אין חובה לחברה לפתוח קו לצורכי ניתוקאגב, מי אמר שזה חוקי מה שהם עושים?גם אותי שאלו. אמרתי להם ''מה זה משיח''? ענו לי שיש חברה שנקראת ימות המשיח שיש כאלה שמניידים אליהם קוים. אמרתי להם שאין לי מושג מה זה ומי זה, אני רק צריך קו בשביל המשרד שלי ל''עקוב אחרי''.התקשרתי לבזק ואמרתי שאני רוצה מספר וירטואלי,
הם שאלו למה ואמרתי שאני רוצה לנייד לימות המשיח, אז הם אמרו שהם לא עושים כזה דבר וניתקו
מה צריך לומר להם?
פתחו לי 2 קווים מיד
יש כאן מישהו שמתמצא?
ימות?
200 יחידות שיחה מתנה למניידים מספר לחברת ימות המשיח
Re: 200 יחידות שיחה מתנה למניידים מספר לחברת ימות המשיח
נכוןאין חובה לחברה לפתוח קו לצורכי ניתוקאגב, מי אמר שזה חוקי מה שהם עושים?גם אותי שאלו. אמרתי להם ''מה זה משיח''? ענו לי שיש חברה שנקראת ימות המשיח שיש כאלה שמניידים אליהם קוים. אמרתי להם שאין לי מושג מה זה ומי זה, אני רק צריך קו בשביל המשרד שלי ל''עקוב אחרי''.
פתחו לי 2 קווים מיד
יש כאן מישהו שמתמצא?
ימות?
בינינו - אני במקומם ג"כ לא הייתי רוצה לפתוח...
אבל שהם יעשו את שלהם ואני את שלי
-
2 קוים לניתוב?גם אותי שאלו. אמרתי להם ''מה זה משיח''? ענו לי שיש חברה שנקראת ימות המשיח שיש כאלה שמניידים אליהם קוים. אמרתי להם שאין לי מושג מה זה ומי זה, אני רק צריך קו בשביל המשרד שלי ל''עקוב אחרי''.התקשרתי לבזק ואמרתי שאני רוצה מספר וירטואלי,
הם שאלו למה ואמרתי שאני רוצה לנייד לימות המשיח, אז הם אמרו שהם לא עושים כזה דבר וניתקו
מה צריך לומר להם?
פתחו לי 2 קווים מיד
כן. אחד בשביל ווצאפ והשני סתם מערכת תוכן.2 קוים לניתוב?גם אותי שאלו. אמרתי להם ''מה זה משיח''? ענו לי שיש חברה שנקראת ימות המשיח שיש כאלה שמניידים אליהם קוים. אמרתי להם שאין לי מושג מה זה ומי זה, אני רק צריך קו בשביל המשרד שלי ל''עקוב אחרי''.התקשרתי לבזק ואמרתי שאני רוצה מספר וירטואלי,
מה צריך לומר להם?
פתחו לי 2 קווים מיד
אפשר להזמין מספרים חופשי מבזק.
בסך הכל לא צריך להגיד להם שזה קשור לימות המשיח.
אני ניידתי השבוע 2 מספרים
בסך הכל לא צריך להגיד להם שזה קשור לימות המשיח.
אני ניידתי השבוע 2 מספרים
היום פתחתי 4 קוים בייחד. שאלו אותי עם זה קשור לעמותת "ימות המשיח" אמרתי שאין לי מושג על מה מדובר... , פתחו לי מיד!
תחשבו, שאלתי משהוא מתוך ימות והוא אמר לי שבזק קלטו את העניין, הם קיבלו *מאות* פניות לפתיחת מספרים והם נותקו יומיים אחרי, הם קלטו את זה.
בעיקרון, אין חוק שאוסר על הלקוח לנייד את המספר מייד, אבל אין חוק שאומר שאם בזק יודעים שזה כוונת הלקוח הם חייבים לפתוח לו. לכן פשוט לא לומר להם שזה קשור לימות!!!!
תחשבו, שאלתי משהוא מתוך ימות והוא אמר לי שבזק קלטו את העניין, הם קיבלו *מאות* פניות לפתיחת מספרים והם נותקו יומיים אחרי, הם קלטו את זה.
בעיקרון, אין חוק שאוסר על הלקוח לנייד את המספר מייד, אבל אין חוק שאומר שאם בזק יודעים שזה כוונת הלקוח הם חייבים לפתוח לו. לכן פשוט לא לומר להם שזה קשור לימות!!!!
חבר'ה!!!!! כדי לזרז תהליכים, אחרי שאתה מקבלים את המספר תרשמו לבזק שלי באתר ושם ב"עדכון פרטים" כתוב מספר ת.ז., שם, ואת המספר שקיבלתם.כןמישהו יודע אם מספיק החשבונית שמגיעה בסוף החודש ולא צריך לשגע אותם על טופס בעלות?
תשלחו את זה בתוך הוחכת בעלות כי בזק הפסיקו כבר לשלוח הוכחת בעלות על זה וצריך לחכות לחשבונית.... זה גם משהוא שהם עשו כדי להרויח זמן.
בעבר ניסיתי כך, וימות טענו שזה לא טוב, צריך דווקא אישור או חשבונית?
לא יודע...בעבר ניסיתי כך, וימות טענו שזה לא טוב, צריך דווקא אישור או חשבונית?
מניסיון שלי, מספיקה הוכחת בעלות, או לחילופין צילום מסך באתר בזק ששם מופיע השם שלך ומספר הקו.לא יודע...בעבר ניסיתי כך, וימות טענו שזה לא טוב, צריך דווקא אישור או חשבונית?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 14 אורחים