עצומת בקשה ימות המשיח
Re: עצומת בקשה ימות המשיח
אני מחזיק בטלפון כשר בלבד, אף פעם לא חשבתי שהסיבה לכך היא שמירה על הזמן
-
מישהו יודע האם אכן ועדת הרבנים לא תחסום מערכות אלו?
הם ממש לא ויתרו לוועדת התקשורת, פשוט לא היתה להם שום ברירה אחרת. כרגע המושחתים הם אלה ששולטים בוועדה הזו, ואין מה לעשות.כולנו מעריכים מאד את חברת 'ימות המשיח' (חוץ מהכל שאכהמ"ל), על שהם ויתרו לועדה (ולשיטת רבים מהחברים בפורום, הם ויתרו על אף שהיו צודקים).
זכות כבירה זו, שאין כדוגמתה למעליותא, תעמוד להם, ונזכה באמת לימות המשיח.
רק חבל שיש הגבלה של עד 5 מנהלים להשארת הודעה בקבוצת הוואטסאפ.
אין לזה שום היגיון.
אם הם רוצים למנוע דיבורי סרק שיבקשו ת"ז וחתימה של כל המבקשים להשאיר הודעה וללא הגבלה.
אין לזה שום היגיון.
אם הם רוצים למנוע דיבורי סרק שיבקשו ת"ז וחתימה של כל המבקשים להשאיר הודעה וללא הגבלה.
קודם תמצא הגיון בזה שהוועדה לא מסכימה לחסום קו של שידורי טלוויזיה. אין לוועדה שום היגיון, הכל הכל הכל אינטרסים ושוב פעם אינטרסים.רק חבל שיש הגבלה של עד 5 מנהלים להשארת הודעה בקבוצת הוואטסאפ.
אין לזה שום היגיון.
-
יותר נראה שהם פשוט רצו להחזיר את זה למצב של 'הפצת הודעות' ולא לתעסוקה עבור בחורי ישיבה משועממים...
-
לך תבדוק כמה זמן נמצאים ליד הנייד שלהם אלו שמחזיקים סלולרי לא כשר...אני מחזיק בטלפון כשר בלבד, אף פעם לא חשבתי שהסיבה לכך היא שמירה על הזמן
ולכן פתחו את הקומה הכשרה? לכך הא נועדה?לך תבדוק כמה זמן נמצאים ליד הנייד שלהם אלו שמחזיקים סלולרי לא כשר...אני מחזיק בטלפון כשר בלבד, אף פעם לא חשבתי שהסיבה לכך היא שמירה על הזמן
סיבות רבות לזה. ואחת מהן היא גם ביטול הזמןולכן פתחו את הקומה הכשרה? לכך הא נועדה?לך תבדוק כמה זמן נמצאים ליד הנייד שלהם אלו שמחזיקים סלולרי לא כשר...אני מחזיק בטלפון כשר בלבד, אף פעם לא חשבתי שהסיבה לכך היא שמירה על הזמן
אתה מוזמן להציע את הענין לגדולי ישראל שהקימו את הוועדה, לצערי זה לא עמד ועומד בנסיבות העניןסיבות רבות לזה. ואחת מהן היא גם ביטול הזמןולכן פתחו את הקומה הכשרה? לכך הא נועדה?לך תבדוק כמה זמן נמצאים ליד הנייד שלהם אלו שמחזיקים סלולרי לא כשר...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 4 אורחים