לדוגמה, לקבלת מספר אישי עבור שרות הלקוחות של ימות המשיח, יש להגדיר:
קוד: בחירת הכל
check_did_number=0773137770
קוד: בחירת הכל
check_did_number=0773137770
כנראה זה לא מערכת של ימות המשיחניסיתי את זה ובכלל זה לא עובד. גם למערכות שהמספר הראשי שלהם הוא נייח אבל ברחובות וגם ניסיתי למספר מערכת בטלזר והמספר הראשי שלהם הוא נייד ולא נותן. הוא אומר " לצערינו לא ניתן לשלוח מספר אישי למספר טלפון שהוקש"
אני כבר ותיק במערכות ויודע לקרוא טוב...וגם אני עובד בימות המשיח ומבין את כל ההגדרות של המערכות אז מסתמא שאני יודע שזה לא יעבוד על מערכות שמחוץ לימות המשיח. אבל אם לצורך העניין, ניסיתי להגדיר זאת על מערכות בימות ולא הצליחכנראה זה לא מערכת של ימות המשיחניסיתי את זה ובכלל זה לא עובד. גם למערכות שהמספר הראשי שלהם הוא נייח אבל ברחובות וגם ניסיתי למספר מערכת בטלזר והמספר הראשי שלהם הוא נייד ולא נותן. הוא אומר " לצערינו לא ניתן לשלוח מספר אישי למספר טלפון שהוקש"
סליחה.אני כבר ותיק במערכות ויודע לקרוא טוב...וגם אני עובד בימות המשיח ומבין את כל ההגדרות של המערכות אז מסתמא שאני יודע שזה לא יעבוד על מערכות שמחוץ לימות המשיח. אבל אם לצורך העניין, ניסיתי להגדיר זאת על מערכות בימות ולא הצליחכנראה זה לא מערכת של ימות המשיחניסיתי את זה ובכלל זה לא עובד. גם למערכות שהמספר הראשי שלהם הוא נייח אבל ברחובות וגם ניסיתי למספר מערכת בטלזר והמספר הראשי שלהם הוא נייד ולא נותן. הוא אומר " לצערינו לא ניתן לשלוח מספר אישי למספר טלפון שהוקש"
אל תיפגע על ההתבטאות בכזאת צורה פשוט כל משתמש בפורום יבין לבד שההגדרה תעבוד רק לימות המשיח ולא הייתי סתם מעלה את העניין אם זה היה מערכת שלא בימות.
סתם צחקתי.... לא נפגעתי רק מה שחשוב שיעזור לתועלת הפורום שתבדוק את זה בעצמך לראות אולי אצליך זה עובד ובצורה כזאת ימות יוכלו לדעת כמה שיותר את הבעייה... תבדוק אצליך קבלת מספר אישי למערכת אחרת שלך ותבדוק עם זה עובד ובככה לסייע לימות לדעת את הבעיות מכל הכיוונים.סליחה.אני כבר ותיק במערכות ויודע לקרוא טוב...וגם אני עובד בימות המשיח ומבין את כל ההגדרות של המערכות אז מסתמא שאני יודע שזה לא יעבוד על מערכות שמחוץ לימות המשיח. אבל אם לצורך העניין, ניסיתי להגדיר זאת על מערכות בימות ולא הצליחכנראה זה לא מערכת של ימות המשיח
אל תיפגע על ההתבטאות בכזאת צורה פשוט כל משתמש בפורום יבין לבד שההגדרה תעבוד רק לימות המשיח ולא הייתי סתם מעלה את העניין אם זה היה מערכת שלא בימות.
לא חשבתי שכל כך תפגע....
נ.ב. אני ב"ה לא עיוור, ואני לא זקוק לאותיות קידוש לבנה. אני יודע לקרוא גם כתב רגיל
המודול המלא כאן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 36 אורחים