם לי יש כמה קבוצות של למעלה מ1000 חברים ולא כולם מקבלים צנטוקים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים